Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mol
- zahartowany metalizator
- lucass
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Mol[/i]
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Lord Is Avenger jest niezłe ale prawdziwe Hate zaczęło sie dopiero na zajebistym Anaclasis i od teraz można czekać na nowe Hejty z mokrymi majtami. [/quote]
Eee, tam, Anaclasis jest za slodkie. W ogole wkurwia mnie to, ze usilnie robia sie na Behemoth. [/quote]
Dla mnie po Lord... dopiero Anaclasis wlasnie jest dobra plyta Hate. Wszystkie dlugograje pomiedzy, byly oparte na patentach z LiA ale niestety wszystko jakby stalo w miejscu i numery byly na jedno kopyto robione.
Ciekaw jestem nowej plyty ale w majtach mam sucho na mysl o niej.
Lord Is Avenger jest niezłe ale prawdziwe Hate zaczęło sie dopiero na zajebistym Anaclasis i od teraz można czekać na nowe Hejty z mokrymi majtami. [/quote]
Eee, tam, Anaclasis jest za slodkie. W ogole wkurwia mnie to, ze usilnie robia sie na Behemoth. [/quote]
Dla mnie po Lord... dopiero Anaclasis wlasnie jest dobra plyta Hate. Wszystkie dlugograje pomiedzy, byly oparte na patentach z LiA ale niestety wszystko jakby stalo w miejscu i numery byly na jedno kopyto robione.
Ciekaw jestem nowej plyty ale w majtach mam sucho na mysl o niej.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez lucass[/i]
Ciekaw jestem nowej plyty ale w majtach mam sucho na mysl o niej. [/quote]
za to ja mam na myśl o nowym Hate właśnie mokro, bo Anaclasis mnie rozjebała, a spodziewam się czegoś jeszcze lepszego.
Ciekaw jestem nowej plyty ale w majtach mam sucho na mysl o niej. [/quote]
za to ja mam na myśl o nowym Hate właśnie mokro, bo Anaclasis mnie rozjebała, a spodziewam się czegoś jeszcze lepszego.
- Duvelor
[quote][i]Wysłane przez Revenant[/i]
Czy ktoś wie, o jakim zespole mowa?
"Erik gave all the tapes to Threeman Recordings and a full CD with all the material should be finally out!"
Więc? ... tak, tak, ciepło ...
Oczywiście chodzi o ...
NIRVANA 2002 !!!!
Nie mogę się doczekać, aż położę łapki na tej płycie. [/quote]
O w mordę, nieźle. Niegdysiejsze ich demo było zajebiste.
Czy ktoś wie, o jakim zespole mowa?
"Erik gave all the tapes to Threeman Recordings and a full CD with all the material should be finally out!"
Więc? ... tak, tak, ciepło ...
Oczywiście chodzi o ...
NIRVANA 2002 !!!!
Nie mogę się doczekać, aż położę łapki na tej płycie. [/quote]
O w mordę, nieźle. Niegdysiejsze ich demo było zajebiste.
- Revenant
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
Tak, ma to być zbiór WSZYSTKICH nagrań tej zacnej kapeli, wydany oficjalnie i z pełnym błogosławieństwem jej członków przez Threeman Rec. Możemy liczyć oczywiście na full-wypas wkładkę, pełną flyersów, plakatów, starych zdjęć i innych szmerów-bajerów, które, przynajmniej mnie, zawsze przyprawiają o szeroki uśmiech. Pozostaje cierpliwie czekać.
- Duvelor
[quote][i]Wysłane przez Wishman[/i]
O w mordę, nieźle. Niegdysiejsze ich demo było zajebiste. [/quote]
Ba, wszystkie ich materiały są zajebiste. Jak dla mnie jeden z najlepszych zespołów, który nie nagrał nigdy pełnej płyty. (Aż miło pomyśleć, co by było, gdyby chłopaki nagrali długograja...) [/quote]Gdzie to moze być u nas dostępne? Wiesz może?
Ja jeszcze czekam w takim razie na Macabre End !!!
O w mordę, nieźle. Niegdysiejsze ich demo było zajebiste. [/quote]
Ba, wszystkie ich materiały są zajebiste. Jak dla mnie jeden z najlepszych zespołów, który nie nagrał nigdy pełnej płyty. (Aż miło pomyśleć, co by było, gdyby chłopaki nagrali długograja...) [/quote]Gdzie to moze być u nas dostępne? Wiesz może?
Ja jeszcze czekam w takim razie na Macabre End !!!
- Revenant
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
Gdzie to moze być u nas dostępne? Wiesz może?[/quote]
Jak już mówiłem wydaje to Threeman, czyli powinno być dostępne nawet w Mystic Prod, kiedy ta kompilacja tylko wyjdzie
Ja jeszcze czekam w takim razie na Macabre End !!! [/quote]
http://www.mystic.com.pl/?mod=products& ... oduct=1769
Oprócz wyczesanej płyty "The Winterlong" masz tu jako bonusik EP "Consumed By Darkness" Macabre End. Z całego serca polecam, doskonała inwestycja!!!
Gdzie to moze być u nas dostępne? Wiesz może?[/quote]
Jak już mówiłem wydaje to Threeman, czyli powinno być dostępne nawet w Mystic Prod, kiedy ta kompilacja tylko wyjdzie

