DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Husar
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Originally posted by Husar[/i]
Tak teraz nagle wszyscy polubili a wczesniej wszyscy po niej zjezdzali...dla mnie najslabsza plyta deicide i zawsze to bede powtarzal...Strona A jeszcze ujdzie a B to juz wogole mnie meczy [/quote]
wole to cos niż "Insineratehymn" [/quote]
Sprawa gustu, ale u mnie Insineratehymn ma dosc mocna pozycje wogole w death metalu uwazam ja za bardzo dobra nawet na rynku swiatowym a z dyskografii deicide zajmuja 5 miejsce po kolejno "D" "L" "SOTL" "OUTC"
Tak teraz nagle wszyscy polubili a wczesniej wszyscy po niej zjezdzali...dla mnie najslabsza plyta deicide i zawsze to bede powtarzal...Strona A jeszcze ujdzie a B to juz wogole mnie meczy [/quote]
wole to cos niż "Insineratehymn" [/quote]
Sprawa gustu, ale u mnie Insineratehymn ma dosc mocna pozycje wogole w death metalu uwazam ja za bardzo dobra nawet na rynku swiatowym a z dyskografii deicide zajmuja 5 miejsce po kolejno "D" "L" "SOTL" "OUTC"
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- witchmaster
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
Sprawa gustu, ale u mnie Insineratehymn ma dosc mocna pozycje wogole w death metalu uwazam ja za bardzo dobra nawet na rynku swiatowym a z dyskografii deicide zajmuja 5 miejsce po kolejno "D" "L" "SOTL" "OUTC"[/quote]Husar pisze:wole to cos niż "Insineratehymn"Originally posted by Husar
Tak teraz nagle wszyscy polubili a wczesniej wszyscy po niej zjezdzali...dla mnie najslabsza plyta deicide i zawsze to bede powtarzal...Strona A jeszcze ujdzie a B to juz wogole mnie meczy
mam taką samą hierarchię płyt Deicide, ale na piątym miejscu usadowiłbym bardziej "When Satan Lives" niżli Insyratehymn, na którym tylko Bible Basher jest godne uwagi.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Maleficio
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
-
- świeżak
Dwie pierwsze - geniusz - fundament death metalu. Trzecia świetna, bardzo przebojowa. Czwarta - suche brzmienie, brakuje już tej agresji i zezwierzęcenia. Kolejne dwie - trzecia liga death metalu - nudno, bez polotu i bez pomysłu. Przedostatnia - trochę lepiej, ale do poziomu pierwszych trzech dużo brakuje. Ostatnia - gdyby nie zjebany wokal to byłby fajny heavy metal. Mogliby koncerty rozgrzewać przed Rhapsody.
- rob
- w mackach Zła
słyszałeś kiedyś Rhapsody?wiesz co to jest heavy metal? mała pomoc:KLOAKA pisze: Ostatnia - gdyby nie zjebany wokal to byłby fajny heavy metal. Mogliby koncerty rozgrzewać przed Rhapsody.
Rhapsody
http://pl.youtube.com/watch?v=lzcur1u_M ... re=related
Deicide
http://pl.youtube.com/watch?v=IJkMrl4AG8w
słyszysz różnicę?
jebać frajerów
- Adrian696
tos se rob kolesia do dysputy wybral - a jaki nick ma....rob pisze:słyszałeś kiedyś Rhapsody?wiesz co to jest heavy metal? mała pomoc:KLOAKA pisze: Ostatnia - gdyby nie zjebany wokal to byłby fajny heavy metal. Mogliby koncerty rozgrzewać przed Rhapsody.
Rhapsody
http://pl.youtube.com/watch?v=lzcur1u_M ... re=related
Deicide
http://pl.youtube.com/watch?v=IJkMrl4AG8w
słyszysz różnicę?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- rob
- w mackach Zła
- Adrian696
a ja zauwazylem ostatnio nalot sporej ilosci osobnikow - dosłownie w 10 ostatnich dniach przybylo 7-8 nowych forumowiczów... nie wiem skad ten trend, ale znamiennym jest
ze pisza wszyscy jak jeden mąż ciekawe rzeczy o muzyce....

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- 4m
- weteran forumowych bitew