noRiven pisze:kiepskie te teksty Furii

Drogę mi wskażą
Pod koniec listopada. WTF?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
noRiven pisze:kiepskie te teksty Furii
Ja pierdolę, na tym forum mało kto się zna, co ? Nie, nie pisał tego żaden nastolatek.Bonny pisze:To jakiś smutny nastolatek je pisał, co się Micińskiego albo Przerwy-Tetmajera za dużo naczytał, a przy tym niewiele zrozumiał?
Bardzo pretensjonalne, do tego grafomańskie, słowem nic nie warte.
startu nie mają da naszego necrophilTwój Wujek pisze:Najlepsze liryki ma Mortician. I chuj!
http://morticianrecords.com/default.cfm ... PageID=135
Cremated choćby
ja na ten przykład wolęJarovit pisze:Rozumiem, że wolicie "Jesus Fucking Christ Bastard Son Of The Jewish Whore"...
nie znam tegoJarovit pisze:Rozumiem, że wolicie "Jesus Fucking Christ Bastard Son Of The Jewish Whore"... ( nic nie mam do IW )
te poeta, pisze się "mi się podoba", a nie "mnie się podoba"Jarovit pisze: ale to nie znaczy, że macie tępić poezję. Mnie bardzo podoba się połączenie takich tekstów z bmem.
Łatwe było hehe. W tym czasie jak to wyszło chodziłem z bratem Wojcieskiego do podstawówki.Scaarph pisze:dragon
Ośmielę się podjąć polemikę z Pańskim punktem widzenia naonczas przedjawionym. W warstwie lirycznej przywołanego konceptu muzycznego nie dostrzegam głębi apriorycznych okaleczeń i postmordialnej siły wolicyjnej istot nieumarłych, którąż to tak umiłować mi było dane w kreacji Mortician. We wtórym z omawianych dostrzegam raźną i weselem pałającą masakrę a w pierwszym jedynie epatującą kurwinizmem twórczość.startu nie mają da naszego necrophil
owszem, piękny tekstJarovit pisze: Rozumiem, że wolicie "Jesus Fucking Christ Bastard Son Of The Jewish Whore"... ( nic nie mam do IW ).