a padło jakieś Twoje konkretne zdanie w temacie? poza tym, LUSTRACJA to nic strasznego, a Ty już forumowiczów od zgredów wyzywasz - zluzuj cycechaos pisze:że niby co ? jaśniej proszę, ale jeśli dobrze rozumiem to nowi forumowicze są niemile widziani ze swoim zdaniem ? a już napewno jeśli mają inne niż zgredy ?Skaut_Kwatermaster pisze:tak się zastanawiam, czy nowo zarejestrowani userzy nie powinni pierwszych kroków kierować do wątku LUSTRACJA ...
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- chaos
- w mackach Zła
Re: DEATHSPELL OMEGA
nie zdanie lecz pytanie, jeśli nowe epki są na poziomie poprzednich płyt to po prostu szkoda kasy na nie wydawać, miast nabyć jakiś inny wartościowy pełnometrażowy album
nie wyzywam forumowiczów, na razie tylko jednego - bo czepia się gaci niepotrzebnie
nie wyzywam forumowiczów, na razie tylko jednego - bo czepia się gaci niepotrzebnie
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Re:
hahahahaha znajdzie to ktoś, bo chętnie bym poczytał?akall pisze:to było o tym kto płakał po papieżu?Skaut_Kwatermaster pisze:tak się zastanawiam, czy nowo zarejestrowani userzy nie powinni pierwszych kroków kierować do wątku LUSTRACJA ...

- twoja_stara_trotzky
no dokładnie. późne Immortal polecam.chaos pisze:nie zdanie lecz pytanie, jeśli nowe epki są na poziomie poprzednich płyt to po prostu szkoda kasy na nie wydawać, miast nabyć jakiś inny wartościowy pełnometrażowy album
- Skaut
akurat płyty DsO można kupować w ciemno, bez obaw o ich poziom...chaos pisze:nie zdanie lecz pytanie, jeśli nowe epki są na poziomie poprzednich płyt to po prostu szkoda kasy na nie wydawać, miast nabyć jakiś inny wartościowy pełnometrażowy album
secundo: nie chce mnie sie rozwijac, słuchaj sobie Moonspell
Coś tam było! Człowiek!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
W ciemno to można by tym rzucać i patrzeć jak latają. Muzycznie jest to męczarnia, w teksty prawdopodobnie warto się wczytać, ale nie wywyższą ich ponad zgraję innych ambitnych projektów.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no to z nowym DsO wszystko OK... pozerom od merchu sie nie podoba, czyli muzyka zabija pozera na śmierć

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
uważam że 666 International jest bardzo ważną płytą,podobnie jest z Manes,od początku grali w sposób interesujący i właściwie każde ich wydawnictwo trzyma bardzo wysoki poziom (pomijając Re -invention).czego nie można powiedzieć o Dso.twoja_stara_trotzky pisze:Mayhem, Ulver i Satyricon (pomijając pierwsze trzy płyty i ostatni album) to rzeczy RÓWNIE WAŻNE / CIEKAWE jak DsO, ale Manes i DhG to jakieś kosmiczne żartyvulture pisze:MAYHEM ULVER MANES DHG a nawet SATYRICON.Drone pisze:Zawsze powtarzam to samo pytanie: jak nie DsO, to kto?
- twoja_stara_trotzky
to twoja opinia. moja jest taka, że oba te zespoły to szkolne wręcz przykład uczniów równie ambitnych co mało zdolnych.
- chaos
- w mackach Zła
Re:
w ciemno kolego to polecam całkiem inne pozycje, co do których nie ma wątpliwości że nie wydupczy się kasy w błoto, 38 zeta za epkę to jednak troszkę jest do wydania i należy się zastanowić przed tym, pisałem że znam wcześniejsze pozycje i powtarzam że jeśli nie odstają od nich o jeden poziom w górę to lepiej się za 38 zeta najebać niż tracić na jakieś bzdety, więc wolę się upewnić wcześniej większą ilością głosów czy wartoSkaut_Kwatermaster pisze:akurat płyty DsO można kupować w ciemno, bez obaw o ich poziom...
secundo: nie chce mnie sie rozwijac, słuchaj sobie Moonspell
moonspella natomiast chętnie czasem posłucham i nie uważam tego za dyshonor
- twoja_stara_trotzky
Re: Re:
ile masz kieszonkowego?chaos pisze:38 zeta za epkę to jednak troszkę jest do wydania i należy się zastanowić przed tym
- twoja_stara_trotzky
no to mi nie pierdol, że 38 zł to powód do zastanowienia, bo tyle to się dziennie na piwo i fajki wydaje.
- chaos
- w mackach Zła
ciebie to chyba mamuśka jeszcze utrzymuje i to chyba nadziana bo jak widze z kasą się nie liczysz skoro za nic uważasz 38 zł ... mogę za to nabyć inną wartościową płyte i to nie ep,, jest to np: 1 rata ubezp samochodu, 1/3 baku paliwa, 16 piw, dwa bilety do kina, 1,5 dobrej ksiązki, dwa kilo sera, 1/3 rachunku za gaz ... wymieniac dalej ?twoja_stara_trotzky pisze:no to mi nie pierdol, że 38 zł to powód do zastanowienia, bo tyle to się dziennie na piwo i fajki wydaje.
- twoja_stara_trotzky
DEATHSPELL OMEGA nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy. więc wypierdalaj ciułaczu.chaos pisze:ciebie to chyba mamuśka jeszcze utrzymuje i to chyba nadziana bo jak widze z kasą się nie liczysz skoro za nic uważasz 38 zł ... mogę za to nabyć inną wartościową płyte i to nie ep,, jest to np: 1 rata ubezp samochodu, 1/3 baku paliwa, 16 piw, dwa bilety do kina, 1,5 dobrej ksiązki, dwa kilo sera, 1/3 rachunku za gaz ... wymieniac dalej ?twoja_stara_trotzky pisze:no to mi nie pierdol, że 38 zł to powód do zastanowienia, bo tyle to się dziennie na piwo i fajki wydaje.
- rob
- w mackach Zła
kurwa mistrz! słyszałem że DSO robi furorę w środowisku polskich celebrytów (np. kammel, cichopek,rutowicz itd) przy okazji zagrałeś ostro koło pióra pewnemu młodzieńcowi z Popkowic heheDrone pisze:DEATHSPELL OMEGA nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy.chaos pisze:ciebie to chyba mamuśka jeszcze utrzymuje i to chyba nadziana bo jak widze z kasą się nie liczysz skoro za nic uważasz 38 zł ... mogę za to nabyć inną wartościową płyte i to nie ep,, jest to np: 1 rata ubezp samochodu, 1/3 baku paliwa, 16 piw, dwa bilety do kina, 1,5 dobrej ksiązki, dwa kilo sera, 1/3 rachunku za gaz ... wymieniac dalej ?twoja_stara_trotzky pisze:no to mi nie pierdol, że 38 zł to powód do zastanowienia, bo tyle to się dziennie na piwo i fajki wydaje.
jebać frajerów
- Duban
- weteran forumowych bitew
Dyskusja na poziomie piaskownicy. Widzę, że forum zrobiło się elitarne. Niedługo nad wiedzę muzyczną będzie się tu przedkładać przynależność do progu podatkowego. Zaraz wpadnie długapizda i zrobi z Wami porządek.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- postuje jak opętany!
grupa docelowa DoD