EDIT:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA

Znajomi Euronymous'aslayer pisze:Nigdy nie sluchalem SIGH co to ?
Maria, ile razy można ci powtarzać, że Current 93, choć nagrał ze 100 krążków, to nie nagrał dwóch podobnych?Maria Konopnicka pisze:Słucham dziś cały dzień Black Ships Ate The Sky i jestem tą płytą totalnie rozjebany (choć to chyba nie jest odpowiednie słowo). Które płyty CURRENT 93 najbardziej przypominają ten album?
Kurde to niech w koncu nagraja cos co MI sie spodobatwoja_stara_trotzky pisze:Maria, ile razy można ci powtarzać, że Current 93, choć nagrał ze 100 krążków, to nie nagrał dwóch podobnych?Maria Konopnicka pisze:Słucham dziś cały dzień Black Ships Ate The Sky i jestem tą płytą totalnie rozjebany (choć to chyba nie jest odpowiednie słowo). Które płyty CURRENT 93 najbardziej przypominają ten album?
hehe dziś też sobie zapuściłem i stwierdzam, że nawet bardziej mi się DOGS BLOOD ASCENDING podobaMaria Konopnicka pisze:Dziwna ta kapela okrutnie, ale coraz bardziej mnie wciąga - nawet do totalnie odjechanego DOGS BLOOD RISING powracam coraz częściej i mogę nawet powiedzieć, że zaczynam tą płytę lubić.twoja_stara_trotzky pisze: Maria, ile razy można ci powtarzać, że Current 93, choć nagrał ze 100 krążków, to nie nagrał dwóch podobnych?
dasz radę przez weekend?twoja_stara_trotzky pisze:bo ja wiem?
orcustus, suno))), wolves in the throne room, brutal truth, agoraphobic nosebleed, reverend bizarre current 93, steve on till, engangsgrill, mastodon, lustmord, armia, napalm death... a to tylko nowości, do tego jeszcze z 10 starszych rzeczy... będzie słuchania na cały weekend
no i jak wrazenia? bo reszta jakos lakonicznie sie wypowiada lekko mowiac. w sumie sam nie wiem co napisacIhasan pisze:Dołączę do Rivena, co by się sam nie zachwycał![]()