DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Tokarz
- zaczyna szaleć
Re: DEICIDE
cienka ta nowa płyta, jakby ktoś mi ją puścił bez wokalu to za cholere bym nie zgadł co to za kapela
- Sothis
- rozkręca się
nowa płyta to totalna chujnia, niech ten zespół już nic nie nagrywa bo to dramat!Benton się dusi, riffy ni chuja Deicide nie przypominają i te jebane solówki Santolli.Ponad moje siły!!Żeby jeszcze Vitale nie nagrali nic z Glenem to będe szczęśliwy.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
taki jakiś przekombinowany once upon the cross z tego nowego albumu. raczej na minus. aaaaa i nudny 

-
- rasowy masterfulowicz
Jak się zadawalasz byle czym, to może Ci się wydawać "solidny". Całość nie spełniła oczekiwania rozbudzonego po samplach, które zapowiadały, że może coś się z tego wykluje. Album jest przeciętny w tak obrzydliwy sposób, że bardziej się nie da. Soundtrack do zmywania garów. Immolation też. Vital Remains na najlepszej drodze do wdepnięcia w szambo. "Ameryka też się sypie, to osobny rozdział..."
Wysyp takich płyt jest spowodowany stale praktykowanym chrześcijańskim zwyczajem "dawania szansy". Środkowy palec takim popłuczynom i support wyłącznie dla witalnych kapel powinien położyć kres takim kapcanom. Ja już w życiu nie tknę następnych lp's tych kapel.
Wysyp takich płyt jest spowodowany stale praktykowanym chrześcijańskim zwyczajem "dawania szansy". Środkowy palec takim popłuczynom i support wyłącznie dla witalnych kapel powinien położyć kres takim kapcanom. Ja już w życiu nie tknę następnych lp's tych kapel.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Od biedy 2-3 razy (GÓRA!) można posłuchać ostatnich płyty Dying Fetus i Origin, reszta niech się wstydzi, że afrykański Behemoth ze swoją wcale specjalnie nie powalającą płytą skonsumował ich na amen. Jebać muzykę, którą traktuje się jak ostatnie podrygi weteranów wojennych - kiedyś sprawni żołnierze napierdalający w ckm-ów z nożem w zębach - teraz stare, zjęłczałe pryki nieśmiało machające chorągiewkami, sygnalizujące swoją obecność w akcie prośby o świadczenia emerytalne i dotacje za zasługi. To nie jest scena tylko jakieś jebnięte charytatywne towarzystwo dobroczynne.
edit: Jeszcze chciałem dodać, że już wcale się nie dziwię deathmetalowcom, którzy pouciekali w Slipkonty i inne Machine Heady... namiastki/ersatze feelingu i kopa w muzyce.
edit: Jeszcze chciałem dodać, że już wcale się nie dziwię deathmetalowcom, którzy pouciekali w Slipkonty i inne Machine Heady... namiastki/ersatze feelingu i kopa w muzyce.
Ostatnio zmieniony 08-06-2008, 19:03 przez jesterSS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
a tu się zgodzę 

-
- starszy świeżak
ja również.
A do tematu:najnowszy Deicide to katastrofa:album totalnie pozbawiony jaj,wszystko takie na odpierdol sie ,zero pasji,mocy,zaangazowania ,dziwie sie że Darski ocenił tą płytę w pewnym pisemku aż tak wysoko
1/10
za intro (żeby nie było wątpliwości)
A do tematu:najnowszy Deicide to katastrofa:album totalnie pozbawiony jaj,wszystko takie na odpierdol sie ,zero pasji,mocy,zaangazowania ,dziwie sie że Darski ocenił tą płytę w pewnym pisemku aż tak wysoko

1/10
za intro (żeby nie było wątpliwości)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jesterSS pisze: Album jest przeciętny w tak obrzydliwy sposób, że bardziej się nie da. Soundtrack do zmywania garów.
podpisuje sie pod tym bez chwili wachaniajesterSS pisze:Od biedy 2-3 razy (GÓRA!) można posłuchać ostatnich płyty Dying Fetus i Origin, reszta niech się wstydzi, że afrykański Behemoth ze swoją wcale specjalnie nie powalającą płytą skonsumował ich na amen.
In a world of compromise...some don't
-
- postuje jak opętany!
jesterSS pisze: Soundtrack do zmywania garów. Immolation też.
W życiu nie podejrzewałem, że ktokolwiek, słuchający death metalu (lub: wiedzący co to jest death metal) powie coś złęgo o najnowszym Immolation. To arcydzieło. Zupełnie nowy standard w tej muzyce. Wcielenie perfekcji. Dla mnie najlepsza płyta jaka wyszło od czasu "Close to a world below", a być może nawet "Assembled In Blasphemy" The Ravenous...
- Husar
- weteran forumowych bitew
Deicide we wrzesniu ma koncert w londynie...Ktos cos slyszal moze o jakiejs trasie czy to tylko jednorazowy wybryk??
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
To czym jest samo Close przy tym 'replayu'? Świętym Graalem?Sineater pisze:jesterSS pisze: Soundtrack do zmywania garów. Immolation też.
W życiu nie podejrzewałem, że ktokolwiek, słuchający death metalu (lub: wiedzący co to jest death metal) powie coś złęgo o najnowszym Immolation. To arcydzieło. Zupełnie nowy standard w tej muzyce. Wcielenie perfekcji. Dla mnie najlepsza płyta jaka wyszło od czasu "Close to a world below", a być może nawet "Assembled In Blasphemy" The Ravenous...
- Gore_Obsessed
SATHANAS - "Crowned Infernal"jesterSS pisze:Od biedy 2-3 razy (GÓRA!) można posłuchać ostatnich płyty Dying Fetus i Origin, reszta niech się wstydzi,
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- rasowy masterfulowicz
widze, ze zabarwiony ironia humor sie Ciebie trzymaSineater pisze: W życiu nie podejrzewałem, że ktokolwiek, słuchający death metalu (lub: wiedzący co to jest death metal) powie coś złęgo o najnowszym Immolation. To arcydzieło. Zupełnie nowy standard w tej muzyce. Wcielenie perfekcji.
I AM MORBID
No to ja powiem więcej:Nie wyobrażam sobie jak od czasu Unholy Cult (naprawde świetna płyta) można sie zachwycać jakimkolwiek kolejnym dziełem tej formacji.NUDA i tyle.
- madmaxia
- rozkręca się
Co do Deicide, ja bym ich tak do razu nie przekreślała. Jednak sobie cenię znaczą część ich twórczości i nie wiem co musieliby nagrać żeby to nazwać gównem... No ale ... wasze gusta.
юзал читы в CS хоть раз, пошел нахуй с ресурса-
ты пидорас!!!

ты пидорас!!!

musisz umyć uszy lala i posłuchać nowej płyty i wtedy skminisz o co wujkom chodzi 

- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
e tam "Harnessing Ruin" jak dla mnie bardzo dobra płyt na czele z kapitalny m utworem tytułowym i zajebistym Swarm Of Terrorvulture pisze:No to ja powiem więcej:Nie wyobrażam sobie jak od czasu Unholy Cult (naprawde świetna płyta) można sie zachwycać jakimkolwiek kolejnym dziełem tej formacji.NUDA i tyle.
bez komentarzamadmaxia pisze:Co do Deicide, ja bym ich tak do razu nie przekreślała. Jednak sobie cenię znaczą część ich twórczości i nie wiem co musieliby nagrać żeby to nazwać gównem... No ale ... wasze gusta.
In a world of compromise...some don't