HAIL OF BULLETS - Of Frost And War [2008]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Wait, mam już wiem o co Ci chodzi Trotzky... ja nie z tych ludzi w swetrach co się dołują. Nie siedzę ze skwaszoną miną kontemplując srugi deszczu i biadoląc nad zmechaceniem ww swetra, po prostu takiej muzyki świetnie się słucha, nic więcej. Równie dobrze mógłbym zapytać dlaczego Tobie podoba się np "Eerie Cold" czy z innej beczki, jakaś płyta MDB...
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
To se załóż własną kapelę i pisz teksty nawet o klepaniu się kutasami po dupie, a z tą daj se spokój, jak ci kurwa nie odpowiada.jesterSS pisze:BŁAGAM!!! Ile można klepać taki temat?twoja_stara_trotzky pisze: zamiast zajebistych tekstów o WWII
Co do pierwszego demo HOB, to ukazało się także na 12''MLP w Iron Pegasus
Teksty\tematyka są integralną częścią muzyki i jako takie mogą psuć odbiór wiejski parchu. Tyle, że nie ktorzy są na tyle wybiórczy, że dopuszczają jedynie możliwość odstrzeliwania za liryki kapel wyłącznie za "lewactwo" (vide Napal Death), natomiast inne kryteria nie mieszczą się w ich pale. Hipokryzja i niekonsekwencja metalowców.Czesław pisze: To se załóż własną kapelę i pisz teksty nawet o klepaniu się kutasami po dupie, a z tą daj se spokój, jak ci kurwa nie odpowiada.
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- Morph
- Kontakt:
Po pobieżnym przesłuchaniu już wiem, że ta płyta zabija, potem będzie tylko lepiej. I tak jak w zeszłym roku death-metalowo Nominon zmiótł wszystko i wszystkich, tak w tym roku będzie chyba z Hail of Bullets.
Aha, "Red Wolves of Stalin" kasuje całe "Serpent Saints".
Aha, "Red Wolves of Stalin" kasuje całe "Serpent Saints".
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky