DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE - DARK THRONES AND BLACK FLAGS -
A ja już zapomniałem, że w tym roku ukazała sie jakaś płyta DARKTHRONE.
PENIS METAL
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja tego jeszcze nie słyszałem, warto?
Prawdziwy oldschool by był jakby wydawali nowe albumy na kasetkach i winylach tylko. Niestety Feniek nie podłapał tego pomysłu.
Prawdziwy oldschool by był jakby wydawali nowe albumy na kasetkach i winylach tylko. Niestety Feniek nie podłapał tego pomysłu.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
ja przesłuchalem w ramach ciekawostki i zmarnowałem tylko czas 

- ultravox
Jeżeli komuś odpowiada kierunek z "F.O.A.D." to warto(choć płyta jest jednak trochę inna, nie jest to tak do końca "powtórka z rozrywki" i nie jest to też popularny oldskul na zasadzie odgrzewania kotletów). Dla mnie warto, bo ja łykam Darkthrone całościowo, kocham nawet znienawidzony przez wszystkich film Nocturno Culto 

Drone pisze:Czarna płyta to niestety też chujoza maksymalna.Maleficio pisze:Po czarnej płycie Metallica jedzie ostro na oparach i oni sami dobrze o tym wiedzą

-
- mistrz forumowej ceremonii
kierunek może ten sam, ale poprzedniczka o klasę lepszaultravox pisze:Jeżeli komuś odpowiada kierunek z "F.O.A.D." to warto(choć płyta jest jednak trochę inna, nie jest to tak do końca "powtórka z rozrywki" i nie jest to też popularny oldskul na zasadzie odgrzewania kotletów). Dla mnie warto, bo ja łykam Darkthrone całościowo, kocham nawet znienawidzony przez wszystkich film Nocturno Culto
- Scaarph
nichuja, o żadną klasę
-
już o tym pisałem, na FOAD znajduję może ze 2 słabsze kawałki poza tym same zajebiste, tutaj 5 fajnych i 5 bardzo przeciętnych, tak więc konkluzja może być tylko jednaScaarph pisze:nichuja, o żadną klasę
- ultravox
Nowa płyta jest lepsza niż "F.O.A.D.".
- twoja_stara_trotzky
chyba tylko w twoich majakachultravox pisze:Nowa płyta jest lepsza niż "F.O.A.D.".
-
niektórzy chyba założyli już dużo wcześniej, że ta płyta będzie co najmniej bardzo dobra i teraz się uparcie tego trzymają, mimo że fakty wskazują na coś zgoła przeciwnego
- Scaarph
jakie kurwa fakty, fakty są takie, że na dtabf jest 10 zajebistych numerów a na foad może ze dwa słabsze i to jest kurwa gust obiektywny, poza tym nowa płyta jest zupełnie inna niż poprzednia a kto nie czai bazy może spierdalać 

-
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Wtedy niestety jego pierdolenie nie trafiło by do najbardziej podatnych zjebanych słuchaczy. No i by nie zarobił tyle kasiory co na CD.So_It_Is_Done pisze:Ja tego jeszcze nie słyszałem, warto?
- ultravox
Z pewnością właśnie dlatego tego nie zrobiłCzesław pisze:No i by nie zarobił tyle kasiory co na CD.

bla bla bla..jestem świeżo po zwywiadowaniu Gylve i dość owocnej i ciekawej korespondencji.Wyłania sie z tego wszystkiego obraz faceta bardzo szczerego,naturalnego,który po prostu żyje undergroundem i kocha tą muzykę ponad wszystko.fajnie.
a nowa płyta,co by uchylić rąbka tajemnicy (w oparciu o materiał dowodowy) będzie kontynuacją motywów zapoczątkowanych na FOAD,ma być wolniej i bardziej heavy (tak,tak..sold my soul to MR) + obowiązkowy obskurny sound dla milusinskich underground lovers.kilka nowych utworów prawdopodobnie zostanie zarejestrowanych jeszcze w grudniu jak wieść gminna niesie.
nothing more to say.Break the chains and try to understand music history boys and girls.
a nowa płyta,co by uchylić rąbka tajemnicy (w oparciu o materiał dowodowy) będzie kontynuacją motywów zapoczątkowanych na FOAD,ma być wolniej i bardziej heavy (tak,tak..sold my soul to MR) + obowiązkowy obskurny sound dla milusinskich underground lovers.kilka nowych utworów prawdopodobnie zostanie zarejestrowanych jeszcze w grudniu jak wieść gminna niesie.
nothing more to say.Break the chains and try to understand music history boys and girls.

- Scaarph
to aż wywiadować trzeba żeby sie tego domyśleć?;)vulture pisze:bla bla bla..jestem świeżo po zwywiadowaniu Gylve i dość owocnej i ciekawej korespondencji.Wyłania sie z tego wszystkiego obraz faceta bardzo szczerego,naturalnego,który po prostu żyje undergroundem i kocha tą muzykę ponad wszystko.fajnie.
ha ha ha
uderzyło mnie to z większą mocą niz dotychczas.może dlatego że tym razem udzielono odpowiedzi na moje pytania.i tyle.
uderzyło mnie to z większą mocą niz dotychczas.może dlatego że tym razem udzielono odpowiedzi na moje pytania.i tyle.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ale jesteś kul
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.