DEATHSPELL OMEGA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Some serious shit?
postuje jak opętany!

Re: DEATHSPELL OMEGA

06-01-2009, 11:10

hmm, to może taka?

Obrazek
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

06-01-2009, 11:11

Drone pisze: DEATHSPELL OMEGA nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy.
Rozdałeś. :D

Co do epki - 38zł to normalna cena, jak kogoś dany zespół nie interesuje to i 10zł będzie mu się wydawało za dużo.
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

06-01-2009, 11:17

ultravox pisze:
Drone pisze: DEATHSPELL OMEGA nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy.

Co do epki - 38zł to normalna cena, jak kogoś dany zespół nie interesuje to i 10zł będzie mu się wydawało za dużo.
dla mnie to jest w ogóle śmieszna kalkulacja, ile razy zdarzyło wam się powiedzieć "koniec z kupowaniem płyt na miesiąc", a wchodząc na allegro/do sklepu wychodziliście z siatką płyt zamiast z siatką jajek? :D
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Gothmog
zaczyna szaleć
Kontakt:

06-01-2009, 11:32

To ja się wreszcie wypowiem w tym temacie merytorycznie, tzn. w końcu się przełamałem i zapodałem sobie DsO... no i, uwaga uwaga... jest nieźle:) Tzn. tak: muzycznie: sa baaardzo ciekawi. Poważnie - kapitalna muza. Choć pierdolenie o nowym gatunku, nowej muzyce itp. jest mocno przesadzone. Od razu mówię, ze słuchałem "Chaining.." i "Mass Grave...". Naprawdę ciekawa muza. rozumiem w tym miejscu zachwyt, ale... no właścnie: ALE moim zdaniem to zdecydowanie za mało, zeby wpadać w AŻ TAKI zachwyt i ekstazę jaki niektórym tu na forum sie udzielił. Podsumowując - naprawdę warto... ale chyba nie jest to dokładni to co chcialiby wmowić reszcie pewni panowie. W sumie... chyba nawet kupię jak jakaś kaska wpadnie :wink:
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...

http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
Some serious shit?
postuje jak opętany!

06-01-2009, 11:40

na bezrybiu i rak ryba
Awatar użytkownika
chaos
w mackach Zła

06-01-2009, 11:40

twoja_stara_trotzky pisze:DEATHSPELL OMEGA nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy. więc wypierdalaj ciułaczu.
hahaha ! znam takich co kupują płyty nałogowo, mają wielką płytotekę, bogaci są za pewne duchowo z tego powodu ... w zamian oszczędzają na żarciu, chodzą w jednych portkach, słuchają tych płyt na sprzęcie że pożal się lucyferze, na koncerty przemycają piwo bo im żal wydać przy barze - to takich właśnie potrzebuje DoS ? :)
dyskusja faktycznie przybrała zły kierunek
ultravox pisze: Co do epki - 38zł to normalna cena, jak kogoś dany zespół nie interesuje to i 10zł będzie mu się wydawało za dużo.
otóż to i nie zmierzam do niczego innego jak prostej odpowiedzi na pytanie czy warto czy nie, ale zdania są wielce podzielo więc wątpię
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

Re:

06-01-2009, 11:43

Skaut_Kwatermaster pisze:
Some serious shit? pisze:
grupa docelowa DoD :lol:
myślę, że jest zupełnie odwrotnie
Trzeba to wreszcie powiedzieć (napisać) głośno i wyraźnie: grupa docelowa DsO to elity. Słuchacze DsO wywodzą się z najtajniejszych kręgów Iluminatów oraz Masonerii (pełną listę umieszczono w internecie). Zespół znalazł uznanie między innymi wśród takich osób jak książe Karol, papież Jan Paweł II, George W. Bush czy Jarosław i Lech Kaczyńscy. Jako ciekawostkę podam, że Deathspell Omega jest jedynym wyjątkiem od zasady zgodnie z którą to nie Chuck Norris słucha muzyki, ale to muzyka słucha się jego. Deathspell to alfa nowej epoki metalu, a Omega to omega muzyki w ogóle!
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Some serious shit?
postuje jak opętany!

