lolek, racjaDrone pisze:Powiedział rob, znany z tego, że nigdy nie ma nic do powiedzenia
INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- rob
- w mackach Zła
Re: INFERNAL WAR
jebać frajerów
- Lucek
- weteran forumowych bitew
rob pisze:lolek, racjaDrone pisze:Powiedział rob, znany z tego, że nigdy nie ma nic do powiedzenia
brzęczek po prostu lubi se tak pobrzęczeć,czasami,trochę

- rob
- w mackach Zła
lucek a wy to kumple jakieś czy co ?Lucek pisze:brzęczek po prostu lubi se tak pobrzęczeć,czasami,trochęrob pisze:lolek, racjaDrone pisze:Powiedział rob, znany z tego, że nigdy nie ma nic do powiedzenia
Co do samego IW to na razie słyszałem tylko jeden nowy wałek na myspace i Warcrimer dajecie radę

jebać frajerów
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a ja szczerze mowiac nie moge skumac tego brzmienia gitary
ale same utwory miazdza, chyba bardziej mi to podchodzi niz Redesekeration
kiedy nowa plyta?
ale same utwory miazdza, chyba bardziej mi to podchodzi niz Redesekeration
kiedy nowa plyta?

this is a land of wolves now
- Lucek
[/quote]lucek a wy to kumple jakieś czy co ?[/quote]
w żadnym kurwa wypadku,niby z jakiej paki?
w żadnym kurwa wypadku,niby z jakiej paki?

- ultravox
- zahartowany metalizator
I agree with DRONE
buy guns adidas shoes wedding dresses gold online games
buy guns adidas shoes wedding dresses gold online games
- Necrotrup
- rozkręca się
Black metal nie jest i nie będzie bronią do zmiany czegokolwiek. Broń do zmiany świata powinna mieć albo odbiór masowy, albo elitarny. W pierwszym przypadku należałoby użyć nie pomalowanych na pandę facetów grających muzykę brzmiącą jak szlifierka, tylko roznegliżowanej seksbomby wykonującej chwytliwy szlagier, która poderwałaby masy. W drugim należałoby black metal kierować do obecnej lub przyszłej elity. A tymczasem jak wygląda nowe pokolenie słuchaczy black metalu, lepiej nie mówić - w każdym razie elity nie przypomina, ani nic nie wskazuje, żeby miało się nią stać w przyszłości. Wręcz przeciwnie.
- Riven
- Kontakt:
co ty pierdolisz, brzmienie jest wyjebisteRiven pisze:a ja szczerze mowiac nie moge skumac tego brzmienia gitary
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
z Tobą nie jest za dobrze, jak Ty sam z sobą gadasz na ForumRiven pisze:co ty pierdolisz, brzmienie jest wyjebisteRiven pisze:a ja szczerze mowiac nie moge skumac tego brzmienia gitary

- Block69
On tylko zgapił ode mnie 
No a EP dalej ostro napierdala w odtwarzaczu i jakby na tej płycie były cztery numery więcej to miałbym problem co lepsze - Redesekration czy Conflagrator. Na Redesekration utwory są równie zajebiste, jest ich więcej więc normalna sprawa, że na chwile obecną druga płyta najlepsza.

No a EP dalej ostro napierdala w odtwarzaczu i jakby na tej płycie były cztery numery więcej to miałbym problem co lepsze - Redesekration czy Conflagrator. Na Redesekration utwory są równie zajebiste, jest ich więcej więc normalna sprawa, że na chwile obecną druga płyta najlepsza.
PENIS METAL
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
muszę ją wreszcie nabyć 
Warcrimer masz coś tam jeszcze na stanie? to jakiś deal zrobimy;

- Maleficio
- Kontakt:
a zauważyliście, ze brzmienie winyla jest o niebo lepsze niż na CD?
- Riven
- Kontakt:
Ty co i rusz cytujesz moje motto, to i ja moge zgapicBlock69 pisze:On tylko zgapił ode mnie

Material z EPki jest imo lepszy kompozycyjnie niz drugie LP. Redesekration to jeden wielki rozpierdol i walec, ale jest tam mniej zajebistych patentow niz na Terrorfront (gdzie praktycznie kazdy utwor ma zapadajacy w pamieci riff). Conflagrator natomiast jest jeszcze brutalniejsza (glownie przez to rzeznicze brzmienie gitary i garow) i ma riffy rownie dobre, jesli nie lepsze niz debiut.
na dzien dzisiejszy:
Conflagrator >>>> Terrorfront >> Redesekration
- Block69
Ja wszystkie materiały znam na pamięć więc każdy numer ma dla mnie wpadający w ucho riff 
Tak to wygląda u mnie po kilkuset przesłuchaniach:
Redesekration (9,5/10) > Conflagrator > Terrorfront (9/10) > Infernal War > Explosion (8,5/10)

Tak to wygląda u mnie po kilkuset przesłuchaniach:
Redesekration (9,5/10) > Conflagrator > Terrorfront (9/10) > Infernal War > Explosion (8,5/10)
PENIS METAL
- Riven
- Kontakt:
no wlasnie 'R' nie wciagnela mnie na tyle, zeby 'wkuwac' ja na pamiec - ale wracam do niej ostatnio dosc czesto wiec moze to sie zmieni. Najbardziej wyrozniaja sie wg mnie: otwieracz, Shatterrer of Liberty (chyba najlepszy numer), Regime of terror i Branded...
Tak czy inaczej - o ile po uslyszeniu drugiego LP nie oczekiwalem po tym zespole czegos nieprzecietnie zajebistego, tak po Conflagrator spodziewam sie apokalipsy, potencjal jest ogromny.
Tak czy inaczej - o ile po uslyszeniu drugiego LP nie oczekiwalem po tym zespole czegos nieprzecietnie zajebistego, tak po Conflagrator spodziewam sie apokalipsy, potencjal jest ogromny.
- Husar
Dla mnie terrorfront jest najbardziej przebojowy, i dlatego najlepszy. Redesekration jest znacznie brutalniejsza od debiutu, i tez mi sie podoba, ale mniej (z calej plyty najbardziej mnie rozkurwia Death's Evangelist - jest tam jeden z moich ulubionych riffow w calym moim metalowym zyciu:)) Ep-y niestety nie mam jeszcze (bida panie bida, oby do wakacji i zarobku jakiegos). Mam jeszcze ten limitowany do 500 digi "Infernal War" ale jest to taki sobie material jak na nich. Mocno surowy, wole ich dzisiejsza tworczosc. takze:
Terrorfront (9/10) > Redesekration (8/10) >>> Infernal War (6,5 - 7/10)
Terrorfront (9/10) > Redesekration (8/10) >>> Infernal War (6,5 - 7/10)
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Block69
jakieś się resztki ostałyIhasan pisze:muszę ją wreszcie nabyć

- H-K44
A "Redesekration" jeszcze masz? Wziąłbym sztukę CD.Warcrimer pisze:jakieś się resztki ostałyIhasan pisze:muszę ją wreszcie nabyć
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger