ELECTRIC WIZARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- lucass
- weteran forumowych bitew
Slucham od kilku dni nowa plyte ( niestety jeszcze nie oryginal ale raczej wkrotce bedzie) i musze powiedziec, ze kawal zjebistej muzy. Plyta napewno nie do ocenienia po kilku pierwszych przesluchaniach. Z poprzednich albumów znam tylko Dopethrone i narazie podoba mi sie bardziej, ale jak wspomnialem nowy album stoi na wysokim poziomie. Zajebiscie duszny, mroczny i walcowaty klimat. Numery niesamowicie ewoluuja jeden po drugim co sprawia, ze mamy doczynienia z zajebiscie spojnym tworem na wysokim poziomie aranzacyjnym, gdzie umiejetnosc budowania atmosfery przekladana jest ponad bezsensowne w licznych przypadkach popisy na instrumentach.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez lucass[/i]
Slucham od kilku dni nowa plyte ( niestety jeszcze nie oryginal ale raczej wkrotce bedzie) i musze powiedziec, ze kawal zjebistej muzy. Plyta napewno nie do ocenienia po kilku pierwszych przesluchaniach. Z poprzednich albumów znam tylko Dopethrone i narazie podoba mi sie bardziej, ale jak wspomnialem nowy album stoi na wysokim poziomie. Zajebiscie duszny, mroczny i walcowaty klimat. Numery niesamowicie ewoluuja jeden po drugim co sprawia, ze mamy doczynienia z zajebiscie spojnym tworem na wysokim poziomie aranzacyjnym, gdzie umiejetnosc budowania atmosfery przekladana jest ponad bezsensowne w licznych przypadkach popisy na instrumentach. [/quote]
Jakbym siebie czytał...
Slucham od kilku dni nowa plyte ( niestety jeszcze nie oryginal ale raczej wkrotce bedzie) i musze powiedziec, ze kawal zjebistej muzy. Plyta napewno nie do ocenienia po kilku pierwszych przesluchaniach. Z poprzednich albumów znam tylko Dopethrone i narazie podoba mi sie bardziej, ale jak wspomnialem nowy album stoi na wysokim poziomie. Zajebiscie duszny, mroczny i walcowaty klimat. Numery niesamowicie ewoluuja jeden po drugim co sprawia, ze mamy doczynienia z zajebiscie spojnym tworem na wysokim poziomie aranzacyjnym, gdzie umiejetnosc budowania atmosfery przekladana jest ponad bezsensowne w licznych przypadkach popisy na instrumentach. [/quote]
Jakbym siebie czytał...
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
-
- rasowy masterfulowicz
Re: ELECTRIC WIZARD
Czy wiecie już, że nowy krążek o wdzięcznym tytule 'Black Masses' pojawi się w okolicach listopada? (premiera planowana na pierwszego) 

- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
druga połowa roku, w przeciwieństwie do pierwszej, zapowiada się ZNAKOMICIE.
- twoja_stara_trotzky
a tak w ogóle to:
Munly & The Lupercalians
Thanks to Windfarm we now know our release date
Sept. 21st 2010- Petr & The Wulf

Munly & The Lupercalians

- lucass
Dla mnie wiadomosc numer jeden:D i to jest wlasnie płyta na która czekam z MOKRYMI MAJTAMI.streetcleaner pisze:Czy wiecie już, że nowy krążek o wdzięcznym tytule 'Black Masses' pojawi się w okolicach listopada? (premiera planowana na pierwszego)
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
- rasowy masterfulowicz
TAK! A dodatkowo jeszcze premiery SKINNY PUPPY, KILLING JOKE, VIRUS, HAIL OF BULLETS, GRINDERMAN, DSO, CRAFT, ATHEIST, ULVER (?)twoja_stara_trotzky pisze:a tak w ogóle to:
Munly & The Lupercalians
Nazwy straszą.
Mam nadzieję, że pierwsza liga nie zawiedzie i rok 2010 będzie miał piękny finisz!
- Glene
Kolejna swietna wiadomosc, koncowka roku zapowiada sie przezajebiscie!!!
-
- postuje jak opętany!
http://events.myspace.com/Event/5826403 ... ase-Party/
Wybieram się na Halloween sprawdzic jakość nowego materiału EW. Może ktoś jest zainteresowany? Skoro o psychodelii to nieopodal plumka soebie dzień wcześniej Ozric Tentacles:)
Wybieram się na Halloween sprawdzic jakość nowego materiału EW. Może ktoś jest zainteresowany? Skoro o psychodelii to nieopodal plumka soebie dzień wcześniej Ozric Tentacles:)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Niech zagrają koncert w Polsce w końcu, tam jakieś release party 

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
NO WRESZCIEstreetcleaner pisze:Czy wiecie już, że nowy krążek o wdzięcznym tytule 'Black Masses' pojawi się w okolicach listopada? (premiera planowana na pierwszego)

Podnieciłem się, elektrycznego czarodzieja nigdy za wiele.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- twoja_stara_trotzky
dopisz se jeszcze Monster Magnet, bo, jak miałem się okazję dziś przekonać nausznie, Wyndorf przeprosił za poprzedni krążek. może nie nagrał nic na miarę swoich najlepszych płyt (oj brakuje narkowtyków, brakuje), ale przebojów sporo się znajdziestreetcleaner pisze:TAK! A dodatkowo jeszcze premiery SKINNY PUPPY, KILLING JOKE, VIRUS, HAIL OF BULLETS, GRINDERMAN, DSO, CRAFT, ATHEIST, ULVER (?)twoja_stara_trotzky pisze:a tak w ogóle to:
Munly & The Lupercalians
Nazwy straszą.
Mam nadzieję, że pierwsza liga nie zawiedzie i rok 2010 będzie miał piękny finisz!

-
- rasowy masterfulowicz
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Więcej drone'u, więcej zgiełku, mniej retro!
I dream of colour music,
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Też bym wolał coś nowocześniejszego dla odmianyWódz Dziesięć Niedźwiedzi pisze:Więcej drone'u, więcej zgiełku, mniej retro!

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- lucass
Wiecej WE LIVE
Kurwa jak ja sie ciesze na ta nowa płyte jak dziecko 

LEGALISE DRUGS & MURDER