06-01-2009, 11:48

aaa, to już wiem, dlaczego o Rydzyku ostatnio tak cicho - zaglębia się w liryki DsO zapewne :D
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

06-01-2009, 12:14

Gothmog pisze:. no właścnie: ALE moim zdaniem to zdecydowanie za mało, zeby wpadać w AŻ TAKI zachwyt i ekstazę jaki niektórym tu na forum sie udzielił.
posluchaj jeszcze FAS
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

Re:

06-01-2009, 14:20

ultravox pisze:

dla mnie to jest w ogóle śmieszna kalkulacja, ile razy zdarzyło wam się powiedzieć "koniec z kupowaniem płyt na miesiąc", a wchodząc na allegro/do sklepu wychodziliście z siatką płyt zamiast z siatką jajek? :D
Hmmm to albo kupujesz baaardzo drogie jajka albo bardzo tanie płyty :P Poza tym - kupujesz jajka na allegro??
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
Skaut

06-01-2009, 14:49

Deathless King pisze:
Hmmm to albo kupujesz baaardzo drogie jajka albo bardzo tanie płyty :P Poza tym - kupujesz jajka na allegro??
do każdej kupionej płyty dostaje kratę jajec gratis ;)
Coś tam było! Człowiek!
vulture

06-01-2009, 16:43

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

06-01-2009, 17:48

Kurwa, slucham tej epki wlasnie i chyba co niektorzy z Was maja spore zaleglosci i nie slyszeli trojki Gorguts i epki Negativa. Minelo z 10 minut i poki co nie slysze, zeby to bylo jakies rewolucyjne granie. :roll:

do Ciebie jester kurwa nie mowie, to tak a propos Gorguts :P
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

06-01-2009, 21:23

Bo tam nie ma zadnej rewolucji.Jest natomiast dobre granie...
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

06-01-2009, 22:50

Po pierwsze - napisalem "co niektorzy", a po drugie - zalozenie wg mnie jak najbardziej trafne, no pomysl.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

06-01-2009, 23:16

ale ja mam właśnie wrażenie, że najlepiej DsO oceniają osoby, które uwielbiają też trójeczkę Kanadyjczyków.
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

06-01-2009, 23:24

twoja_stara_trotzky pisze:ale ja mam właśnie wrażenie, że najlepiej DsO oceniają osoby, które uwielbiają też trójeczkę Kanadyjczyków.
A ja mam wrazenie, ze z polowa spuszczajacych sie tutaj nad DsO nie wie, ze cos takiego jak Obscura w ogole istnieje.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

06-01-2009, 23:25

Mol pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:ale ja mam właśnie wrażenie, że najlepiej DsO oceniają osoby, które uwielbiają też trójeczkę Kanadyjczyków.
A ja mam wrazenie, ze z polowa spuszczajacych sie tutaj nad DsO nie wie, ze cos takiego jak Obscura w ogole istnieje.
jestem przekonany, ze masz racje:)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

06-01-2009, 23:29

spuszczam się ja i Drone - oboje wiemy doskonale co to Obscura i, jak kolega zauważył, przyklękamy na kolanko jedno przynajmniej :lol:
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

06-01-2009, 23:31

twoja_stara_trotzky pisze:spuszczam się ja i Drone - oboje wiemy doskonale co to Obscura i, jak kolega zauważył, przyklękamy na kolanko jedno przynajmniej :lol:
eee, nie gadaj, grono tryskajacych jest troche wieksze. :mrgreen:

edit: btw - tak przy okazji, nie wiem czy wiecie, ale Lemay pracuje nad nowym materialem, ma byc to kontynuacja trojki i czworki i akurat w tym przypadku jestem pewien, ze efekt koncowy bedzie co najmniej dobry.
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