toż dlatego napisałem, że się ośmiałemNif pisze: Jak dla mnie to zajebista sprawa obejrzeć takie coś

noNif pisze: Swoją drogą trzeba być debilem aby stanąć pod sceną na shining

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
toż dlatego napisałem, że się ośmiałemNif pisze: Jak dla mnie to zajebista sprawa obejrzeć takie coś
noNif pisze: Swoją drogą trzeba być debilem aby stanąć pod sceną na shining
lasy pomorza??? ale o co chodzi jakby w kontekście Shining???Nif pisze: być może w przyszłości pomorze mu to nie być szmatą…
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Zwaliłeś już sobie? Dziecko będzie dobrze spało ?Adrian696 pisze:lasy pomorza??? ale o co chodzi jakby w kontekście Shining???Nif pisze: być może w przyszłości pomorze mu to nie być szmatą…
Rusz Waćpan kurwa dupsko i wklej to i owo!!! A chłopaczek może na to liczył hehehehScaarph pisze:ostatnio widziałem, jak ktoś lubi patrzeć na liżących się facetów to w sumie może być![]()
chociaż był pod sceną taki chłopaczek, nieświadomy chyba co to się dzieje na koncertach shining, fan wielki shining i metalu w ogóle, bo kocha shining, i słuchać. aż jakoś tak przyjemnie mi się patrzyło jak go kvarforth wziął w obroty:) gdzieś tam go lizać zaczął, przytulać, czapkę kaszkietówkę mu strącił na glebę, to chłopaczyna bidny ukradkiem się po nią nachylał tak, żeby nikt nie widział. zamiast zajebać w pysk hehe. później, jak już chłopaczka niklas oswoił totalnie (bo zrobił sobie z niego - umówmy się - szmatę) to w ogóle przegięcie, zaczął czymś na niego wymiotować, krwią pluć, woskiem lać. a młodzian stał twardo pod sceną bo mu głupio było spierdolić, że niby taki jest twardy
heh, ośmiałem się.
a i jeszcze jeden był widok ciekawy, jak jaśnie pan scaarph ruszy leniwą dupę z kanapy po aparat to wklei zdjęcie, bo uwiecznił różne takie.
To na bazie osobistej obecności na paru koncertach Shining, czy na bazie "internetowej księgi wiedzy"?Nif pisze: Swoją drogą trzeba być debilem aby stanąć pod sceną na shining
A byś się zdziwiłNif pisze: Swoją drogą trzeba być debilem aby stanąć pod sceną na shining
Zagrali bardzo ok, w sumie wtedy mieli nawet lepszy set koncertowy, bo o ile 'V' zajebiście lubię to na żywo podczas tych wszystkich akustycznych fragmentów, w których Niklas klęczy sobie na scenie i coś mruczy do mikrofonu robi się trochę nudno. A tak na marginesie, bohater tego tematu i ulubieniec black metalowców prywatnie sprawia wrażenie naprawdę spoko gościa, który brew pozorom ma bardzo równo poukładane w głowie.Riven pisze:ja wiem? nie pamietam zeby byly jakies ekscesy wielkie. cos tam plul, szpanowal ranami etc. ale nie kojarze zadnych takich odjazdow. w sumie bylem juz kurewnie zmeczony i najebany po Thunderbolt, Infernal War i Urgehal , ale pamietam ze zagrali calkiem ok ; )
So_It_Is_Done pisze:Poprzestań na tym zwierzeniu, pewnie nikt nie chce czytać niczego więcej co przydarzyć się mogło podczas waszego prywatnego spotkania.
Midas Black Metalu nadleciałSo_It_Is_Done pisze:Poprzestań na tym zwierzeniu, pewnie nikt nie chce czytać niczego więcej co przydarzyć się mogło podczas waszego prywatnego spotkania.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Adrian696 pisze:Midas Black Metalu nadleciał