DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATHSPELL OMEGA
no właśnie cały problem z Gorguts jest taki, że Obscura to był jednorazowy wybryk, a DsO nagrywa już kolejny genialny materiał pod rząd.
- Mol
- zahartowany metalizator
Czy ja wiem, From Wisdom to Hate jest imo zajebistym materialem, tak samo jak Negativa zreszta.twoja_stara_trotzky pisze:no właśnie cały problem z Gorguts jest taki, że Obscura to był jednorazowy wybryk, a DsO nagrywa już kolejny genialny materiał pod rząd.
-
- postuje jak opętany!
cholera 42strony pieprzenia na temat kapeli, więc i ja nie będę gorszy, zaraz uradzę co to ta wasza łomega
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- twoja_stara_trotzky
mam w tej kwestii odmienne zdanie. w zasadzie wolę nawet The Erosion Of Sanity.Mol pisze:Czy ja wiem, From Wisdom to Hate jest imo zajebistym materialem, tak samo jak Negativa zreszta.twoja_stara_trotzky pisze:no właśnie cały problem z Gorguts jest taki, że Obscura to był jednorazowy wybryk, a DsO nagrywa już kolejny genialny materiał pod rząd.
- Mol
No tak, ale przyznasz, ze dwojka to zupelnie inne granie, z ktorym DsO ma niewiele wspolnego.twoja_stara_trotzky pisze:mam w tej kwestii odmienne zdanie. w zasadzie wolę nawet The Erosion Of Sanity.Mol pisze:Czy ja wiem, From Wisdom to Hate jest imo zajebistym materialem, tak samo jak Negativa zreszta.twoja_stara_trotzky pisze:no właśnie cały problem z Gorguts jest taki, że Obscura to był jednorazowy wybryk, a DsO nagrywa już kolejny genialny materiał pod rząd.
- twoja_stara_trotzky
Obscura też.
nie bądź Pewexem.
nie bądź Pewexem.
- Mol
- twoja_stara_trotzky
no Obscura to zupełnie inna muzyka niż DsO.
- Mol
jesli rozpatrywac to w kategorii death metal - black metal to owszem.twoja_stara_trotzky pisze:no Obscura to zupełnie inna muzyka niż DsO.

- twoja_stara_trotzky
wszystko jest w tej muzyce inne, poza jakością, która jest adekwatna. pierdolę szufladki i to że death czy black. obscura to depresyjny introwertyzm, dso to agresywny ekstrawertyzm 

- Mol
twoja_stara_trotzky pisze:wszystko jest w tej muzyce inne, poza jakością, która jest adekwatna. pierdolę szufladki i to że death czy black. obscura to depresyjny introwertyzm, dso to agresywny ekstrawertyzm

Podsumowujac - nie najgorsze granie, ale o rewolucji czy nowej jakosci nie ma mowy.

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Mam podobnie tylko odwrotnie-hehe.Przed Obecura bije poklony a przed DoS wprawdzie nie klekam ale zdarza mi sie kucnacDrone pisze: Akurat "Obscurę" mam na cd od zawsze. Dzięki tej płycie odbudowała się moja chwilowa wiara w DM i choć przyklękam na jedno kolanko, to nie ma mowy o leżeniu odwróconym krzyżem jak w przypadku DsO.

-
- postuje jak opętany!
Od dawna coś tu śmierdziało.twoja_stara_trotzky pisze: ja i Drone - oboje wiemy
- ultravox
Nie. Jeden reprezentuje depresyjny introwertyzm a drugi agresywny ekstrawertyzm 

- 4m
- weteran forumowych bitew
Dla jednych obaj, dla innych oboje...nan pisze:Od dawna coś tu śmierdziało.twoja_stara_trotzky pisze: ja i Drone - oboje wiemy

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
-
nan pisze:Od dawna coś tu śmierdziało.twoja_stara_trotzky pisze: ja i Drone - oboje wiemy

- Maleficio
- Kontakt:
słuchałem dziś obydwie płyty Kobonga i Neumy i powiem... cudze chwalicie, swojego nie znacie:)
- 4m
- weteran forumowych bitew
A znasz Progrram - Autumn: How To Use Brain To Find Inner M* ? To jest stara kapela Kostka z polskiego Human, też ładnie grająMaleficio pisze:słuchałem dziś obydwie płyty Kobonga i Neumy i powiem... cudze chwalicie, swojego nie znacie:)

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- twoja_stara_trotzky
no Neuma to bardzo oryginalny zespół - grać jak Broadrick 15 lat po Broadricku to spora sztukaMaleficio pisze:słuchałem dziś obydwie płyty Kobonga i Neumy i powiem... cudze chwalicie, swojego nie znacie:)