TAAKE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- boroowa
- weteran forumowych bitew
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez NifelheiM[/i]
Over Bjoergvin Graater Himmerik jest albumem zdecydowanie lepszym , doskonałe kompozycje , i brzmienie , jedyne co mnie w nim naprawde wkurwia to dziwny dziwięk pojawiający sie od połowy 3 utworu ,przypominający kurwa jakieś strzelanie z gumki , co to kurwa ma być ?
[/quote]
To "strzelanie z gumki" jak to nazwałeś to dźwieki drumli. Taki instrumencik, któy przystawiasz do japy (właściwie zębów) i pomykasz. Według mnie to ciekawy zabieg w ich muzyce.
Szkoda tylko, że podczas ostatniej trasy z Urgehal i Koldbrann, Hoest'owi ręka pomknęła ku górze w patryjotycznym uniesieniu (bodajże w Essen) i wyjebali ich z trasy. Podobno dystrybutorzy po tym geście odmawiają rozprowadzania płyt Taake.
Over Bjoergvin Graater Himmerik jest albumem zdecydowanie lepszym , doskonałe kompozycje , i brzmienie , jedyne co mnie w nim naprawde wkurwia to dziwny dziwięk pojawiający sie od połowy 3 utworu ,przypominający kurwa jakieś strzelanie z gumki , co to kurwa ma być ?
[/quote]
To "strzelanie z gumki" jak to nazwałeś to dźwieki drumli. Taki instrumencik, któy przystawiasz do japy (właściwie zębów) i pomykasz. Według mnie to ciekawy zabieg w ich muzyce.
Szkoda tylko, że podczas ostatniej trasy z Urgehal i Koldbrann, Hoest'owi ręka pomknęła ku górze w patryjotycznym uniesieniu (bodajże w Essen) i wyjebali ich z trasy. Podobno dystrybutorzy po tym geście odmawiają rozprowadzania płyt Taake.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Belfegorek
- rozkręca się
- INSULTER OF JESUS CHRIST
- rozkręca się
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
o to to ; ) Znam 'Hordalands doedskvad' ale to zupelnie nie moje klimaty, moze zrazilem sie tyz koncertem. Kiedys supportowali Urgehal i ten caly Hoest czy jak mu tam, wyginal sie na lewo i prawo, kwiczal, skrzeczal to swoje slawne 'ouuu!' i tyle. LipaBrzachwo Wój pisze:po prostu PTAAKE
Edyta:
wytlumacz mnie prosze co to znaczy, bo nie kumamPrzemoC pisze:... trzeba mieć do nich odpowiednie podejście i tyle.
Coś tam było! Człowiek!
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Scaarph
- zahartowany metalizator