Oprócz wyczesanej płyty "The Winterlong" masz tu jako bonusik EP "Consumed By Darkness" Macabre End. Z całego serca polecam, doskonała inwestycja!!!
-
- postuje jak opętany!
- Duvelor
Oprócz wyczesanej płyty "The Winterlong" masz tu jako bonusik EP "Consumed By Darkness" Macabre End. Z całego serca polecam, doskonała inwestycja!!! [/quote]Popatrz, pod latarnia najciemniej. Nie sądziłem, że to u nich będzie
Dzięki za linka.
Oprócz wyczesanej płyty "The Winterlong" masz tu jako bonusik EP "Consumed By Darkness" Macabre End. Z całego serca polecam, doskonała inwestycja!!! [/quote]Popatrz, pod latarnia najciemniej. Nie sądziłem, że to u nich będzie

- Revenant
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
kupiłem w tym roku wszystko co wyszło z nowości[/quote]
No ja kupiłem wszystko z nowości, co mnie interesowało
wszystko co chciałem kupić ze staroci [/quote]
Dla mnie to jest niemożliwe
Czuję się jak Rocco po nakręceniu ostatniej sceny filmu pt "Rocco w Brazyli" .... spełniony
))) [/quote]
A ja mam wciąż głód płyt - tylko czasu by się więcej przydało, by się porządnie w każdą z nich wgryźć
kupiłem w tym roku wszystko co wyszło z nowości[/quote]
No ja kupiłem wszystko z nowości, co mnie interesowało

wszystko co chciałem kupić ze staroci [/quote]
Dla mnie to jest niemożliwe

Czuję się jak Rocco po nakręceniu ostatniej sceny filmu pt "Rocco w Brazyli" .... spełniony

A ja mam wciąż głód płyt - tylko czasu by się więcej przydało, by się porządnie w każdą z nich wgryźć

- Revenant
- postuje jak opętany!
...aż popuściłem, a język wkręcił mi się w klawiaturę. W takim razie znów mam na co czekać...Czy wiadomo kiedy to cudo pojawi się na rynku? [/quote]
Moja reakcja była bardzo podobna
Dat szczegółowych jeszcze nie ma niestety, ale znając profesjonalne podejście ludzi z Threeman obstawiałbym styczeń - luty. Trzymajmy kciuki!!!!
...aż popuściłem, a język wkręcił mi się w klawiaturę. W takim razie znów mam na co czekać...Czy wiadomo kiedy to cudo pojawi się na rynku? [/quote]
Moja reakcja była bardzo podobna