INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Najśmieszniejsze jest to, że autorzy opinii nt członków IW i ich prezencji na codzień gustują w trampkach, "dzwonach", długich paltach ala "angielski stypendysta" i eleganckiej fryzurze "z grzywką". Oni mają najwięcej chyba dystansu to tego jak wyglądali i co robili kiedyś ewidentnie... Nie kiedy zaprzeczając opiniom i deklaracjom, które rzucali na lewo i prawo jeszcze kilka lat temu...
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
- Don
- rozkręca się
Bo tu mieszkaja kulturalni ludzie. Margines zachowuje sie tak, jak to wlasnie opisales. Ale buractwo rzadzi sie swoimi prawami, i chyba dobrze, ze takie akcje dzieja sie rzadko? Najpozniej po wieku dojrzewania kazdy powinien sie zorientowac, ze jest cos takiego jak kultura osobista i nie zawsze nalezy sie wpierdalac z wlasna opinia miedzy wodke a zakaske, szczegolnie, jesli ta opinia jest negatywna.Wishman pisze:żadko kiedy w tym kraju ktokolwiek potrafi splunąć drugiemu prosto w oczy lub w bezpośrenim spotkaniu wylać wiadro gnojówki.
-
- postuje jak opętany!
- Don
- rozkręca się
Wydaje mi sie, ze juz pisano o tym wiele razy. Chyba nie chodzi tu o image, lecz sympatie i poglady kolesi tworzacych ten zespol. To, ze komus sie te poglady nie podobaja, nie musi swiadczyc o komplekasach, urazach, czy checi dowartosciowania sie. I dziwi mnie Twoj zagmatwany tok myslenia.antigod pisze:To, że komuś się nie podoba "image" IW i przelewa swoje żale na ludzi, których nigdy osobiście nie poznał świadczy o jakimś urazie, kompleksach i co za tym idzie chęci dziecinnego dowartościowania się.
- Don
- rozkręca się
-
- postuje jak opętany!
Nie wiem czy goście z Infernal War to Bogowie dla samych siebie. A za takich ludzi uważam takich co są bezkompromisowi, słuchają tylko siebie i postępują tylko w zgodzie z własno osobowością. Moge być pewny tylko co do siebie i jestem. A reszta niech się martwi o siebie. Ten Stormblast rzeczywiście wygląda jak jakiś kogutek. Hehe
-
- postuje jak opętany!
No bo kurwa ci goście z Infernal War sa uznawani za twardych zawodników i ludzi co się dobrze napierdalają. I stwierdzam, że niewiadomo czy rządzą w tej katolickiej Częstochowie i czy tak jest naprawdę. Ten Stormblast to niewygląda mi na jakiegoś meganapierdalacza a ci inni to w sumie też niewiadomo. Możliwe, że kurwa jakby się zaczeli bić to by im kondycha siadła po 3 minutach bo są dosyć grubi. Może tylko z gatki są cięci.
-
- postuje jak opętany!
problem w tym że większość nie byłaby w stanie wytrzymać tych 3 minutSATAN pisze:Możliwe, że kurwa jakby się zaczeli bić to by im kondycha siadła po 3 minutach bo są dosyć grubi.

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
Tak se to rozpisałeś niejaki Maria, jak byś miał scene akcji nagrywać. W REALNEJ walce kolanem w podbrudek jak trafisz to przypadkiem. Realna walka to porządna sieczka, sporo parteru i siły, i nie myśl sobie, że pierdolniesz kogoś z półobrotu w twarz, zakręcisz dwa bąki, uniesiesz się 3 metry do góry i pierdolniesz mu spierdoline na twarz. Walka na ulicy to nie jest jakiś kurwa turniej kempo!!
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Czasami gość któremu coś powiesz nie widzi różnicy he heDon pisze:Zbyt szybko odpisales. Najpierw musisz przeczytac uwaznie.Some serious shit? pisze:aha, czyli osoba kulturalna nie powinna wypowiadać się w temacie, jeśli nie myśli, jak ogół? Ostro
Mnie wlasnie chodzi o roznice miedzy wypowiadaniem sie, a pluciem w twarz. Widzisz ja?
-
- postuje jak opętany!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- gen_molibden
- świeżak