Ale Satyr nie nosi się jak rockers, tylko jak alfons. (Choć jego wizerunek niewiele mnie obchodzi, dopóki tworzy dobrą muzykę.)jester pisze: I nie ma to związku z tematem Satyricon, którego lider nosi się teraz jak rockers, a co jest powodem oburzenia oraz zaplucia z powody zdrady i obrazy świętości.
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
aryman
- postuje jak opętany!
Re: SATYRICON
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Średnio rozgarnięty X-iński rozumie na ogół, że sprowokować można tym co razi - czarnuchów świętokradczo rażą pedały, więc...boroowa pisze:nie kolego, szary X-iński stwierdzi że pedały się liżą na scenie...
Ten sam X-iński może też wybuchnąć śmiechem, wzruszyć ramionami z zażenowaniem. Ale najważniejsze - u tego samego X-ińskiego leśny image a'la Nemesis Divina również nie wywoła pozytywnych emocji, a jakoś go nie gloryfikujesz...boroowa pisze:jednocześnie ten sam szary X-iński powie, że sesja zdjęciowa do RE zdecydowanie nie wywołuje u niego pozytywnych emocji.
Kolesi z Entombed albo Dismember jakoś się wstydzić nie muszę, zauważyłeś? Kolesie z Nifelheim też jakoś nie śmieszą.boroowa pisze: Poza tym przerzuć się na jakieś pop-soul-disco-rap-hiphop, tam są ładne okładki, nie będzies musiał sie wstydzić
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Skaut
nie no, skądjester pisze: Kolesi z Entombed albo Dismember jakoś się wstydzić nie muszę, zauważyłeś? Kolesie z Nifelheim też jakoś nie śmieszą.
Edyta: poza tym jester opanuj się, nie bądż pewexem, bo już któryś raz z rzędu podczas dyskusji, zamiast trzymać się wątku, mieszasz gatunki.
Ostatnio zmieniony 17-11-2008, 16:53 przez Skaut, łącznie zmieniany 2 razy.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- hcpig
Widać przecież, że Entombed to równe chłopy i luzaki. Nie ma w tym nic śmiesznego. Nie przebierają się za bałwanów, nie prężą klaty, nie dzierżą siekierki. Zieeeew....
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re: Re:
A może podobnie jak Darkthrone wyrósł już z blackmetalowych ciuszków i odpuszcza sobie (podobnie jak Darkthrone) przechodząc na muzyczną emeryturę? Moim zdaniem pozostawiając za sobą bunt (naturalnie?) Satyr wydoroślał, lecz trochę też się zagubił muzycznie nie mając pod nogami gruntu, na którego pomyśle opierał do tej pory muzykę.Maria Konopnicka pisze:Ja na pewno tego nie pisałem - od początku stwierdziłem, że Satyricon gra aktualnie muzykę łatwą, lekką w odbiorze - przeznaczoną dla szerokiego grona słuchaczy
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Skaut
Twierdzisz, że teraz chodzi co niedziele do kościółka4m pisze:A może podobnie jak Darkthrone wyrósł już z blackmetalowych ciuszków i odpuszcza sobie (podobnie jak Darkthrone) przechodząc na muzyczną emeryturę? Moim zdaniem pozostawiając za sobą bunt (naturalnie?) Satyr wydoroślał, lecz trochę też się zagubił muzycznie nie mając pod nogami gruntu, na którego pomyśle opierał do tej pory muzykę.Maria Konopnicka pisze:Ja na pewno tego nie pisałem - od początku stwierdziłem, że Satyricon gra aktualnie muzykę łatwą, lekką w odbiorze - przeznaczoną dla szerokiego grona słuchaczy
Coś tam było! Człowiek!
- ultravox
- zahartowany metalizator
A dlaczego Manowar Cię śmieszy a Nifelheim nie?jester pisze: Kolesie z Nifelheim też jakoś nie śmieszą.
- hcpig
Bo jedni to obwieszeni żelastwem psychicznie wyglądający chuligani i taki koncept reprezentują, a drudzy to eksponujący nagie torsy a'la He-Man łowcy jeleni.
Ostatnio zmieniony 17-11-2008, 17:43 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
- boroowa
stereotyp pedała to ciotowata, miętka i zniewieściała istota, nie wiem o czym do mnie rozmawiaszjester pisze:Średnio rozgarnięty X-iński rozumie na ogół, że sprowokować można tym co razi - czarnuchów świętokradczo rażą pedały, więc...
nie gloryfikuję, bo tym imagem Satyr nic nowego nie wniósłjester pisze: Ten sam X-iński może też wybuchnąć śmiechem, wzruszyć ramionami z zażenowaniem. Ale najważniejsze - u tego samego X-ińskiego leśny image a'la Nemesis Divina również nie wywoła pozytywnych emocji, a jakoś go nie gloryfikujesz...
poważnie? nie chowasz zdjęcia z "Like An Everflowing.." w dodatkowym etui?jester pisze:Kolesi z Entombed albo Dismember jakoś się wstydzić nie muszę, zauważyłeś?
