INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: INFERNAL WAR
posluchaj jej wiecej. mialem tak samo. za ktoryms razem brzmienie nagle zaskoczylo i stwierdzilem ze jest totalnie zajebiste i ma wlasny charakter (a to rzadkosc). w ogole to najlepszy IW i huj, mam nadzieje ze kolejna plyta bedzie rozwinieciem tych pomyslow
this is a land of wolves now
- Lucek
- weteran forumowych bitew
a w cipce ci się czasem mokro nie robi?smakosz pisze:na myśli o powstającym materiale robi mi się ciepło w serduszku.

- Duvelor
???!!!4m pisze: Conflagratora traktuję trochę jak eksperymentalny plac zabaw, dział prototypowy. Krok w bok i zmiana punktu siedzenia
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
- rasowy masterfulowicz
"4m - nigdy nie wiesz, kiedy Cię zaskoczy."
- 4m
Panowie, ale żebyśmy się dobrze rozumieli - eksperymentalny plac zabaw, dział prototypowy, ale nie na zasadzie kroku do przodu, ale kroku w bok. Tzn. stare klocki pozostają, ale też podjęta zostaje próba modyfikacji całości, aby nie powtarzać modelu z poprzednich produkcji. Materiał jest dość stary i nie sądzę, żeby był zapowiedzią Transfigure, a raczej łącznikiem umieszczonym na osi mimo wszystko bliżej starszych wydawnictw. A Warcrimer sobie chichocze czytając te interpretacje
Btw - ciekawi mnie jak on, znając już szkielety Transfigure, widzi miejsce i rolę Conflagratora.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
'Conflagrator' to po prostu kolejny materiał (dość stary, bo nagrany w styczniu/lutym 2008), kolejny krok naprzód. Na pewno jest trochę inny od poprzednich (zresztą uważam, że każdy jest nieco inny) i w podobnym stopniu inny będzie 'Transfigure'. Na temat tego ostatniego wiele jednak nie napiszę, bo choć mam ten materiał w domu to jeszcze sporo może się zmienić. Generalnie każdy z nas ma trochę inne wizje, więc sam jestem ciekaw ostatecznego kształtu. Poza tym obecnie bardziej żyję drugą płytą Iperyt, którą wreszcie skończyliśmy nagrywać.
PS. Będą znowu kawałki po polsku, na nowym Iperyt też są dwa.
PS. Będą znowu kawałki po polsku, na nowym Iperyt też są dwa.
- Houwitser
- rozkręca się
Mam nadzieję że wreszcie bedzie porządnie wydane ,
bo digi Particular Hatred to szmelc jakich mało .
bo digi Particular Hatred to szmelc jakich mało .
Nie mam pojęciaMaria Konopnicka pisze:Aghrrrr! Kiedy orientacyjna data premiery? Mam nadzieję, że znów będzie "totalna totalność"Conflagrator pisze:' Poza tym obecnie bardziej żyję drugą płytą Iperyt, którą wreszcie skończyliśmy nagrywać.
.

-
- rasowy masterfulowicz
przeklinajcie po polsku w utworach to straaasznie opętany efekt daje

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
mam nadzieje, ze nowy album będzie tak dobry jak nowy behemoth
- Nerwowy
Tia, za mało kurwa, kurwaslayer pisze:przeklinajcie po polsku w utworach to straaasznie opętany efekt daje![]()

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- świeżak
Piękne niusy
Ciekawe jak zabrzmi Iperyt po polsku, hehe

- Kingu
Już z rok temu miał być chyba jakiś MCD Iperyt i temat się rozpłynął (?)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mrzonki! Nikt nie pokona pozującego do Faktu Adasia!Maleficio pisze:mam nadzieje, ze nowy album będzie tak dobry jak nowy behemoth
Kingu pisze:Już z rok temu miał być chyba jakiś MCD Iperyt i temat się rozpłynął (?)
Raczej split. Ale rzeczywiście, temat się rozpłynął.
- Maleficio
- Kontakt:
no chyba, ze Warcrimer się pojawi na festiwalu w Sopocie z Justyna Steczkowska.
-
- postuje jak opętany!
Nie nazwałbym "Conflagratora" najlepszym albumem IW z tego prostego powodu, że jest zbyt krótki. "Terrorfront" pozostaje na szczycie. A tak w ogóle to pisze się "chuj".Riven pisze:posluchaj jej wiecej. mialem tak samo. za ktoryms razem brzmienie nagle zaskoczylo i stwierdzilem ze jest totalnie zajebiste i ma wlasny charakter (a to rzadkosc). w ogole to najlepszy IW i huj, mam nadzieje ze kolejna plyta bedzie rozwinieciem tych pomyslow
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Riven
- Kontakt:
wiem, specjalnie tak pisze. nie pytaj dlaczego , bo nie wiem.
- lucass
Nie czaje jeszcze zbyt Conflagrator'a wiec póki co, Redesekration rządziaryman pisze:Nie nazwałbym "Conflagratora" najlepszym albumem IW z tego prostego powodu, że jest zbyt krótki. "Terrorfront" pozostaje na szczycie. A tak w ogóle to pisze się "chuj".Riven pisze:posluchaj jej wiecej. mialem tak samo. za ktoryms razem brzmienie nagle zaskoczylo i stwierdzilem ze jest totalnie zajebiste i ma wlasny charakter (a to rzadkosc). w ogole to najlepszy IW i huj, mam nadzieje ze kolejna plyta bedzie rozwinieciem tych pomyslow
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Riven
- Kontakt:
no wlasnie i R i T byly swietne, ale za malo tam bylo wlasnego charakteru. w mojej ocenie dopiero na C rozwijaja skrzydla i pokazuja ze potrafia rozpierdalac we wlasnym, unikalnym stylu.
tym bardziej wkurwia mnie fakt, ze musze odeslac ten uszkodzony winyl ...
tym bardziej wkurwia mnie fakt, ze musze odeslac ten uszkodzony winyl ...