no pewnie. Mnie dla przykładu Keep Of Kalessin urzekł swoim nowatorskim podejściem do blackowej metalurgii...Warcrimer pisze:To ja jeszcze dopiszę, że nowa Catamenia to blackmetalowy album tej dekady.
2008 - czas wstępnych analiz ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: 2008 - czas wstępnych analiz ;)
*rechot*Warcrimer pisze:To ja jeszcze dopiszę, że nowa Catamenia to blackmetalowy album tej dekady.
zaplułem se pysk

-
- weteran forumowych bitew
ja tam nawet tego nie słyszałem.zapewne nie ma nawet sensu.
- Scaarph
też jeszcze nie mialem przyjemności, co nie zmienia faktu, że dobrze kombinujeszkakademona pisze:ja tam nawet tego nie słyszałem.zapewne nie ma nawet sensu.

właśnie sobie zerkłem na metal-archives. O ŻESZ KURWA JEGO ZAPIERDOLONA W DUPĘ MACIORA!!! wy wiecie jakie płyty catamenii mają tam oceny ???

- Maleficio
- Kontakt:
podejrzewam, że bardzo negatywne? Raz ich widziałem na festiwalu w Niemczech i myślę, że to kapela o wieleeeeeee... gorsza niż nasze Abused Majesty czy Vesania... A człowiek myślał by, że nie da się gorzej...Scaarph pisze:też jeszcze nie mialem przyjemności, co nie zmienia faktu, że dobrze kombinujeszkakademona pisze:ja tam nawet tego nie słyszałem.zapewne nie ma nawet sensu.wystarczy znać cokolwiek z ich dorobku żeby odechciało się poznać wszystko inne heh
właśnie sobie zerkłem na metal-archives. O ŻESZ KURWA JEGO ZAPIERDOLONA W DUPĘ MACIORA!!! wy wiecie jakie płyty catamenii mają tam oceny ???
- Scaarph
negatywne? po 88-95 czy ileś procent kurwa!!! koniec jest bliski.Maleficio pisze:podejrzewam, że bardzo negatywne? Raz ich widziałem na festiwalu w Niemczech i myślę, że to kapela o wieleeeeeee... gorsza niż nasze Abused Majesty czy Vesania... A człowiek myślał by, że nie da się gorzej...Scaarph pisze:też jeszcze nie mialem przyjemności, co nie zmienia faktu, że dobrze kombinujeszkakademona pisze:ja tam nawet tego nie słyszałem.zapewne nie ma nawet sensu.wystarczy znać cokolwiek z ich dorobku żeby odechciało się poznać wszystko inne heh
- Bloodcult
ja ich widziałem w Warszawie w 2006 roku przed Obituary i też kręcili tam swoje DVD. na sali było z 15 osób i wszyscy krzyczeli "wypierdalać" o oni musieli udawać że bisują na potrzebę DVDMaleficio pisze:podejrzewam, że bardzo negatywne? Raz ich widziałem na festiwalu w Niemczech i myślę, że to kapela o wieleeeeeee... gorsza niż nasze Abused Majesty czy Vesania... A człowiek myślał by, że nie da się gorzej...

- ozzy
- postuje jak opętany!
na dodatek tym bisem był totalnie spierdolony cover W.A.S.P. jak by było mało w środku setu "zajebali" Fuel for Hatred 

SODOM i chuj
- kocurejro
- postuje jak opętany!
z czystm sumieniem moge tu wpisac nowy Motorhead
zero zaskoczenia, zero oryginalnosci ale na chuj to wszystko ?

-
- w mackach Zła
Ja kupiłem w HMV i w sumie nie żałujęMaria Konopnicka pisze:gdzie to można zakupić ? Chętnie bym kapelkę obadał.Kingu pisze:CANNABIS CORPSE - Tube of the resinated - esencja Cannibal Corpse, którego już nie ma

- Bloodcult
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=1022773Maria Konopnicka pisze:LOL ! Byłem pewien, że tego nie wydali. Cieszę się, że zagrali na tamtym koncercie - było kiedy piwa się napić. Takie kapele są potrzebne na festiwalachBloodcult pisze:: i co ciekawe to wydawnictwo zostało wydane
"Charyzmatyczne gwiazdy atmosferycznego metalu z Finlandii na żywo! Zapis energetyzującego występu jaki Catamenia dała 24 sierpnia w warszawskim klubie ""Stodoła"", prezentując polskiej publiczności - poza starszymi kompozycjami - materiał ze swojej najnowszej płyty ""Location:COLD"".
Wśród utworów zagranych przez Finów usłyszeć można również covery ""I Wanna Be Somebody"" W.A.S.P. oraz ""Fuel for Hatred"" Satyricon. Na DVD znaleźć można także dokument ukazujący sesję nagraniową ""Location:COLD"", teledysk ""Tuhat Vuotta"", jak również 7 utworów demo nagranych przez zespół w latach 1995 oraz 1996! "

-
kocurejro pisze:z czystm sumieniem moge tu wpisac nowy Motorhead
zaraz ci tu wszyscy powiedzą ,ze jestes głuchy, ze płyta jest zajebista, ze to i śmo.bo to motorhead.niewazne ,ze płyta jest słaba.przeciez jest zajebista.
- kocurejro
- postuje jak opętany!
no ale jest zajebista
nie chce zeby Motorhead kombinowal, niech gra swoje
do tematu dopisuje jeszcze Chrome Division - Booze, Broads and Beelzebub
nie chce zeby Motorhead kombinowal, niech gra swoje
do tematu dopisuje jeszcze Chrome Division - Booze, Broads and Beelzebub

