Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jarovit pisze:Besatt - Błędny Dekalog
o, Kelthuz gra neofolk. Kelthiz, jakie zespoly neofolkowe cenisz?WARRAHA zakończyła nagrania pełnometrażowego albumu pt. "Kvlth ov Kvlths", zawierającego 45 minut unikalnej, awangardowej muzyki z pogranicza military neofolk / neoclassical i rocka progresywnego.
To forum coraz bardziej zaczyna mnie wkurwiać. Pierdoleni ignoranci. Furia się nie podoba, Besatt się nie podoba ( choć nawet tekstu ani kawałka nie znasz )... żałosne.Morph pisze:Jarovit pisze:Besatt - Błędny Dekalog
Co kolejne, Black Altar?? Titan Mountain? Arkona?
poczytałem teksty tej Furii, i godne przemyślenia ( ale niezbyt długiego) są 2 linijki:Jarovit pisze: Pierdoleni ignoranci. Furia się nie podoba.
to akurat jest swietne - taki maly wentyl przez ktory uchodzi nadmierny patos i egzaltacja obecne w reszcie tekstow.pogodancer pisze:poczytałem teksty tej Furii, i godne przemyślenia ( ale niezbyt długiego) są 2 linijki:Jarovit pisze: Pierdoleni ignoranci. Furia się nie podoba.
-pijesz?
-pije.
![]()
![]()
Jaki wentyl, jaki patos, jaka egzaltacja??? To zwyczajna grafomania jest.Riven pisze:to akurat jest swietne - taki maly wentyl przez ktory uchodzi nadmierny patos i egzaltacja obecne w reszcie tekstow.pogodancer pisze:poczytałem teksty tej Furii, i godne przemyślenia ( ale niezbyt długiego) są 2 linijki:Jarovit pisze: Pierdoleni ignoranci. Furia się nie podoba.
-pijesz?
-pije.
![]()
![]()
pierwszy z brzegu tekst MORD niszczy bardziej niż wszystkie teksty furii zebrane w tomikJarovit pisze:Rozumiem, że wolicie "Jesus Fucking Christ Bastard Son Of The Jewish Whore"... ( nic nie mam do IW ), ale to nie znaczy, że macie tępić poezję. Mnie bardzo podoba się połączenie takich tekstów z bmem.
Jeśli porównujesz te prymitywne gówna, do Furii, to lepiej się nie odzywaj. Ja pierdolę, co za tępak.Scaarph pisze:tak mi się przypomniało. apropopopo:pierwszy z brzegu tekst MORD niszczy bardziej niż wszystkie teksty furii zebrane w tomikJarovit pisze:Rozumiem, że wolicie "Jesus Fucking Christ Bastard Son Of The Jewish Whore"... ( nic nie mam do IW ), ale to nie znaczy, że macie tępić poezję. Mnie bardzo podoba się połączenie takich tekstów z bmem.