DRUDKH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
- Duvelor
W końcu dorwałem nową płytę. Nie jest to oczywiście jakaś rewelacja, ale ta kapela nie istnieje po to by być nowatorską czy rzucać na kolana. Wydaje mi się, że chłopaki poprawili brzmienie. Partie instrumentów są wyraźniejsze, szczególnie basu. Pojawiły się nawet solówki, dość nietypowe dla tego bandu. Płyty słucha mi się świetnie, a o to przecież chodzi.
- cumchrist
- zaczyna szaleć
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
- Duvelor
Znalazłem na allegro od gościa o ksywie Tom_G_Warrior. Płyty wysyła po 4 złote. Ale teraz jest też pod poniższym linkiem:
http://www.allegro.pl/item278515341_dru ... nowa_.html
http://www.allegro.pl/item278515341_dru ... nowa_.html
- cumchrist
- zaczyna szaleć
Brać nie pierdolić - warto. Jestem świeży, bo właśnie słucham drugi raz, ale już mogę powiedzieć, że jestem kupiony. Początkowo samo brzmienie wydało mi się trochę płaskie, ale za chwilę poczułem klimat typowy dla Drudkh. Zero nowatorstwa, 100% atmosfery do której chyba każdy zainteresowany twórczością Ukraińców jest już przyzwyczajony. Generalnie, fajnie się tego słucha, gdy za oknem plucha ;p
In us we all have the power
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
Pierwsze płyty Drudkh były całkiem ok (tylko dlaczego mówi się, że oni bm grają?), ale już epka była sygnałem, że wysoki poziom nie mógł trwać w nieskończonośc. Anti-urban mimo, że poprzez konstrukcje utworów jest oparty na tej samej zasadzie co poprzednie materiały, nuży, zniechęca i.. usypia. Myśle sobie 'chuj to, poczekamy na dużą płyte' i.. napewno jest lepsza niż nieszczęsna epka, ale nie ma startu do pierwszych 2 płyt. Rozczarować się nie rozczarowałem, bo czułem, że płyta roku to to nie będzie, ale pewien niesmak pozostał.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
muszę zmienić opinie o ostatniej płycie.ostro jej ostatnio posluchalem i podoba mi się bardziej od poprzedniej.no i jakaś taka szybsza jest troszke.wiadomo,to nie to samo co na "Swan road "ale daja rade chłopaky
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- rasowy masterfulowicz
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Krew W Naszych Studniach posłuchaj. Najlepsza, Perfekcyjna wręcz!mistrzsardu pisze:Pierwsze zetknięcie z ich muzyką , pierwsza płyta....monotonia, melancholia.....dla mnie bardzo ok - jak na razie. Przesłuchałem 3 razy.....muzyczna asceza mozna by rzec...

I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible