SEPTIC FLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Świetny zespół który nie nagrał słabej płyty. Nawet "Revolution Dna" mimo iż wzbudzał powszechne kontrowersje to moim skromnym zdaniem kawał świetnej pokreconej muzy. Jak ktoś nie zna ,nie słyszał/ jest ciekaw niech jak najszybciej nadrobi. Nie wiem gdzie Trocky widzi coś gotyckiego? Klawisze? Septic Flesh to zespól który wyrósł z "Celticofrostowego" pnia ,a ewentualne "urozmaicenia" mają bardzo podobny charakter. Sample,Orkiestacje, Żeński Sopran czasem klawisze ,ale w kadnym przypadku dalekie od gotyckiego kiczu. Bo podobieństwa do np.Fields Of Nephilim czy The Nefilim mozna rozpatrywac tylko w kategoriach komplementu!
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Edinazzu
- twoja_stara_trotzky
-
- rozkręca się
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
fajny zespół,wydają coś nowego? [/quote]
[quote][i]Wysłane przez Edinazzu[/i]
są w podobnym stadium jak Limbonic Art, Emperor, Carcass, At The Gates...[/quote]
Tak mi się własnie zdawało, że w niedługim czasie po wydaniu "Sumerian Daemons" zespół przestał istnieć.
fajny zespół,wydają coś nowego? [/quote]
[quote][i]Wysłane przez Edinazzu[/i]
są w podobnym stadium jak Limbonic Art, Emperor, Carcass, At The Gates...[/quote]
Tak mi się własnie zdawało, że w niedługim czasie po wydaniu "Sumerian Daemons" zespół przestał istnieć.
"Tysiące lat temu zaczęło się oszustwo
Wielu uwierzyło i się zaprzedało"
Wielu uwierzyło i się zaprzedało"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
- rasowy masterfulowicz
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Skaut
- Block69
- zahartowany metalizator
- 4m
Commented the band: "This song is a tribute to the well known grandmaster of science fiction/horror, H.P. Lovecraft. It is an imaginary story describing his final hour in this world... The lyrics are basically a strange puzzle created from the titles of his books, that are combined together in order to create the specific meaning. Enjoy the nightmare!"
Dobrze opowiedziana bajeczka, ja to kupuję
"The classical arrangements are composed and directed by Chris Antoniou (guitar) and performed by the 80-piece full orchestra and 32-piece choir of philharmonic orchestra of Prague"
Znajomy proponował mi jakąś orkiestrową (?) jego płytę, ale mając w pamięci inne "symfoniczne" dokonania metalowców odmówiłem. Z drugiej strony gość jest po studiach z tej bajki, a i w tym kawałku dobrze to brzmi (Kamen się kryje). Zastanawiam się czy dobrze zrobiłem i czy by jednak tego nie przesłuchać...
Edit: Rotfl, o Chaostar mu chodziło
Dobrze opowiedziana bajeczka, ja to kupuję

"The classical arrangements are composed and directed by Chris Antoniou (guitar) and performed by the 80-piece full orchestra and 32-piece choir of philharmonic orchestra of Prague"
Znajomy proponował mi jakąś orkiestrową (?) jego płytę, ale mając w pamięci inne "symfoniczne" dokonania metalowców odmówiłem. Z drugiej strony gość jest po studiach z tej bajki, a i w tym kawałku dobrze to brzmi (Kamen się kryje). Zastanawiam się czy dobrze zrobiłem i czy by jednak tego nie przesłuchać...
Edit: Rotfl, o Chaostar mu chodziło

Ostatnio zmieniony 06-02-2008, 14:41 przez 4m, łącznie zmieniany 1 raz.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
mozna to gdzies przeczytac?4m pisze:Commented the band: "This song is a tribute to the well known grandmaster of science fiction/horror, H.P. Lovecraft. It is an imaginary story describing his final hour in this world... The lyrics are basically a strange puzzle created from the titles of his books, that are combined together in order to create the specific meaning. Enjoy the nightmare!"
Dobrze opowiedziana bajeczka, ja to kupuję :)
this is a land of wolves now
- Blackult
- rasowy masterfulowicz