kolesie z Nifelheim są ABSOLUTNYM zaprzeczeniem obecnego image Satyra, więc w sumie się dziwięjester pisze:Kolesie z Nifelheim też jakoś nie śmieszą.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- ultravox
Przekonałeś mnie. Faktycznie nie ma tu z czego się śmiaćjester pisze:obwieszeni żelastwem psychicznie wyglądający chuligani
- hcpig
Odświeżam sobie np. klip "Rise" The Cult. Tam mam kilku takich Satyrów - jak widać to też gwiazdy MTV rocka.Maria Konopnicka pisze:izerunek gwiazdy rocka .... takiego a la MTV
Odsyłam do gradacji image'ów. Jest wkurwęwymownaitreściwa.boroowa pisze:kolesie z Nifelheim są ABSOLUTNYM zaprzeczeniem obecnego image Satyra, więc w sumie się dziwię
To są jaja i nie na poważnie. Oni są zdystansowani. Potem nawet mają na sumieniu epizod ślubu kościelnego i co z tego?boroowa pisze:poważnie? nie chowasz zdjęcia z "Like An Everflowing.." w dodatkowym etui?
No ale skoro już wzbudził te negatywne emocje u X-ińskiego to powinieneś wedle tej logiki i argumentacji nie? Bądź konsekwntny.boroowa pisze:nie gloryfikuję, bo tym imagem Satyr nic nowego nie wniósł
Odsyłam do gradacji image'ów. Jest wkurwęwymownaitreściwa.Maria Konopnicka pisze: po co nosić długie włosy, malować sobie twarz i tworzyć wizerunek adekwatny do muzyki - lepiej regularnie odwiedzać kosmetyczkę i fryzjera, dzięki temu na pewno znajdzie się więcej nastolatów, którzy będę się utożsamiali ze swoimi idolami i przyjdą na koncert..
Oni wyglądają okropnie, nic zabawnego. Chociaż jak pokazałem zdjęcie kolesi z Impiety parę lat temu pewnemu bardzo młodemu osobnikowi to skwitował "za takie coś u nas na Majówce dostaliby wpierdol"ultravox pisze:Przekonałeś mnie. Faktycznie nie ma tu z czego się śmiaćjester pisze:obwieszeni żelastwem psychicznie wyglądający chuligani
Ostatnio zmieniony 17-11-2008, 17:58 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
- 4m
Maria, a czy Ty wyglądasz adekwatnie do muzyki, której słuchasz czy może jak cinkciarz spod bazaru myjesz się i chodzisz do fryzjera?Maria Konopnicka pisze:... i wyglądają jak cinkciarze spod bazaru - masz rację - po co nosić długie włosy, malować sobie twarz i tworzyć wizerunek adekwatny do muzyki - lepiej regularnie odwiedzać kosmetyczkę i fryzjera [...]
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- hcpig
- hcpig
Nie mówię o muzyce (zaznaczam jeszcze raz, że ostatni lp Norwegów średnio mi się widzi), chodzi mi o image.
- Scaarph
to i ja się wtrącę. satyr na fotkach z ostatniej płyty z tą jego dziecięcą twarzą, włosami na żel, w chujowej skórze ala ruska dyskoteka i w za dużych, ni chuja do niego nie pasujących okularach wygląda jak niepełnosprawny, homoseksualny idiota.
generalnie jego pysk nie pasuje ni kurwy do jego obecnego image'u, to jakby siedmioletnie dziecko ubrało się w ojcowy garnitur. i co? i chujów sto, bo ani przez to nie jest starszy, ani mądrzejszy, ani do biura do roboty też nie pójdzie. pośmiać się jedynie można, że nie wie, gdzie jego miejsce.
no kurwa jak backstreet boys, toczka w toczkę.
generalnie jego pysk nie pasuje ni kurwy do jego obecnego image'u, to jakby siedmioletnie dziecko ubrało się w ojcowy garnitur. i co? i chujów sto, bo ani przez to nie jest starszy, ani mądrzejszy, ani do biura do roboty też nie pójdzie. pośmiać się jedynie można, że nie wie, gdzie jego miejsce.
no kurwa jak backstreet boys, toczka w toczkę.
- hcpig

Wygląda jak rasowy rockers - przypomina mi Roba Coffinshakera. A nikt mi nie powie, że Rob nie wygląda jak rasowy rockers
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Scaarph
wygląda jakby to dziecko, o którym pisałem powyżej miało ojca pracującego nie w biurze, a na bramce w ruskiej dyskotece, a wolnych chwilach dorabiającego sobie krojeniem aut.jester pisze:
Wygląda jak rasowy rockers - przypomina mi Roba Coffinshakera. A nikt mi nie powie, że Rob nie wygląda jak rasowy rockers
- Scaarph
czyli:
Riven pisze:szczerze mowiac to na tym zdjeciu wyglada jak zjeb