na wielu rzeczach kurwa! i w końcu jest to temat o Infernal War a nie o jakis spierdolinach. I mnie nie prowokuj więcej. Ale masz spierdolony nick : Maria Konopnicka. Jestes chłop czy baba??Maria Konopnicka pisze:Na czym się jeszcze znasz ?SATAN pisze:Tak se to rozpisałeś niejaki Maria, jak byś miał scene akcji nagrywać. W REALNEJ walce kolanem w podbrudek jak trafisz to przypadkiem. Realna walka to porządna sieczka, sporo parteru i siły, i nie myśl sobie, że pierdolniesz kogoś z półobrotu w twarz, zakręcisz dwa bąki, uniesiesz się 3 metry do góry i pierdolniesz mu spierdoline na twarz. Walka na ulicy to nie jest jakiś kurwa turniej kempo!!
INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Block69
- zahartowany metalizator
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
-
- świeżak
-
- świeżak
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Kurwaaaaaaaa, nie znam angielskiego ... może i zrobiłem jakąś literówke-chujówke. Nawet nie sprawdzałem jak to jest napisane. Sram na to. Wiadomo o jaki utwór chodzi? wiadomo!
A żebyś wiedział że z Mp3 i musze powiedziec że jakość jest zajebista!!
Narazie na plyte oryginalną mnie nie stać. Mam w sumie 10 oryginalnych płyt i jedenasta się śle (nowy Revenge) i w tym roku już nie planuje nic kupować. I chuj!
I nie rób tu ze mnie jakiegoś gimnazjalnego słuchacza, bo zdaje się że w podobnym wieku jesteśmy, tylko że ty mieszkasz w warszawie i pracujesz w jakimś biurze, a ja kurwa od małego zapierdalam w polu i ledwo starczy na przeżycie. I wiem co to praca. I jak ty w przerwie o 11:15 schodzisz leniwym krokiem do barku po Kapuczino, to ja pije z wiadra prawdziwy, zdrowy, chłopski kompot kurwa!
A żebyś wiedział że z Mp3 i musze powiedziec że jakość jest zajebista!!
Narazie na plyte oryginalną mnie nie stać. Mam w sumie 10 oryginalnych płyt i jedenasta się śle (nowy Revenge) i w tym roku już nie planuje nic kupować. I chuj!
I nie rób tu ze mnie jakiegoś gimnazjalnego słuchacza, bo zdaje się że w podobnym wieku jesteśmy, tylko że ty mieszkasz w warszawie i pracujesz w jakimś biurze, a ja kurwa od małego zapierdalam w polu i ledwo starczy na przeżycie. I wiem co to praca. I jak ty w przerwie o 11:15 schodzisz leniwym krokiem do barku po Kapuczino, to ja pije z wiadra prawdziwy, zdrowy, chłopski kompot kurwa!
Ostatnio zmieniony 18-04-2008, 13:51 przez długopisyyyyyyyyyy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła