DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
kupilem dzisiaj nowa plyte i jest w deche :+), choc nie dorasta poziomem do 3 pierwszych albumow, to jest to na pewno najlepsza rzecz jaka nagrali od czasu Once Upon the Cross. Bardzo fajne, mozna pokusic sie o stwierdzenie, ze oldskulowe brzmienie - ciezkie, nie do konca czytelne. Jest nowosc w postaci 3,5 minutowego ciekawego utworu instrumentalnego( posluzyl za intro ). A muzycznie jest brutalnie i bardzo szybko, ale momentami chwytliwie( niestety daleko tej chwytliwosci do Once... ) a i nie jedno fajne zwolnienie wychwycily moje uszy. Solowki OK, zdecydowanie bardziej pasuja do Deicide niz te z poprzedniej plyty. Wokalnie jest malo czytelnie - Benton nagral najbardziej belkotliwe wokale w swojej karierze. Najprosciej rzecz ujmujac - powrot do czasow Once/Serpents, bardzo udany album.
I AM MORBID
- Adrian696
przesłuchałem nowy DEICIDE juz kilkanascie razy - i mam identyczne zdanie jak Mort - najlepsza płyta od Once Upon The Cross - ja takie DEICIDE kupuje w ciemno!!!!! mozna marzyc o nagraniu kolejnego LEGION - ale po co - arcydziela nikt nie jest w stanie przebic... jest bardzo dobrze
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Jakie ulgowe, duży zespół MUSI przecież nagrać zajebistą płytę, nie wiedziałeś? Kto by tam jakiś Repugnant sprawdzał, który na pewno nie dorasta takiemu Deicide do pięt.jesterSS pisze:Nie lepiej po pierwszy sort sięgnać? Jakiś Repugnant noże? Chce się wam jeszcze dawać taryfy ulgowe za nazwę i przeszły dorobek?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt: