francuska scena BM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- TORTURER
- w mackach Zła
No faktycznie,Osculum Infame jest o wiele lepsze od tego towarzystwa,raczej chciałem zgrupować kapele z pewnego okresu ( lata 90te,konkretnie,to połowa),bądz też ideologicznie czy przynależnościowo (Black Legions),niż w sensie samej muzy.A propos Kristallnacht,to rzeczywiscie spoko?,bo znam ich tylko jak jeszcze nazywali sie Funeral,póżniejszej inkarnacji nie słyszałem.Morph pisze:Tego Osculum Infame w bardziej chujowe towarzystwo nie mogłeś wrzucić? .
- Morph
- Kontakt:
+ Winter Funeral, Seigneur Voland... Ja wciąż cholernie lubię wszystkie te stare nagrania i chyba nie tylko z sentymentu.TORTURER pisze:Vlad Tepes,Osculum Infame,Funeral(póżniej Kristallnacht),Bekhira
Jak dla mnie Kristallnacht był świetny. Co prawda brzmienie często kulało, wkurwiał automat itd., ale jak dla mnie muza Kristallnacht/Funeral miała zajebista atmosferę.TORTURER pisze:Kristallnacht,to rzeczywiscie spoko?,bo znam ich tylko jak jeszcze nazywali sie Funeral,póżniejszej inkarnacji nie słyszałem.
-
- postuje jak opętany!
Blut Aus Nord ostatni album faktycznie mocno średniawy, ale liczę na to, że jeszcze powrócą do formyabsinthe_patriote pisze:BAN chyba nie wiedzą co ze sobą zrobić ostatnio, miejmy nadzieję, ze to tylko chwilowy spadek formy. Jedno trzeba im przyznać wypracowali jakiś swój unikalny styl, a choćby split "Dissociated Human Junction" pokazuje, że są tacy co chcieliby coś z tego stylu uszczknąć.

- Morph
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Morph
- Kontakt:
Napisałeś że ciekawe, więc mnie zastanowia co w nich można widzieć ciekawego. Peste Noire jeszcze rozumiem, kogoś tam mogą złapać na swoje pozorne wybijanie się ponad innych, ale Mutiilation zdobywa chyba wszelkie możliwe nagrody w kategorii "Najbardziej przereklamowany zespół"
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Miałem na cdr gdzieś te całe DSO, trwało z godzinę i nudziło pałę strasznie, nie to co np. Antaeus - mam gdzieś "Cut...", ale z drugiej strony mam też koncertówkę (też przegrywaną) i jakoś nie odpaliłem drugi miesiąc od nabycia pocztą pantoflową.
Zna ktoś taki projekt Zarach 'Baal' Tharagh? Rozpierdala mnie - przynajmniej do momentu w którym towarzysz Luc Merc nie zćpa się zbytnio i nie napierdala jakiegoś techno....
Zna ktoś taki projekt Zarach 'Baal' Tharagh? Rozpierdala mnie - przynajmniej do momentu w którym towarzysz Luc Merc nie zćpa się zbytnio i nie napierdala jakiegoś techno....
- Morph
- Kontakt:
Gratuluję, spośród wszystkich zespołów z Francji znalazłeś najbardziej gówniany gniot, którego autor nie przykłada do swojej twórczości żadnej uwagi i wypuszcza 20 demek rocznie. A DsO nudzi pałę... Ręce opadają.Czesław pisze: Zna ktoś taki projekt Zarach 'Baal' Tharagh? Rozpierdala mnie - przynajmniej do momentu w którym towarzysz Luc Merc nie zćpa się zbytnio i nie napierdala jakiegoś techno....
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Skaut
http://cgi.ebay.co.uk/Arkhon-Infaustus- ... p1638.m118
lol, czy to jest naprawde tyle warte? w sumie to ich pierwsza epka, ale za taka kase?
lol, czy to jest naprawde tyle warte? w sumie to ich pierwsza epka, ale za taka kase?
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- 4m
- weteran forumowych bitew
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
Bo zrzynają z Watain, i to bezczelnie i bez krzty własnej tożsamości.black_lava pisze:słchajcie Glorior Belli!pewnie znowu znajdą się forumowicze twierdzący,że zrzynają z Watain,ale grają bardzo mniło i ślycznie.
Rzeczywiście grają miło i ślicznie, co nijak nie pasuje do BM, który ani miły, ani śliczny być nie powinien.
Tak więc GB można spokojnie zaorać, a ty wyskakujesz z takim postem chyba już 5 raz, za każdym razem każdy ci mówi że GB to gówno ale nie możesz tego jakoś pojąć.