Ja tam wolę muzykę dla pryszczatych onanistów, niż dla leśnych trollów sławiących Matkę ZiemięMaria Konopnicka pisze:Satyricon skończył się na "Rebel..." teraz grają muzykę dla pryszczatych onanistów
SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Wrażliwości na problemy norweskiej wsi i instrumentów ludowych chybaMaria Konopnicka pisze:Wcale się nie dziwię - pierwsze cztery płyty wymagały pewnej wrażliwości, która by umożliwiła ogarnięcie ich geniuszu. Później była już tylko papka dla mas łatwo przyswajalna dla każdego młokosa z zielonym plecakiem, któremu nie pozwalają się wyspać nocne polucje.
Później był METAL. Mało przyswajalny dla wielbicieli norweskiej wsi
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Marian prosze Cie... to juz nawet smieszne nie jest...Maria Konopnicka pisze:Satyricon skończył się na "Rebel..." teraz grają muzykę dla pryszczatych onanistówOkładka jak na nową płytę NIGHTWISH, muzykę sobie daruje bo mam za dużo szacunku do siebie, żeby kalać swoje uszy tym pedalskim nowomodnym badziewiem.
Coś tam było! Człowiek!
-
chemicals1
- rozkręca się
Taaaa, dlamnie Satyricon skonczy sie na "De Mysteriis Dom Sathanas"Maria Konopnicka pisze:Satyricon skończył się na "Rebel..." teraz grają muzykę dla pryszczatych onanistówOkładka jak na nową płytę NIGHTWISH, muzykę sobie daruje bo mam za dużo szacunku do siebie, żeby kalać swoje uszy tym pedalskim nowomodnym badziewiem.
-
Heretyk
Maria Konopnicka pisze:Wcale się nie dziwię - pierwsze cztery płyty wymagały pewnej wrażliwości, która by umożliwiła ogarnięcie ich geniuszu. Później była już tylko papka dla mas łatwo przyswajalna dla każdego młokosa z zielonym plecakiem, któremu nie pozwalają się wyspać nocne polucje.
- Morph
- Kontakt:
Sorry, ale RE nie mieszaj w to błotko.Maria Konopnicka pisze:Wcale się nie dziwię - pierwsze cztery płyty wymagały pewnej wrażliwości, która by umożliwiła ogarnięcie ich geniuszu. Później była już tylko papka dla mas łatwo przyswajalna dla każdego młokosa z zielonym plecakiem, któremu nie pozwalają się wyspać nocne polucje.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
hahahahhahah ; ))))))))Maria Konopnicka pisze:Wcale się nie dziwię - pierwsze cztery płyty wymagały pewnej wrażliwości, która by umożliwiła ogarnięcie ich geniuszu. Później była już tylko papka dla mas łatwo przyswajalna dla każdego młokosa z zielonym plecakiem, któremu nie pozwalają się wyspać nocne polucje.
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
- Riven
- Kontakt:
- rob
- w mackach Zła
Maria Konopnicka pisze: teraz grają muzykę dla pryszczatych onanistówOkładka jak na nową płytę NIGHTWISH, muzykę sobie daruje bo mam za dużo szacunku do siebie, żeby kalać swoje uszy tym pedalskim nowomodnym badziewiem.
jak wyżej, Maryjan znowu się zgadzamy heheMaria Konopnicka pisze:Później była już tylko papka dla mas łatwo przyswajalna dla każdego młokosa z zielonym plecakiem, któremu nie pozwalają się wyspać nocne polucje.
jebać frajerów
- Riven
- Kontakt:
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- Ensifer
- świeżak
- Kontakt:
Dobrze prawi. Ja pójdę dalej i powiem, że "Rebel..." stał się początkiem upadku tej kapeli na scenie BM... a Frost niech sobie dalej pieprzy o tym że jest to najbardziej Black Metalowy album w ich dyskografii.Wishman pisze:Hahaha, Maria, znów pojechałeśMaria Konopnicka pisze:Satyricon skończył się na "Rebel..." teraz grają muzykę dla pryszczatych onanistówOkładka jak na nową płytę NIGHTWISH, muzykę sobie daruje bo mam za dużo szacunku do siebie, żeby kalać swoje uszy tym pedalskim nowomodnym badziewiem.
- Riven
- Kontakt:
- Ensifer
- świeżak
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
-
chemicals1