Ostatni album świetny.
SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: SHINING
Już zapomniałem, że to miało pierwotnie wyjść w zeszłym roku 
Ostatni album świetny.
Ostatni album świetny.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
w takim razie trzeba zacząć gejową dyskusję o bardzo udanym nowym albumie:)
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
przy pierwszym kontakcie słyszysz że jest dobrze.ale akcje tej płyty idą w górę w miarę kolejnych przesluchań.świetnie skomponowane utwory,trans,jad,ciężar,fantastyczne sola ,wokale,mnóstwo ukłonów w stronę rockowej tradycji jak i akcentów niemalze heavy metalowych tu i ówdzie.no i ten materiał płynie,słucha się go od początku do końca bez chwili znużenia,jest inny anizeli poprzednie dokonania,bardziej energetyczny,być moze odrobinę mniej posępny,ale ma tyle innych atutów o których można by pisac i pisać..nie oczekiwałem że będzie to aż taki strzał.oczywiscie najlepsze dzieło tejże enigmatycznej formacjislayer pisze:w takim razie trzeba zacząć gejową dyskusję o bardzo udanym nowym albumie:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- zekke
- weteran forumowych bitew
kurwa jakis gowniany rip 128 kbps, sluchac sie tego nie da. jest cos normalnego?
- Scaarph
- brb
- postuje jak opętany!
zajebista petarda. juz sie nie moge doczekac cd bo te mp3 mega chujowe sa
-
Cthulhu
Ostatnio wogóle nie mam ochoty słuchać mp3, tylko od razu kupić płytke. Czasami się przejechałem (Myrkr, niestety), czasami nie (Arckanum). Niech ktoś napisze, jak nowy album ma się do poprzednika?
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
^Więcej rock and rollowego klimatu a mniej błądzenia po piwnicach,lasach,cmentarzach z flaszką w dłoni.
- Adrian696
chyba najlepsza płyta pedzia, tak czy siusiak mozna brac bez starchu,.....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
DCI Hunt
Jest słabo? Chciałem sobie w ciemno zafundować.Hildr pisze: (Myrkr, niestety)
Nowy Shining na pewno kupię i dopiero wtedy usłyszę. Ciekaw jestem co tam wysmażył, choć przyznam, że nie czekam na tę płytę z taką niecierpliwością jak na IV czy V. Sam nie wiem czemu, bo muzykę Shining bardzo lubię. Zresztą pewnie i tak będzie zajebista.
- twoja_stara_trotzky
tak na pierwszy rzut ucha to jakaś słaba ta płyta.
-
[V]
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
niektore partie czystych wokali mogl sobie odpuscic, za duzo solowek
ale ogolnie ok, fajne brzmienie, zajebisty utwor akustyczny
this is a land of wolves now
-
[V]
czyste wokale świetne,fajny kontrast,sola -jeden z największych atutów tego albumu - budują swietny klimat,nawet w tych bardziej rozbudowanych partiach,bez jakiegoś bezsensownego przebierania paluchami po gryfie z którego nic nie wynika.każde solo ma swoje miejsce i wspaniale sie rozwija.utwór akustyczny najgorszy.Riven pisze:niektore partie czystych wokali mogl sobie odpuscic, za duzo solowek
tak więc widze to troche inaczej
- twoja_stara_trotzky
przecież te sola są kosmicznie śmieszne 
- Riven
- Kontakt:
a dla mnie wiekszosc tych solowek to pokaz
utwor akustyczny jest wg mnie znakomity, ale moze to dlatego, ze wole feeling i minimalizm niz bezplciowa ekwilibrystyke[V] pisze: jakiegoś bezsensownego przebierania paluchami po gryfie z którego nic nie wynika
-
[V]
uzasadnij swoje stanowiskotwoja_stara_trotzky pisze:przecież te sola są kosmicznie śmieszne
-
[V]
kompletnie sie nie zgadzam.to nie dream theater ani żadne inne pacanowo,posłuchaj tej plyty więcej niż trzy razy..Riven pisze:a dla mnie wiekszosc tych solowek to pokaz
utwor akustyczny jest wg mnie znakomity, ale moze to dlatego, ze wole feeling i minimalizm niz bezplciowa ekwilibrystyke[V] pisze: jakiegoś bezsensownego przebierania paluchami po gryfie z którego nic nie wynika
- Riven
- Kontakt:
no nie mowie ze jest az tak zle, bez przesady! po prostu sa jak na moj gust zbyt ckliwe i sztampowe (to samo tyczy sie czystych wokali). dziwne to , bo riffy nie sa tak oczywiste. tak jakby dobra pieczen doprawic bita smietana ;D