A co do następnej, spoko mogę poczekać, oby tylko też była tak udana.
SVARTSYN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- INSULTER OF JESUS CHRIST
- rozkręca się
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
- Skaut
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
-
Heretyk
Re: SVARTSYN
posiadam tylko Timeless Reign, His Majesty oraz Skinning The Lambs. nadarza sie właśnie okazja do zakupienia pozostałych albumów tego zespołu. niech ktoś w miarę zorientowany w temacie mi napisze, czy warto, zwłaszcza że tanie to nie będzie. Dodam tylko, że trzema wymienionymi jestem zdruzgotany, ale chciałbym jednak wiedzieć, jak wygląda sprawa z pozostałymi płytami.
- COFFIN
Widzisz, ze Svartsyn jest tak, że każda pozycja jest zajebista i trzyma poziom. "Bloodline" i "Destruction Of Man" ( które można dosyć tanio trafić ) goszczą u mnie w odtwarzaczu równie często, jak "Timeless Reign". Jedynka też ok, choć wiadomo, że im dalej, tym lepiej
Sam naszukałem się dwóch pierwszych i też tanio raczej nie było
Ale za to mam wszystkie pięć 
'Come the Blessed Madness'
-
Heretyk
czyli tak jak podejrzewałem
więc pewnie się skuszę, ale gdyby ktoś miał jeszcze coś do dodania, to niech się nie krępuje 
- Skaut
- Morph
- Kontakt:
Heh:
Agonia Records is proud to announce signing of Swedish Black Metal band SVARTSYN.
Their 6th full lenght album entitled Wrath Upon The Earth is currently under production in studio and will be recorded during the summer. More news about track list, release dates, new members and studio reports will be posted later on.
Agonia Records is proud to announce signing of Swedish Black Metal band SVARTSYN.
Their 6th full lenght album entitled Wrath Upon The Earth is currently under production in studio and will be recorded during the summer. More news about track list, release dates, new members and studio reports will be posted later on.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- COFFIN
Uuuu, nieźle
Carnal traci kapele, jak jeszcze spieprzy im Craft, to po nich
Widzę na majspejsie, że zaszły też inne zmiany, zmienili logo itp. A skoro w lato nagrywają, to jest szansa że jesienią ukaże się ten album.
'Come the Blessed Madness'
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Akurat ten signing mnie nie dziwy... Savartsyn bardzo pasuje do profilu Agonii, brawo