SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
Re: SHINING
jester pisze:Czy Ty sobie jaja robisz?
bez nerw, nam możesz się przyznać, tolerancyjni jesteśmy, nikt nie będzie się śmiać.
- Morph
- Kontakt:
Weź mów za siebie, co?twoja_stara_trotzky pisze:jester pisze:Czy Ty sobie jaja robisz?
bez nerw, nam możesz się przyznać, tolerancyjni jesteśmy, nikt nie będzie się śmiać.

Give birth to something dead
Give birth to something old
- hcpig
Zaczyna mnie to bawić
Czy Ty naprawdę uważasz, że każdy obrońca mniejszości seksualnych jest gejem? Jesteś jakimś księdzem może?

Czy Ty naprawdę uważasz, że każdy obrońca mniejszości seksualnych jest gejem? Jesteś jakimś księdzem może?

Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
tak / takjester pisze:Zaczyna mnie to bawić![]()
- Morph
- Kontakt:
Nie, ale zachowanie takie znamionuje na pewno poważne problemy z głową albo z dupą.jester pisze: Czy Ty naprawdę uważasz, że każdy obrońca mniejszości seksualnych jest gejem?
Give birth to something dead
- hcpig
To wiele wyjaśnia
Tyle, że takie myślenie spotykałem dotychczas u ludzi gminu
Całe SLD to geje, tak?
A tak przy okazji, możnaby odświeżyć temat polityczny.

Tyle, że takie myślenie spotykałem dotychczas u ludzi gminu

Całe SLD to geje, tak?
A tak przy okazji, możnaby odświeżyć temat polityczny.
Yare Yare Daze
- Sebol
- zaczyna szaleć
Wtracajac sie w te przepychanki z gejem w tle, i wracajac na moment do Shining
Dwie plyty slyszalem I i III, nie porwalo mnie jakos strasznie, ale niektore momenty sa niezle. Do odswiezenia
Na koncert sie z pewnoscia wybiore, a beda juz w styczniu

Dwie plyty slyszalem I i III, nie porwalo mnie jakos strasznie, ale niektore momenty sa niezle. Do odswiezenia

- hcpig
- Sebol
- zaczyna szaleć
To I i II nie nagrali?jester pisze:Shining to się zaczyna od III, względnie IV..

To kurwa mnie oszukali, mowiac, ze to co slucham to jedynka jest

- hcpig
A nawet jak by był to też by się nic nie stało. Ja tam jestera bardzo lubię. Jest otwarty, lubi rozmawiać i potrafi słuchać innych. Przemyśleć innych zdanie i po swojemu stwierdzić czy się z tym zgadza czy nie. I póżniej to wyrazić.twoja_stara_trotzky pisze:przyznaj się, też jesteś gejem.jester pisze:Mam nadzieję, że dojdzie do jakiejś mocnej prowokacji - wtedy niezainteresowani muzyką profani, węszyciele "emo" i inne typy nieświadome mentalności rock'n'rollowej darują sobią ten zespół.
Jak by dame i mężczyzne położyć koło siebie, przykryć ich takimi ogromnymi prześcieradłami że nie było by ich widać i tylko powycinać otwory tam gdzie są odbyty. I jak byście się pomylili, to i tak w niczym by wam to nie przeszkodziło, bo przecież po włożeniu penisa nie rozpoznalibyście który odbyt zapinacie. Czy damy, czy mężczyzny.
Ostatnio zmieniony 16-09-2008, 22:08 przez długopisyyyyyyyyyy, łącznie zmieniany 2 razy.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bo ten zespol tak naprawde ma dobre tylko momenty, pewnie u nas tez zagraja ale obawiam sie, ze za duzo na ich koncercie wydalbym na piwo...Sebol pisze:Wtracajac sie w te przepychanki z gejem w tle, i wracajac na moment do Shining![]()
- Adrian696
- zahartowany metalizator
no to teraz Jestera czeka ostracyzmdługopisyyyyyyyyyy pisze:Ja tam jestera bardzo lubię. Jest otwarty, lubi rozmawiać i potrafi słuchać innych.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- hcpig
Też Cię bardzo lubię Długopis, ale w zaistniałym okolicznościach to może być taki "kiss of death" że tak powiem
Ale jak chcesz kontynuować wątek obrony miejszości w Polsce przed ciemnogrodem to zrób introdukcję w temacie politycznym (ja idę póki co spać), tutaj jest topic stricte muzyczny i na nieszczęście 99% userów ten boski zespoł kojarzy się obecnie wyłącznie z dupą a to bardzo krzywdzące

Ale jak chcesz kontynuować wątek obrony miejszości w Polsce przed ciemnogrodem to zrób introdukcję w temacie politycznym (ja idę póki co spać), tutaj jest topic stricte muzyczny i na nieszczęście 99% userów ten boski zespoł kojarzy się obecnie wyłącznie z dupą a to bardzo krzywdzące

Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
długopisyyyyyyyyyy pisze:A nawet jak by był to też by się nic nie stało. Ja tam jestera bardzo lubię. Jest otwarty, lubi rozmawiać i potrafi słuchać innych. Przemyśleć innych zdanie i po swojemu stwierdzić czy się z tym zgadza czy nie. I póżniej to wyrazić.twoja_stara_trotzky pisze:przyznaj się, też jesteś gejem.jester pisze:Mam nadzieję, że dojdzie do jakiejś mocnej prowokacji - wtedy niezainteresowani muzyką profani, węszyciele "emo" i inne typy nieświadome mentalności rock'n'rollowej darują sobią ten zespół.
Jak by dame i mężczyzne położyć koło siebie, przykryć ich takimi ogromnymi prześcieradłami że nie było by ich widać i tylko powycinać otwory tam gdzie są odbyty. I jak byście się pomylili, to i tak w niczym by wam to nie przeszkodziło, bo przecież po włożeniu penisa nie rozpoznalibyście który odbyt zapinacie. Czy damy, czy mężczyzny.

Nie przejmuj się nimi. Niech robie se Kisy Of Deathyjester pisze:Też Cię bardzo lubię Długopis, ale w zaistniałym okolicznościach to może być taki "kiss of death" że tak powiem![]()

- twoja_stara_trotzky
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Gej broni koleżki posądzanego o gejostwo, a wszyscy podniecają się gejowskim zespołem...do tego jeszcze Nattefrost i jego gejowskie przebrania gdzieś w tle...patologia
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- twoja_stara_trotzky
te misiek, a płyta wysłana?