- Maleficio
- Kontakt:
Re: Re:
he he, on nie wie co mówi:) Więc jesteś nadal:lol:Maria Konopnicka pisze:i niespodziewanie okazało się, że wcale nie jestem liderem zjebanego gustu na tym forumStygmat pisze: hehe, sorry chłopakiLubię dwie ostatnie płyty Crematory
a do dobrych płyt dorzucę jeszcze nowe IN FLAMES, jak ja lubię takie granie

-
- zaczyna szaleć
Re: Re:
eeee glupio wyszloMaleficio pisze:he he, on nie wie co mówi:) Więc jesteś nadal:lol:Maria Konopnicka pisze:i niespodziewanie okazało się, że wcale nie jestem liderem zjebanego gustu na tym forumStygmat pisze: hehe, sorry chłopakiLubię dwie ostatnie płyty Crematory
a do dobrych płyt dorzucę jeszcze nowe IN FLAMES, jak ja lubię takie granie![]()

- Skaut
Stygmat pisze:eeee glupio wyszloMaleficio pisze:he he, on nie wie co mówi:) Więc jesteś nadal:lol:Maria Konopnicka pisze:
i niespodziewanie okazało się, że wcale nie jestem liderem zjebanego gustu na tym forum![]()
jeśli takie granie naprawdę Cie podnieca, proponuję jeszcze smakowity kąsek z Finlandii - Norther. Wydali w tym roku super płytę, nazwaną po prostu "N".
Coś tam było! Człowiek!
-
- zaczyna szaleć
znam, tylko jak dla mnie to juz bardziej przypomina CoB, który to nagral w tym roku najgorsza plyte w ich dorobku "Blooddrunk" ( Cala twórczosc lubie, ale bez podniety, tak samo jak wspomniany Norther)
Wole styl Omnium Gatherum, Deadlock, IF itd.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a słyszałeś Satariel?Stygmat pisze:znam, tylko jak dla mnie to juz bardziej przypomina CoB, który to nagral w tym roku najgorsza plyte w ich dorobku "Blooddrunk" ( Cala twórczosc lubie, ale bez podniety, tak samo jak wspomniany Norther)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- zaczyna szaleć
a nie znam 

- boroowa
PŁYTY GENIALNE:
jak dotąd nie stwierdzono
PŁYTY OCIERAJĄCE SIĘ O GENIUSZ
PORTISHEAD - Third
LEVIATHAN - Massive Conspiracy Against All Life
PŁYTY BARDZO DOBRE
AURA NOIR - Hades Rise
REVENGE - Infiltration.Downfall.Death (czysta przemoc)
MORBOSIDAD - Profana La Cruz Del Nazareno (wstyd, że nikt nie wymienił)
KRISIUN - Southern Storm (mimo wszystko poprzedniczka była lepsza)
ASPHYX - Death the Brutal Way (szkoda, ze tylko 2 utwory, w tym jeden cover)
WARREL DANE - Praises to the War Machine (do tej pory uważałem WD za wokalistę "jedynie" bardzo dobrego. Gdyby tylko niektóre kompozycje były lepsze. Cover Siostrzyczek Miłosierdzia - ciary (duużo lepsze od oryginału))
BLINDEAD - Autoscopia - Murder In Phazes
HAIL OF BULLETS - ...Of Frost And War
MOTORHEAD - Motorizer
NECROVATION - Breed Deadless Breed
DEAD CONGREGATION - Graves of the Archangels
THE BLACK - Alongside Death
PŁYTY DOBRE
AOSOTH - Aosoth
LAIR OF MINOTAUR - War Metal Battle Master
MGŁA - Groza (niestety tylko dobra...)
UNLEASHED - Hammer Battalion
TESTAMENT - The Formation of Damnation
METALLICA - Death Magnetic (skrócić do 40 min najlepszych patentów i byłaby bardzo dobra)
jak dotąd nie stwierdzono
PŁYTY OCIERAJĄCE SIĘ O GENIUSZ
PORTISHEAD - Third
LEVIATHAN - Massive Conspiracy Against All Life
PŁYTY BARDZO DOBRE
AURA NOIR - Hades Rise
REVENGE - Infiltration.Downfall.Death (czysta przemoc)
MORBOSIDAD - Profana La Cruz Del Nazareno (wstyd, że nikt nie wymienił)
KRISIUN - Southern Storm (mimo wszystko poprzedniczka była lepsza)
ASPHYX - Death the Brutal Way (szkoda, ze tylko 2 utwory, w tym jeden cover)
WARREL DANE - Praises to the War Machine (do tej pory uważałem WD za wokalistę "jedynie" bardzo dobrego. Gdyby tylko niektóre kompozycje były lepsze. Cover Siostrzyczek Miłosierdzia - ciary (duużo lepsze od oryginału))
BLINDEAD - Autoscopia - Murder In Phazes
HAIL OF BULLETS - ...Of Frost And War
MOTORHEAD - Motorizer
NECROVATION - Breed Deadless Breed
DEAD CONGREGATION - Graves of the Archangels
THE BLACK - Alongside Death
PŁYTY DOBRE
AOSOTH - Aosoth
LAIR OF MINOTAUR - War Metal Battle Master
MGŁA - Groza (niestety tylko dobra...)
UNLEASHED - Hammer Battalion
TESTAMENT - The Formation of Damnation
METALLICA - Death Magnetic (skrócić do 40 min najlepszych patentów i byłaby bardzo dobra)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right