Super, czekam

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dlaczego ma usuniete konto? Kto wie jak zlapac tego murzyna?? Jakis kontakt?? Zarzuc kto.Maria Konopnicka pisze:pewnie przeniósł się na jakieś forum o Prodigy
to ty tato? mam muzykę dla androidów które marza o elektrycznych owcach.Triceratops pisze:Dlaczego ma usuniete konto? Kto wie jak zlapac tego murzyna?? Jakis kontakt?? Zarzuc kto.Maria Konopnicka pisze:pewnie przeniósł się na jakieś forum o Prodigy
a ten jak się Moonspell nasłuchałKÜltuRß V pisze:to ty tato? mam muzykę dla androidów które marza o elektrycznych owcach.Triceratops pisze:Dlaczego ma usuniete konto? Kto wie jak zlapac tego murzyna?? Jakis kontakt?? Zarzuc kto.Maria Konopnicka pisze:pewnie przeniósł się na jakieś forum o Prodigy
pozdrawiam
vulture vel KÜltuRß V
to chyba ty.ja nie slucham Mastodon i nie nosze trampek.Skaut_Kwatermaster pisze:hmm, popłacz się emo?
coś mi amputujesz w ostatnim zdaniu?KÜltuRß V pisze:jakiś murzyn zaprosił mnie tu;
http://zoon777.webd.pl/phpBB2/phpBB2/index.php
ponieważ ogólnie śmierdzi tam chujem
Vulture napisał:
hehehe...niech bedzie że jestem odrobinę zmanierowanym znudzonym skurwielem ale uklad tego miejsca wygląda mi tak że posty wyskakują jak popcorn na patelni z czego oczywiście 90% to czysty spam i psu na budę warte pierdolenie.
masterful ma tą przewagę że jest bardziej przejrzysty,czytelny i zdarzają się jakieś konfrontacje różnych stanowisk z których mozna wyciągnąć i przerobić coś na własny użytek.i to się ceni( choć jak na każdym forum i tam uświadczymy betoniary które zachłysnęły się prawdą objawioną i napierdalają ciurkiem jak im dziadki dyktują).
Mam szacunek dla ludzi którzy tu piszą , mają jakieś pojęcie o muzyce i nie zachowuja sie jak jebane boty zasrywajac wszystko wokół.Reszta sezonowych leszczy i innych frustratów którzy zachowują się jak banda białych murzynów mnie nie interesuje."
i wówczas drugi czarnuch odparł mi w ten sposób:
"pierdolisz. masterful to forum ciotowatych pizd z IQ na poziomie dzieci z porażeniem mózgowym co to podkreslaja, że "liczy się tylko muzyka" i stawiają wirtualne świeczki zmarłym grajkom parających się za zycia tzw. muzyka ekstremalną"
hehehe...
nawet z chlopakiem z pomorza i jego pralnią niewieścich serc masterful nie ma sobie konkurencji niestety,bo taki ściek jak powyżej poza pisaniem 45464565567577567 bezsensownych postów dziennie wyżej chuja nie podskoczy.
Hail Satan
no, wystarczą Tobie szerokie spodnie z krokiem w kolanachKÜltuRß V pisze:
to chyba ty.ja nie slucham Mastodon i nie nosze trampek.
plac zabaw i strzelanie z linijki kozami z nosa,...Riven pisze:no prosze, jaka niespodzianka ...
Scaarph pisze:a co jest do amputowania w Hail Satan?
jasne.nawet jutro.niezbadane są ścieżki pana.Riven pisze:za pol roku znowu tupniesz nozka i skasujesz konto?
i ja tak myślę.ale jest już za poźno.cenie sobie twoje uszczypliwości.Riven pisze:btw chujowy nick