DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE - DARK THRONES AND BLACK FLAGS -
posłucham zaraz tej nowej płyty po raz n-ty i może w końcu zaskoczy, nie wiem... jak na razie mam takie wrażenie, że o ile do dwóch poprzednich wracam często i z przyjemnością, to do DTABF się trochę zmuszam
jak już mówiłem - źle nie jest, ale czegoś brakuje. Sam nie wiem, może ta formuła mi się zaczyna już powoli przejadać

to zastanawiające jak wielu ludzi ma problem z tą płytą.Ale jestem przekonany że prawdziwa blokada i mega opór włączy sie dopiero za rok,gdy zespół wypuści kolejnego longpleja który będzie wypadkową Hawkwind, Testors,English Dogs i The Residents

- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Re:
przecież witch getto to jeden z lepszych! przy czym wszystkie są zajebistevulture pisze: Punkt dla Ciebie bo akurat Witch Getto i Grizzly Trade to akurat najsłabsze numery na nowym krażku

kurwa, jakoś po prostu nie potrafię zrozumieć jak można będąc fanem metalu nie kochać tej płyty.
na to właśnie liczę. tzn na taką płytę, a nie na blokady i mega opory, bo to mam w dupievulture pisze:to zastanawiające jak wielu ludzi ma problem z tą płytą.Ale jestem przekonany że prawdziwa blokada i mega opór włączy sie dopiero za rok,gdy zespół wypuści kolejnego longpleja który będzie wypadkową Hawkwind, Testors,English Dogs i The Residents
![]()
![]()

-
- weteran forumowych bitew
to juz nie jest black metal. to pierdy połączone z bekaniem.w tej lidze wole Tankard.amen przy tym zespole.na wieki.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
W konfrontacji z wymienionymy przez Ciebie zespolami ostatni Darkthrone nie istnieje- to nawet nie pierd.vulture pisze: zrób sobie rekolekcje z Venom,Dream Death,Hellhammer,Poison a nawet wczesnym Mercyful Fatezapijaj obwicie piwami a na koniec dnia podkręc gałę volume do oporu i włacz sobie DARK THRONES AND BLACK FLAGS.
Ogolnie sluchanie tej plyty po Venom lub Mercyful Fate to jak ogladanie Dynastii po Twin Peak's. No ale jak widac wielu lubi takie kombinacje i ...W sumie nic mi do tego.
KOSMICZNA BZDURA.To jest ta sama liga i trzeba być głuchym pizdantem żeby tego nie słyszeć.
A słuchanie tej płyty po zapoznaniu sie z protoplastami gatunku jeszcze lepiej wprowadza w klimat tej muzyki.
A słuchanie tej płyty po zapoznaniu sie z protoplastami gatunku jeszcze lepiej wprowadza w klimat tej muzyki.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zabawne rzeczy wypisujesz...
- Skaut
no, to że Ty go nie czujesz to nie znaczy ze go tam nie ma.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nowy Darkthrone w porownaniu z Venom to Monthy Python a Venom to serial Daleko Od Noszy...
DTABF to jebana plyta roku!
DTABF to jebana plyta roku!
Maleficio pisze:Nowy Darkthrone w porownaniu z Venom to Monthy Python a Venom to serial Daleko Od Noszy

NieMaleficio pisze:DTABF to jebana plyta roku!
- rob
- w mackach Zła
sorry, ale ty na poważnie twierdzisz, że Darkthrone to ta sama liga co np. Venom,Hellhammer ?vulture pisze:KOSMICZNA BZDURA.To jest ta sama liga i trzeba być głuchym pizdantem żeby tego nie słyszeć.
jebać frajerów
- Skaut
ta sama, ale na pewno nie na ostatnim krążkuDrone pisze:No przecież ma racjęrob pisze:sorry, ale ty na poważnie twierdzisz, że Darkthrone to ta sama liga co np. Venom,Hellhammer ?vulture pisze:KOSMICZNA BZDURA.To jest ta sama liga i trzeba być głuchym pizdantem żeby tego nie słyszeć.
Coś tam było! Człowiek!
- rob
- w mackach Zła
Drone pisze:No przecież ma racjęrob pisze:sorry, ale ty na poważnie twierdzisz, że Darkthrone to ta sama liga co np. Venom,Hellhammer ?vulture pisze:KOSMICZNA BZDURA.To jest ta sama liga i trzeba być głuchym pizdantem żeby tego nie słyszeć.

jebać frajerów
- witchmaster
- zaczyna szaleć
a co to za liga???
- rob
- w mackach Zła
Darkthrone ? Jeśli tak, to druga,strefa spadkowa.witchmaster pisze:a co to za liga???
jebać frajerów
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
zawsze wolałem FC St Pauli od jakichś wypindrzonych Realów Madrytrob pisze:Darkthrone ? Jeśli tak, to druga,strefa spadkowa.witchmaster pisze:a co to za liga???
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
4 zajebiste kawałki są na tej płycie, 1 dobry i 5 przeciętnych.... i jak to kurwa ocenić ?
- rob
- w mackach Zła
no i luzXapapote pisze:zawsze wolałem FC St Pauli od jakichś wypindrzonych Realów Madrytrob pisze:Darkthrone ? Jeśli tak, to druga,strefa spadkowa.witchmaster pisze:a co to za liga???
jebać frajerów
The point is that we are perfectly "happy" with having different style of songs - as a heavy metal band SHOULD have - not only one styleMaria Konopnicka pisze:. Tylko po kiego chuja nagrywają coś takiego pod szyldem Darkthrone ? Przecież mogli sobie założyć projekt uboczny, na którym dawaliby upust swoim młodzieńczym fascynacjom muzycznym
Dlatego.