Ale rozbudziliście smaka na "Still D.R.E.", bardzo dobry kawałek, trzeba się po "Bad Blood" tym odprężyć

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
TAK.zróżnicowanie wokali,EKSPRESYJNOŚĆ wokali,genialne podkłady,TEKSTY, czynią ten zespół prawdziwym ewenementem.4m pisze:K44 dla polskiego hip-hopu jest jak Slayer dla thrashu.
Znowu się wypowiadasz na temat, o którym...jester pisze: hh to taka kopalnia syfu, że temat by szybko upadł pod jego ciężarem
Niech no ktoś rzuci na to uchem i odpowie mi z jakiej puszki pandory wyciągnięto ten koszmarek?Ale rozbudziliście smaka na "Still D.R.E.", bardzo dobry kawałek, trzeba się po "Bad Blood" tym odprężyć
mój człowiek.wiedziałem że Ci przypadnie do gustu..Riven pisze:ZAJEBISTE.
WOKAL to totalna histeria i jazda po bandzie .zwoje mózgowe stają w płomieniach.czy sie coś takiego powtórzyło?nie wiem,ekspertem od tych szuflad nie jestem.wiem natomiast że wielu stąd spierdala w podskokach bo słyszy że o hip hopie sie gada,nie sprawdziwszy nawet zapodanego numeru i TEGO zespołu.Oczywiście hip hop który się słyszy w radiu,w telewizji to w przytłaczającej większości okropne cuchnące ścierwo ale nawet w tym gatunku istnieją artyści którzy windują poziom do góry,próbują nowych rzeczy i czasem owocuje to czymś nadzwyczaj interesujacym.Riven pisze:ten wokal mnie rozpierdala. i podklad tez. teraz slucham utworu "psychoza" i jest jeszcze lepiej. ja pierdole, nie znam sie na hiphopie, ale z tego co slyszalem, to chyba cos takiego nigdy sie nie powtorzylo. reszta to bagno.
Spokojnie, jeżeli za jakiś czas autorytetRiven pisze:bylem na koncercie Osjan, w ktorym to, jak wiadomo, na gitarze gra pan Waglewski. Bylo nieziemsko, niesamowite przezycie. Potem na scene wyszly jego dzieci. Wyszedlem po 20 minutach, nieee, to nie dla mnie. Z plyty nie slyszalem, ale nie sadze, zebym dal rade tego sluchac.
Chcesz mnie wpędzić w kompleksy?Riven pisze:nie sluchalem, sprawdze to sie wypowiem. btw ktory autorytet?