SATYRICON

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
vulture

Re: SATYRICON

31-10-2008, 12:16

mam diametralnie inne zdanie :lol:

ale jak znam życie połowa forum ci przyklaśnie :lol:

luz
Some serious shit?
postuje jak opętany!

31-10-2008, 12:19

może po prostu nagrali słabszą płytę? Ja wiem, że wolisz kluczyć, niż przyjąć najprostszy i najlogiczniejszy wniosek. Ale i tak Cię podziwiam :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

31-10-2008, 12:21

So_It_Is_Done pisze:Cóś dziwnego się stało, nagle przestajecie lubić jedną z faworyzowanych tutaj kapel...czyżby ktoś wreszcie zauwazył że to gówno?
luz, poprzednie trzy to ekstraklasa. nowa im nie wyszła, poczekamy do następnej i ocenimy czy to tylko wypadek przy pracy...
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

31-10-2008, 12:22

Poprzednie trzy to pewnie równe dziadostwo jak i nowa, ale co ja będę pisał, skoro nie dałem rady żadnej z nich zmęczyć nawet w 1/5. Szczerze was podziwiam panowie, że macie czas i ochotę na słuchanie takiego gówna. A niektórzy nawet wciąż określają to mianem black metal. Gratuluję fanom tych klaunów.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

31-10-2008, 12:24

vulture pisze:mam diametralnie inne zdanie :lol:

luz
Z kazdym pzesluchaniem, coraz bardziej mnie ta plyta wkreca. juz jest 8,5/10
W sumie nie wiem czego sie po Satyrycon spodziewaliscie? Maja zagrac kurde cos innego? Cos bardziej sophisticated? Plyta daje kopa w jadra i tylko to sie liczy.... ta sama historia z Darktronem.
vulture

31-10-2008, 12:25

Maleficio pisze:
vulture pisze:mam diametralnie inne zdanie :lol:

luz
Z kazdym pzesluchaniem, coraz bardziej mnie ta plyta wkreca. juz jest 8,5/10
W sumie nie wiem czego sie po Satyrycon spodziewaliscie? Maja zagrac kurde cos innego? Cos bardziej sophisticated? Plyta daje kopa w jadra i tylko to sie liczy.... ta sama historia z Darktronem.
no to jest nas dwóch :lol:
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

31-10-2008, 12:26

No widać właśnie czego przecięty wąsaty słuchasz szuka w 'black metalu' - kopa w jądra:D
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

So_It_Is_Done pisze:Poprzednie trzy to pewnie równe dziadostwo jak i nowa, ale co ja będę pisał, skoro nie dałem rady żadnej z nich zmęczyć nawet w 1/5. Szczerze was podziwiam panowie, że macie czas i ochotę na słuchanie takiego gówna. A niektórzy nawet wciąż określają to mianem black metal. Gratuluję fanom tych klaunów.
Panie profesorze, a czemu Satyricon nie jest juz black metalem?
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Some serious shit? pisze:może po prostu nagrali słabszą płytę? Ja wiem, że wolisz kluczyć, niż przyjąć najprostszy i najlogiczniejszy wniosek. Ale i tak Cię podziwiam :)
chyba jednak nie - ja daje po 3 przesłuchaniach 8/10...
płyta nie jest słaba - tylko oczekiwania wobec niej były ogromne - nazwałbym to syndromem bardzo dobrej płyty która i tak nie spełniła pokładanych w niej oczekiwań ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

31-10-2008, 12:28

So_It_Is_Done pisze:No widać właśnie czego przecięty wąsaty słuchasz szuka w 'black metalu' - kopa w jądra:D
A ty czego szukasz? Uniesienia spirytystycznego?
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

Maleficio pisze:
So_It_Is_Done pisze:Poprzednie trzy to pewnie równe dziadostwo jak i nowa, ale co ja będę pisał, skoro nie dałem rady żadnej z nich zmęczyć nawet w 1/5. Szczerze was podziwiam panowie, że macie czas i ochotę na słuchanie takiego gówna. A niektórzy nawet wciąż określają to mianem black metal. Gratuluję fanom tych klaunów.
Hmm, już nie jest? Nie jest od paru dobrych lat. A czemu ? Bo black metal to nie cyrk. Z tym, że w zasadzie to oni od zawsze troche śmierdzieli cyrkiem, no ale starsze płyty przynajmniej prezentowały jakiś poziom.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

So_It_Is_Done pisze:Poprzednie trzy to pewnie równe dziadostwo jak i nowa, ale co ja będę pisał, skoro nie dałem rady żadnej z nich zmęczyć nawet w 1/5.
esencja tego klauna - przesłuchał po 2 kawałki z każdej i juz jest ekspertem - no ale to i tak spory postęp - ostatnio był ekspertem po merchu....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
vulture

31-10-2008, 12:29

Adrian696 pisze:
Some serious shit? pisze:może po prostu nagrali słabszą płytę? Ja wiem, że wolisz kluczyć, niż przyjąć najprostszy i najlogiczniejszy wniosek. Ale i tak Cię podziwiam :)
chyba jednak nie - ja daje po 3 przesłuchaniach 8/10...
płyta nie jest słaba - tylko oczekiwania wobec niej były ogromne - nazwałbym to syndromem bardzo dobrej płyty która i tak nie spełniła pokładanych w niej oczekiwań ;)
coś jest na rzeczy..
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

31-10-2008, 12:31

Adrian696 pisze:
So_It_Is_Done pisze:Poprzednie trzy to pewnie równe dziadostwo jak i nowa, ale co ja będę pisał, skoro nie dałem rady żadnej z nich zmęczyć nawet w 1/5.
esencja tego klauna - przesłuchał po 2 kawałki z każdej i juz jest ekspertem - no ale to i tak spory postęp - ostatnio był ekspertem po merchu....
Poprostu nie wytrzymuje słuchając takiego gówna. Do kurwy nędzy, czy wy naprawde nie słyszycie róznicy pomiędzy BM a Monster Magnet?
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

31-10-2008, 12:34

So_It_Is_Done pisze:
Maleficio pisze:
Hmm, już nie jest? Nie jest od paru dobrych lat. A czemu ? Bo black metal to nie cyrk. Z tym, że w zasadzie to oni od zawsze troche śmierdzieli cyrkiem, no ale starsze płyty przynajmniej prezentowały jakiś poziom.
Aha, a ci do dysza ogniem i biegaja z toporami po lasach albo masturbuja sie na portret Fuhrera nie smierdza cyrkiem tak?
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

31-10-2008, 12:35

So_It_Is_Done pisze: Poprostu nie wytrzymuje słuchając takiego gówna. Do kurwy nędzy, czy wy naprawde nie słyszycie róznicy pomiędzy BM a Monster Magnet?

poza tym, że Monster Magnet (poza ostatnim albumem) zjada 99,99 proc. black metalu?
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

31-10-2008, 12:37

Maleficio pisze: Aha, a ci do dysza ogniem i biegaja z toporami po lasach albo masturbuja sie na portret Fuhrera nie smierdza cyrkiem tak?
Mogą nawet uprawiać seks ze zwierzętami, byleby nie obnosili sie z tym, nie pokazywali w TV i nie byli komercyjnymi pedziami.
Some serious shit?
postuje jak opętany!

31-10-2008, 12:39

koledzy dobrze cie wyszkolili :D
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

31-10-2008, 12:40

Więc teraz bądź posłuszny jak ja cie szkole synu.
Some serious shit?
postuje jak opętany!

31-10-2008, 12:47

nie chcesz wrócić do szkoły, tato? Może nauczyliby cię przystankowych?
ODPOWIEDZ