PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- angelique
- rozkręca się
Z tego co wiem to jest agentem ubezpieczeniowym, a zanim nim został to już w wywiadach coś bąkał, że bardziej go ciągnie do jazzu niż do metalu.Wysłane przez Sothis
Obituary wróciło , Gorefest tyż, może pora na Patrica M.
"Testimony of the Ancients" i "Spheres" rządzą do dziś. Pamiętam, jak mi póła opadła na tę notkę, że nie były używane żadne keyboardy przy nagrywaniu "Spheres".
-
- zaczyna szaleć
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Mimo wszystko wolę jednak "Consuming Impulse". To moja ulubiona płyta Pestilence. Nie trawię jedynie "Spheres", wiele razy próbowałem się przekonać, kupiłem nawet na CD dla świętego spokoju, ale nie mogę, po prostu nie mogę. :)Wysłane przez haath
Co do "Testimony..." - dobra płyta, ale takiemu "Malleus Maleficarum" nie podskoczy. Nie ma szans.
Czy ten ćwok nie powiedział swego czasu, że wstydzi się tego, że grał death metal?Wysłane przez haath
Panu Patrikowi mówimy stanowcze - NIE!!!
Płyty 1-3 są kapitalne. Nie chce mi się rozpisywać, ale stawiam każdy z tych albumów wyżej niż jakikolwiek album katola Czaka zmarłego na raka.
"Spheres" to bardzo dobry album, ale zbyt często tego nie słucham.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- kredkiiiiiiiiiiiiiii
- świeżak
- Kontakt:
- north
- zaczyna szaleć
Pewnie niewielu z was słyszało, ale Pestilence ma zamiar nagrac nowy album. Mameli zapowiada, że będzie jeszcze bardziej techniczny od testimony oraz bardziej brutalny. więcej tutaj:
http://www.pestilence.fan.pl/
http://www.pestilence.fan.pl/
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Przecież Mameli kiedyś stwierdził, ze granie Death Metalu nigdy go nie interesowało. I za to jedno stwierdzenie powinno się olać ten "powrót"
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- longinus696
Ale oni już kiedyś nagrali krążek bardziej techniczny niż "Testimony..."north pisze: Mameli zapowiada, że będzie jeszcze bardziej techniczny od testimony
Akurat ostatnio lepsze krążki nagrywają "przypadkowi" death-metalowcy, niż jacyś zaciekli wyznawcy. Wystarczy spojrzeć na Gorefest. Wolę Mameliego niż 10 nowych Rutanów, Bentonów itp.boroowa pisze:Przecież Mameli kiedyś stwierdził, ze granie Death Metalu nigdy go nie interesowało. I za to jedno stwierdzenie powinno się olać ten "powrót"
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- Adrian696