SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Mehmet Ali Agca
- świeżak
dzięki za dobre słowo, kimkolwiek jesteśBonny pisze:O cholera, czytałem post Trotzkiego i nie skumałem, dopiero teraz. Ostatni raz widziałem się z nim w Krakowie jakieś 4 lata temu, po drugiej edycji Mystic Fest. na bibie u mnie w domu. Później jescze na Gorgorocie w Krakowie, ale wtedy nie było jakoś okazji porozmawiać. Chyba dalej prowadzi te swoje "enesowce":). Swego czasu łaziłem do niego do domu (jak jeszcze mieszkałem w Opolu) i kupowałem od niego kasetki (nie CD!!!:). Prześmiewca z niego nielichy!:)Wysłane przez EgonIntresująca postać:) , ciekawe co teraz robi?Wysłane przez twoja_stara_trotzky
Witek Ślusarz...
W666
W666
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
O wiele więcej!Skaut_Kwatermaster pisze:rzeklbym nawet, ze po ostatnim CD na pewno stac ich na wiecejWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Okładka genialna.
Kawałek tylko dobry.
Zamiast przyharatać z grubej, nowoczesnej, monotheistowej rury to jakoś się zaplątali
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Też mam takie skojarzenie. Poza tym umieszczenie Mother North na tym CD jest kolejnym minusemSkaut_Kwatermaster pisze:no wlasnie, w kwestii brzmieniowej mogliby to troche podrasowac, bo to brzmi jak odrzut z "Now, Diabolical"Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze: O wiele więcej!
Zamiast przyharatać z grubej, nowoczesnej, monotheistowej rury to jakoś się zaplątali
A nowy album powinien być wypadkową ostatniego Celtic Frost, rżnięcia z Sunn O))) i innego okrucieństwa do cholery!
I dream of colour music,
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Hehehehe. Bo to genialny albumSkaut_Kwatermaster pisze:hehe lepiej nie. Po co nam drugie Ordo Ad Chao ; )Wódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze: A nowy album powinien być wypadkową ostatniego Celtic Frost, rżnięcia z Sunn O))) i innego okrucieństwa do cholery!
A tak na serio, to spodziewałem się, że po gościnnym występie na Monotheist Satyr zainspiruje się ciężarem i szlamem i nagra coś w tym stylu
I dream of colour music,
-
vomit