ORIGIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- longinus696
- zahartowany metalizator
Chcecie powiedzieć, że wreszcie nagrali coś słuchalnego? 

The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Egr
- zaczyna szaleć
Aż dziw - podoba mi się 
Ten rodzaj DM zawsze mnie odrzucał a tutaj proszę - szok
Najdziwniejsze jest to, że przy tych potwornych prędkościach i maksymalnej brutalności ta płyta jest... przebojowa? Nie napierdalają bez sensu jak jakieś Disgorge czy inne Brodequin. A na koncertach to po prostu MUSI być killer. 3 wokale robią wrażenie. Oczywiście nie jest to jakieś objawienie ale sam fakt, że w tym pędzie "kto szybciej, kto brutalniej" jakaś kapela robi na mnie wrażenie jest wart odnotowania ;D
Pozytywne zaskoczenie

Ten rodzaj DM zawsze mnie odrzucał a tutaj proszę - szok

Najdziwniejsze jest to, że przy tych potwornych prędkościach i maksymalnej brutalności ta płyta jest... przebojowa? Nie napierdalają bez sensu jak jakieś Disgorge czy inne Brodequin. A na koncertach to po prostu MUSI być killer. 3 wokale robią wrażenie. Oczywiście nie jest to jakieś objawienie ale sam fakt, że w tym pędzie "kto szybciej, kto brutalniej" jakaś kapela robi na mnie wrażenie jest wart odnotowania ;D
Pozytywne zaskoczenie

- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
slyszalem debiut i Echoes i powiem tylko: "łomatkoijezusiechytrusie!" . Jak zazwyczaj brutalnego deathu nie lubie (są wyjątki) tak Origin ma niesamowitą zdolność do napierdalania naprawde zajebistych melodii i co ciekawe, nigdzie sie przy tym nie spieszy (jakkolwiek głupio by to nie brzmiało, ale mam nadzieje, że rozumiecie). Po prostu grają z wyczuciem. "Echoes.." o wiele ciekawsze wg mnie. Nowej jeszcze nie słyszałem.Rademenes pisze:od wydania echoes jestem ich wielkim entuzjastą
nowy album mnie wgniótł w glebe ..nie mam sil prosic o wiecej
no1 jesli chodzi o DM w tym roku
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
- 4m
- weteran forumowych bitew
- Morph
- Kontakt:
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- lucass
- weteran forumowych bitew
Wczoraj tez ukradlem bo nie wytrzymalem. Ngrywajac "Echoes..." postawili sobie samym zajebiscie wysoka poprzeczke. Mimo, ze nowy album juz mnie zachwycil to podejrzewam, ze troche czasu uplynie zanim wydam ostateczny werdykt i czy faktycznie nowa plyta jest w stanie przebic"Echoes of Decimation". Mimo wszystko chlopaki wciaz udowadniaja, ze w ich przypadku nagranie slabej plyty graniczy z cudem:)Przykladem nato ze kapela nie nuzy w swojej intensywnosci, precyzji i brutalnej DOSKONALOSCI niech bedzie ostatni numer:) prawie 9 i pol minuty napierdalani a ryj mi sie cieszy jak cholera 

LEGALISE DRUGS & MURDER
- Morph
- Kontakt: