EOT
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
Re: Vader
to nie próżnuj i nie siedź na forum;)
EOT
EOT
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Jasne, że jest, ale ona b/g nie robi jeśli o to ci chodzi.Scaarph pisze:no właśnie jester, jest gdzieś dłuższa wersja, dla dorosłych?Rzyg pisze:Shay Larenslayer pisze:paintothebone kim jest pannica z Twojego awatara
- 4m
- weteran forumowych bitew
Hehe, pewnie zapytali o Vader swojego eksperta, a ten im odpowiedział, że to "muzyka stricte rozrywkowa, taki fajny "bujający" death metal"Saymoon pisze:Swoją drogą po PISuarze nie spodziewałbym się takiej reakcji. Może nie przerobili jeszcze lektury tekstów?
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ale mi chodzi właśnie konkretnie o ten gips z awatara a nie o cokolwiekBlackult pisze:Jasne, że jest, ale ona b/g nie robi jeśli o to ci chodzi.Scaarph pisze: no właśnie jester, jest gdzieś dłuższa wersja, dla dorosłych?
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
No skądś to musi być wycięte, jestem bliski pewności że tej akurat sceny też jest dłuższa wersja. Typiara mniód, srogi cyc.Scaarph pisze:ale mi chodzi właśnie konkretnie o ten gips z awatara a nie o cokolwiekBlackult pisze:Jasne, że jest, ale ona b/g nie robi jeśli o to ci chodzi.Scaarph pisze: no właśnie jester, jest gdzieś dłuższa wersja, dla dorosłych?
- Block69
"Premierowy utwór VADER zatytułowany "We Are The Horde" od dziś dostępny jest na http://www.myspace.com/vader. Utwór pochodzi z najnowszego albumu pancernej dywizji zatytułowanego "Necropolis"."
Bardzo fajny kawałek. Czekam na płyte.
Bardzo fajny kawałek. Czekam na płyte.
PENIS METAL
- Rattlehead