ONDSKAPT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: ONDSKAPT
Black metal to zabawa i rozrywka, a legitymacje dostaniesz jak nazbierasz troche kasztanów. Szczęść Boże.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
no, no! brawo Jasiu! w końcu coś sensownego napisałeś. ale czy na pewno kasztanów. a nie szyszek? w Trondheim chyba więcej lasów iglastych rośnie.So_It_Is_Done pisze:Black metal to zabawa i rozrywka, a legitymacje dostaniesz jak nazbierasz troche kasztanów. Szczęść Boże.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- 4m
"Z Bogiem"So_It_Is_Done pisze:Black metal to zabawa i rozrywka, a legitymacje dostaniesz jak nazbierasz troche kasztanów. Szczęść Boże.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Xapapote
a skąd wiesz że on się nie wita?4m pisze:"Z Bogiem"So_It_Is_Done pisze:Black metal to zabawa i rozrywka, a legitymacje dostaniesz jak nazbierasz troche kasztanów. Szczęść Boże."Szczęść Boże" to jest na powitanie

- 4m
Ty lepiej te kasztany zbierajXapapote pisze:a skąd wiesz że on się nie wita?4m pisze:"Z Bogiem"So_It_Is_Done pisze:Black metal to zabawa i rozrywka, a legitymacje dostaniesz jak nazbierasz troche kasztanów. Szczęść Boże."Szczęść Boże" to jest na powitanie

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- boroowa
to co się burzysz, jak nazywają cie tutaj pojebem?So_It_Is_Done pisze:Otóż to, trzeba mieć popierdolone we łbie żeby słuchać BM, robią to pojebani ludzie dla pojebanych ludzi. To jest kryterium.
LOLSo_It_Is_Done pisze:Na działaniu, przyjeżdzają Shining do Polski - wpierdolić jak kozie za obierki, zarejestrować, puścić w obieg, niech wiedzą, że bm to nie pedalstwo.

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Scaarph
- zahartowany metalizator
nie to żebym kogoś bronił czy coś, ale przecież w sumie ma jednak racjębrb pisze:ten mentorski ton jest zajebisty. przyszlo ci chodziaz przez chwile do glowy ze moze to ty nie masz racji?

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Przy "Twilight Of The Gods" chyba lepiejXapapote pisze: o tak pchnąć ją przy Götterdämmerung to by było dopiero trv!

Pokrewne tematycznie i lepsze muzycznie

Albo przy "Closer" NIN, o!

Jeszcze jest taki serial "Mamuśki" or smt i ta aktorką grająca taką Patrycję (taka blondi) - nazywa się Katarzyna Ankudowicz i niszczy obiekty.
Yare Yare Daze
- Xapapote
no to właśnie to ... chyba że ci o Bathorego chodzijester pisze:Przy "Twilight Of The Gods" chyba lepiejXapapote pisze: o tak pchnąć ją przy Götterdämmerung to by było dopiero trv!![]()

- hcpig
- brb
- postuje jak opętany!
w sensie ze siid ma racje? bo jak dla mnie kazdy jego post to belkotScaarph pisze:nie to żebym kogoś bronił czy coś, ale przecież w sumie ma jednak racjębrb pisze:ten mentorski ton jest zajebisty. przyszlo ci chodziaz przez chwile do glowy ze moze to ty nie masz racji?
- twoja_stara_trotzky
no dokładnie:So_It_Is_Done pisze:Oczywistą rzeczą jest, że jak na okładce/wkładce widnieje wypudrowany pajac to nawet jeśli muzyka sama w sobie się broni, to nie ma dla mnie większego znaczenia. .

- Xapapote
- Set
- postuje jak opętany!
Ja pierdole, temat zaczął się od niusa, że jednak jeszcze nie teraz i już mamy 6 stron. SIID jak widzisz temat o kapeli, której nie trawisz to po prostu nie wchodz i nie jeb postów o czyms co wszyscy już wiedzą. Pierdolisz to samo już w kilku tematach na kilkunastu stronach.
NECRO SKINS SOCIETY
- 4m
twoja_stara_trotzky pisze:no dokładnie:So_It_Is_Done pisze:Oczywistą rzeczą jest, że jak na okładce/wkładce widnieje wypudrowany pajac to nawet jeśli muzyka sama w sobie się broni, to nie ma dla mnie większego znaczenia. .

Przebijam

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Xapapote
- longinus696
Nareszcie ktoś nazwał sprawę po imieniu i ustawił "zrobionego" we właściwym stadium ewolucji.boroowa pisze:naprawdę jesteś zakompleksionym frajerem z IQ na poziomie szympansa.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
no to ja mam trójeczkę na ręku...

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Bloodcult
ja bym tu dodał jeszcze to:

- boroowa
Przebijam wszytkich. Impresja pt "Dwóch Mrocznych Żabojadów zmierza nocą do kopalni".
Naszą uwagę zwracają
1. kilof u tego w czarnym t-shircie
2. skrzynka z narzędziami (ewentualnie koszyk z kanapkami) i tego w białym t-shircie
3. megamroczny pasek (chyba zajebany mamie, bo faceci takich cienkich nie noszą)
Oczywiście, jak twierdzi siid, zdjęcie nie jest ustawiane (złapali roboli jak poginają do kopalni o 5 rano), a to czarne pod oczami, to ze zmęczenia.

Naszą uwagę zwracają
1. kilof u tego w czarnym t-shircie
2. skrzynka z narzędziami (ewentualnie koszyk z kanapkami) i tego w białym t-shircie
3. megamroczny pasek (chyba zajebany mamie, bo faceci takich cienkich nie noszą)
Oczywiście, jak twierdzi siid, zdjęcie nie jest ustawiane (złapali roboli jak poginają do kopalni o 5 rano), a to czarne pod oczami, to ze zmęczenia.

Ostatnio zmieniony 02-11-2008, 21:48 przez boroowa, łącznie zmieniany 1 raz.
I'll give you black sensations up and down your spine