Hehehehe dobrze wiedziecAdrian696 pisze:jeden z gangusów co podjebał całe miastoHusar pisze:Hmm? I kto to jest Przybor??jak wyszło, przez kogo te czystki w mieście to go wywieźli z aresztu w Bydgoszczy do Włocławka, droga trwa jakies 90 minut - jak furgonetka wjechała na dziedziniec to we wszystkich kratach więźniowie pozdrawiali jego mame i życzyli mu zdrowia
![]()
![]()
aktualnie nikt nie wie gdzie przebywa
SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Husar
- weteran forumowych bitew
Re: SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
auflex
- rozkręca się
Heh. I po co tak pedziujesz? To że twój stary lubi wskoczyć czasem w damskie ciuszki nie oznacza że musisz go naśladować...Husar pisze:Ja nie potrzebuje rozkazow zeby dzialac sexualny niewolniku Kelthuza.
A te straszonka to zostawcie na swoich kolegów z piaskownicy.... Jestem przerażony
-
auflex
- rozkręca się
Kupujeta czy nie? NIE? To wypierdalać...
- Husar
Prawde mowiac wydajesz sie byc strasznie dziecinny i glupi. Ja spadam na piwo a ty obciagnij Kelthuzowi. Pozdro
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
METAL! a ty spadaj na piwo.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
-
Pan_Kimono
- rasowy masterfulowicz
Te porównania do waszki sa jak najbardziej na miejscu hehehehe. Ta sama napinka, groźby i wioska na całego :lol:Panowie może jakaś wspólna trasa??
Muzyka całkiem fajna ale jak ktoś już napisał - nic nowego.
p.s.
Rajtuzowi ten liberalizm chyba nie służy bo coraz chudszy się robi, tak to na fotach wygląda.
p.s.
Rajtuzowi ten liberalizm chyba nie służy bo coraz chudszy się robi, tak to na fotach wygląda.
KVLT lizania CZASZKI
- 46 & 2
- starszy świeżak
Ja bym obstawiał, że to wina Simona Mola.Pan_Kimono pisze:Te porównania do waszki sa jak najbardziej na miejscu hehehehe. Ta sama napinka, groźby i wioska na całego :lol:Panowie może jakaś wspólna trasa??
p.s.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ja po pierwszym poscie nawet rozwazalem czy nie rzucic pare groszy na te plytke, w koncu Testament gra fajna muze a 20 zl to niewiele. ale po postach panow muzykow nie sadze zeby ktokolwiek chcial im placic ;P
this is a land of wolves now
- Scaarph
- zahartowany metalizator
widzicie kelthuz i auflex z jakim nic nie wartym motłochem macie tu do czynienia? niewdzięczne chuje nic tylko aby narzekać miast docenić że ktoś dostarcza im kawał zajebistego METALU jakim jest oczywiście spiritual demise. metallica i testament to oczywiście przy tej płycie leszcze. to chuj, że nic nie słychać na majspejsach, przecież to oczywiste, że to zajebisty materiał! mają jeszcze czelność się przypierdalać miast płyty kupować. a jakby przyszło co do czego i w cztery oczy trzeba by było sobie powyjaśniać różne rzeczy to by pomdleli ze strachu!
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
SD za koncerty bierze niewiele, bardziej opłaca się ściągnąć niż Testament czy Slayer a rozpierdol ten sam, tyle że solówki lepsze niż duet King&Hanneman. Tak więc widzicie, same plusy.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
prosze Cie... ja rozumiem megalomanie i samozadowolenie ale bez przesadyKelThuz pisze:rozpierdol ten sam, tyle że solówki lepsze niż duet King&Hanneman.
Drone > wiem, luz ; )
this is a land of wolves now
- Adrian696
KelThuz pisze: tyle że solówki lepsze niż duet King&Hanneman. .

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Mol
- 46 & 2
- starszy świeżak
Fotki na mypejsie keltuza urywają cyce...
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... i=24165446
Sucz boga wojny
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... i=42087154
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... i=24165446
Sucz boga wojny
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... i=42087154
- karabin
- zaczyna szaleć
już niedługo Rajduz schudnie tak, że w ich wkładkach do płyty będzie bonus-łamigłówka ....gdzie jest Rajtuz (ala gdzie jjest Łoli
)
PAL KRZYŻ.
- Deathless King
A moze chlopaki wychodza z zalozenia "niewazne jak mowia, byleby mowili"?
Swoja droga slychac, ze panowie gitarowi i perkarz (choc to akurat bym musial na zywo uslyszec) grac potrafia, wiec nie czaje czemu z wszebłędem wchodzą we współpracę... Najgorsze jest to, ze gdyby na majspejsie nie bylo tych glupich gadek i chlopaki po prostu umiescili info o muzie, to pewnie paru osobom by sie spodobalo, pare plytek by poszlo i by wszystko bylo ok. Ale widocznie nie rozumieją ze Masterful to taka troche loza szydercow, a pisanie o tym materiale jak o dziele niemal epokowym (lepsze sola niz slayer... niech zgadne - to wy uczyliscie satrianiego i lombardo
) i wyzywanie kazdego kto sie z tym nie zgadza... Ale komu ja to tlumacze - zaraz uslysze ciekawe rzeczy o swojej rodzinie bo smiem skrytykowac
Chcialbym tylko zobaczyc mine gosci z np. roadrunnera czy jakiegos majorsa, gdy wszeblad rzuca im plyte i mowi ze wlasnie odkryli metal na nowo 
Swoja droga slychac, ze panowie gitarowi i perkarz (choc to akurat bym musial na zywo uslyszec) grac potrafia, wiec nie czaje czemu z wszebłędem wchodzą we współpracę... Najgorsze jest to, ze gdyby na majspejsie nie bylo tych glupich gadek i chlopaki po prostu umiescili info o muzie, to pewnie paru osobom by sie spodobalo, pare plytek by poszlo i by wszystko bylo ok. Ale widocznie nie rozumieją ze Masterful to taka troche loza szydercow, a pisanie o tym materiale jak o dziele niemal epokowym (lepsze sola niz slayer... niech zgadne - to wy uczyliscie satrianiego i lombardo
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
mietek_fog
- zaczyna szaleć
http://viewmorepics.myspace.com/index.c ... i=33174813
obstawiajcie jakaż to skoczna pieśń porwała członków tego zacnego zespołu do pogańskiego tańca.
mój typ: Eleni - Na miłość nie ma rady
obstawiajcie jakaż to skoczna pieśń porwała członków tego zacnego zespołu do pogańskiego tańca.
mój typ: Eleni - Na miłość nie ma rady
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
o kurwa dobry typ
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
Ale zeby nie bylo tak bez rywalizacji to podbijam;
Eleni - Dyskoteka jak ze snu
Eleni - Dyskoteka jak ze snu
-
mietek_fog
- zaczyna szaleć
mocny typ.Eleni - Dyskoteka jak ze snu
... re=related
jednak jeśli jesteśmy w dyskotekowych rytmach to podbijam:
Mike Mareen - Love Spy
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski