DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No raz mogę napisać, że w 100% się zgadzam.kakademona pisze: na tym forum za nazywanie nudnym Immolation nudnym zbiera sie baty.ja twierdze od dawna ,ze jest nudne i do bólu przewidywalne.słucham tylko demos i pierwsze płyty.Incantation bez komentarza.Cannibal Corpse to najlepszy przykład morderstwa na gatunku.Nile -para w gwizdek, nadmuchany balon, nie dziwie sie ,ze Darski popierdalał w koszulce Nile-to ta sama pólka z tym ,ze Behemoth jest lepszy heheh , bo czasami zaskakuje,
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
A moze jednak powinni te wladze oddackakademona pisze:no jak mi sie nudny wydaje Immolation to Incantation tym bardziej no nie?
hiena: wiesz jak jest z ta wiekszością...nie zawsze sie to sprawdza...na takich Wyspach Owczych owiec jest kilka razy wiecej niz ludzi a jednak rządzą ludzie

- Edinazzu
Trochu przesadziłeś alekakademona pisze:na tym forum za nazywanie nudnym Immolation nudnym zbiera sie baty.ja twierdze od dawna ,ze jest nudne i do bólu przewidywalne.słucham tylko demos i pierwsze płyty.Incantation bez komentarza.Cannibal Corpse to najlepszy przykład morderstwa na gatunku.Nile -para w gwizdek, nadmuchany balon, nie dziwie sie ,ze Darski popierdalał w koszulce Nile-to ta sama pólka z tym ,ze Behemoth jest lepszy heheh , bo czasami zaskakuje,Morph pisze:Kurwa, mam w siebie wmuszać coś co mi nie leży? Bo już mnie zaczyna denerwować ta mania muszenia lubienia amerykańskiej sceny death metal i stawiania ołtarzyków Nile'om, Deiścidom, Immolationom, Incantationom, Cannibal Corpsom i innym kultowym zespołom, tworzącym kultową scenę na kultowym początku kultowych lat 90 i na nie mniej kultowym końcu lat 80.
-Cannibal Corpse -generalnie zgadzam się( "Bloodthirst ", "The bleeding" i fragmenty "Vile" to wyjatki od reguły
-Incantation- w zasadzie "Onward on Golgotha" i "diabolical conquest "mi wystarczą potem zjadają własnego ogona, powtarzaja się itd
-Nile- na 1,2,3 bezbłędni. Oczywiście debiut najlepszy bo najświezszy. no napewno nie sa dmuchaną lalą!
-Deicide - debiut, "Legion" i "Serpents Of The Light" mi w zupełności wystarczają...to co robią po tej ostatniej. No comments
-Immolation- Trzy pierwsze z naciskiem na "jedynkę" genialne. Słabej płyty nie nagrali ale popadli w lekka monotonnię
-
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
W życiu.Morph pisze:Jakoś tak przez przypadek wzrok mój spoczął na Damnation "Destructo Evangelia". Ta nagrana w zasadzie dla jaj płytka jest sto razy bardziej diabelska i brutalna.długopisyyyyyyyyyy pisze: to powiem ci chłopie, że wiele straciłeś... 'Legion' to chyba najbardziej diabelski i brutalny materiał nagrany w ogóle w historii muzyki.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- postuje jak opętany!
Dobra, jak już tak offtopujemy i przyszedł czas na zwierzenia to w moim przypadku również skończyło się wielbienie wielkich nazw...a może nawet niegdy go nie było, dotyczy to takich kapel jak Incantation, Immolation, Cannibal Corpse, Morbid Angel, ostatnio nawet Slayer, ocieram się jeszcze troche o Deicide i Nile. Wolę już zespoły II ligi, które mimo że zostają w cieniu "bogów", często mają dla mnie o wiele więcej do zaoferowania.
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- rob
- w mackach Zła
absolutna klasyka:black_lava pisze:Deicide skończyło się dla mnie na "Deicide"."Legion" możę być,ale nigdy nie rozumiałem peanów na cześć tego albumu.nowe produkcje to kupa szajsu.
`Deicide`- 10/10
`Legion`- 10/10
`Once Upon The Cross`- 10/10
+
` Amon: Feasting the Beast`-10/10
oraz:
`Serpents Of The Light`-8,5/10
`When Satan Lives` -7/10
`Insineratehymn` 7,5/10
`In Torment In Hell`-7,5/10
`Scars of the Crucifix`-8,5/10
`The Stench of Redemption`-9/10
`Till Death Do Us Part`- b/o, posłucham kilkukrotnie i się wypowiem
jebać frajerów
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Edinazzu
No kurwa niemoge !! ty kozia kita jesteś !! Incantation bez komentarza? Immolation nudne? Cannibal morderstwo na gatunku?kakademona pisze:na tym forum za nazywanie nudnym Immolation nudnym zbiera sie baty.ja twierdze od dawna ,ze jest nudne i do bólu przewidywalne.słucham tylko demos i pierwsze płyty.Incantation bez komentarza.Cannibal Corpse to najlepszy przykład morderstwa na gatunku.Nile -para w gwizdek, nadmuchany balon, nie dziwie sie ,ze Darski popierdalał w koszulce Nile-to ta sama pólka z tym ,ze Behemoth jest lepszy heheh , bo czasami zaskakuje,
Wkładaj różowy pulower, żel na włosy i baunsować na dyskoteke w rytm kurwa jakiejś tam zasranej majorki na którą zapewne w każdy długi weekend jeżdzisz nurkować i opalać się do Egiptu z widokówkami dla rodziny!
Ty w ogóle nie rozumiesz muzyki podstawowych zespolów metalowych.
-
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
to samo tutaj, potem mnie zawiedli, ale ciesze sie ze wrocili z dobrym "Till Death..."rob pisze: absolutna klasyka:
`Deicide`- 10/10
`Legion`- 10/10
`Once Upon The Cross`- 10/10
co do Cannibali to sporo na ich temat kiedys pisalem w poswieconym im temacie, ale po wielu przesluchaniach i zalapaniu klimatu maksymalna note przyznaje "Eaten Back to Life" wraz z dwoma nastepnymi albumami to prawdziwa klasyka
Incantation - bardzo fajny debiut, ale nie mam ochoty siegac po inne ich krazki
Immolation - trojka Failures, Closed, Unholy robi na mnie dobre wrazenie, kiedys bardzo czesto siegalem po ostatnia z nich. Wada jest to, ze wlasciwie ciagle lupia to samo, na Harnessing stalo sie to nudne.
- lucass
Rozumiem, ze mozna nie lubiec USDM, ale prosze, bez dziecinadykakademona pisze:Cannibal Corpse to najlepszy przykład morderstwa na gatunku.
Przesluchalem nowego Deicide kilka razy i niestety nie zaskoczylo. Benton nie daje rady, jego wokale to juz totalny bulgot i gdyby nie wysokie partie woksów byloby wogóle tragicznie. Riffy na Till Death... sa bardziej Deicide niz na Stench... ale to zdaje sie na nic gdyz konstrukcje numerów sa poprostu nudne i w konfrontacji TILL DEATH versus STENCH... nowa plyta srogo przegrywa. Nawet solówki Santolli mi tak nie przeszkadzaja jak nieporadnosc w stworzeniu czegos ciekawego przez caly zespól.Jest kilka niezlych patentów ale to niestety nie wystarcza.
Na dzien dzisiejszy 5,5/10 Moze z kolejnymi przesluchaniami bedzie lepiej ale bardzo sie na taki stan rzeczy nie nastawiam.
LEGALISE DRUGS & MURDER