NAJWIĘKSZE ROZCZAROWANIE 2007
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
- Darkthrone (pomysł bardzo dobry ale 3/4 płyty to totalna nuda)
- Angelcorpse (za chujowe brzmienie)
- King Diamond (niezłe ale spodziewałem sie czegoś dużo lepszego)
- Deathchain (ciulata nowa płyta)
- Samael (za brak nowych pomysłów)
- Annihilator (mają wpierdol za Couple Suicide)
- brak nowej płyty Judas Priest
- odwołany koncert Negura Bunget
- brak zajebistej heavy / speed / power metalowej płyty
- Angelcorpse (za chujowe brzmienie)
- King Diamond (niezłe ale spodziewałem sie czegoś dużo lepszego)
- Deathchain (ciulata nowa płyta)
- Samael (za brak nowych pomysłów)
- Annihilator (mają wpierdol za Couple Suicide)
- brak nowej płyty Judas Priest
- odwołany koncert Negura Bunget
- brak zajebistej heavy / speed / power metalowej płyty
PENIS METAL
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Na pewno darkthrone niby nie oczekiwalem niczego nadzwyczajnego ale nagranie takiego nieporozumienia jednak mnie zaskoczylo
Po uslyszeniu dwoch kawalkow obawiam sie ze rozczarowaniem bedzie Infected Malignity:-(
ostatnie dokonania Mayhem i Deathspell Omega tez chyba nie sa specjalnym powodem do dumy,ale w tym zdaniu pewnie bede odosobniony:-)
Po uslyszeniu dwoch kawalkow obawiam sie ze rozczarowaniem bedzie Infected Malignity:-(
ostatnie dokonania Mayhem i Deathspell Omega tez chyba nie sa specjalnym powodem do dumy,ale w tym zdaniu pewnie bede odosobniony:-)
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
THE CULT[/quote]
no właśnie - wszyscy marudzą, a ja już dwa tygodnie w samochodzie katuje i mi się podoba. Owszem - do poprzedniczki nie ma startu, bo tamta była genialna, ale o rozczarowaniu nie może być mowy. Zresztą jak ja słyszę ten wokal to już jestem kupiony... [/quote]
jak kocham The Cult bezgranicznie, tak nowa płyta jest po prostu do dupy, miałka, plastiokowa, mdła, wymęczona, komercyjna do bólu.
THE CULT[/quote]
no właśnie - wszyscy marudzą, a ja już dwa tygodnie w samochodzie katuje i mi się podoba. Owszem - do poprzedniczki nie ma startu, bo tamta była genialna, ale o rozczarowaniu nie może być mowy. Zresztą jak ja słyszę ten wokal to już jestem kupiony... [/quote]
jak kocham The Cult bezgranicznie, tak nowa płyta jest po prostu do dupy, miałka, plastiokowa, mdła, wymęczona, komercyjna do bólu.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
- deathcorpse
- starszy świeżak
- Gore_Obsessed
- Mental
- weteran forumowych bitew
Moze nie tyle rozczarowalem, a zdziwilem sie jak uslyszalem "Sworn to the Dark". Angelcorpse sie nie popisal... reszta w zasadzie mi zwisa.
EDIT: Moze jeszcze po Profanatice spodziewalem sie wiecej.
EDIT2: No dobra, majac w pamieci poprzedni album francuskiego Kronos, spodziewalem sie czegos wiecej niz przecietnego albumu brutal death metalowego.
EDIT: Moze jeszcze po Profanatice spodziewalem sie wiecej.
EDIT2: No dobra, majac w pamieci poprzedni album francuskiego Kronos, spodziewalem sie czegos wiecej niz przecietnego albumu brutal death metalowego.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- hate
- starszy świeżak
jak kocham The Cult bezgranicznie, tak nowa płyta jest po prostu do dupy, miałka, plastiokowa, mdła, wymęczona, komercyjna do bólu. [/quote]
poczekaj bo nie nadazam. tu napisales ze nowy darkthrone jest chujowy, a w temacie najlepsza plyta 2007 roku wpisales f.o.a.d w kategorie "zajebista"
jak kocham The Cult bezgranicznie, tak nowa płyta jest po prostu do dupy, miałka, plastiokowa, mdła, wymęczona, komercyjna do bólu. [/quote]
poczekaj bo nie nadazam. tu napisales ze nowy darkthrone jest chujowy, a w temacie najlepsza plyta 2007 roku wpisales f.o.a.d w kategorie "zajebista"
- Morph
- Kontakt:
- Revenant
- postuje jak opętany!
Cóz, z pewnością nowy Darkthrone, Neurosis nowe tez jakoś mnie nie powaliło, ale po prostu może za mało słuchałem, nowy Nile - liczyłem, że chłopaki po tylko niezłym "Annihilation..." zaproponują coś świeżego, kopiącego w dupsko, a moim zdaniem otrzymaliśmy "tylko" dobry album, czyli zawiodło to moje oczekiwania. "Redesakration" IW to to samo - po miażdżącym debiucie dostałem płytę dobra, ale nie mającą tego "czegoś" w sobie. Z nowej Necromantia słyszałem tylko jeden numer z MySpace i jest dość średni, a szkoda, bo uwielbiam ta kapele. Może cała płyta będzie lepsza... Nowe Obituary zostało zarżnięte przez niepasujące to konceptu solówki ... i pal licho, kto je nagrywał, ważne że pasują jak pięść do nosa. A szkoda, bo poza tym dostaliśmy bardzo solidną płytę. Nowy Drudkh jakiś taki niewyraźny narazie mi się zdaje, ale posłucham więcej, to ocenie lepiej.
Na chwilę obecną tyle mi przychodzi do głowy, choć pewno coś sobie jeszcze przypomnę. A jak to uczynię to od razu dopisze.
Na chwilę obecną tyle mi przychodzi do głowy, choć pewno coś sobie jeszcze przypomnę. A jak to uczynię to od razu dopisze.
- Maleficio
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- rob
- w mackach Zła