francuska scena BM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Dobry jest ostatni Antaeus (miazga), poprzedni też. I to chyba najciekawszy zespół z Francji jak na moje ucho. Hell Militia to fajna atmosfera ale bez polotu trochę, a Blut Aus Nord popadli moim zdaniem w przekombinowanie, acz wieszać psów watykanu narazie na nich nie będę, bo się słabo osłuchałem w ostatnim krążku - jakoś niby fajny, ale średnio mnie do niego ciągnie, a może to kwestia osłuchania jest i za 2 tygodnie bym ołtarze budował, kto wie? Jak narazie wolę Antaeus. A ze starożytności niezniszczalna Massacra!!!!!!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
U Grubego przypadkiem kiedyś nie stało Glorior Belli? Wiem, że w Niemczech, w kilku distrach można to dostać za nieżydowską cenę. [/quote]
Jedynka była faktycznie w Todeskult i swego czasu w Paganie. Wolałbym poczekać, aż sie trafi w naszych distrach. Mniej jebania się z tym.
U Grubego przypadkiem kiedyś nie stało Glorior Belli? Wiem, że w Niemczech, w kilku distrach można to dostać za nieżydowską cenę. [/quote]
Jedynka była faktycznie w Todeskult i swego czasu w Paganie. Wolałbym poczekać, aż sie trafi w naszych distrach. Mniej jebania się z tym.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Damian[/i]
Mój drogi, my już raczej nie będziemy mile widziani w Bitterfeld po ostatniej wizycie - pewnie mają nasze zdjęcia, he he.
A z Francji najlepszą kapelą jest DSO! [/quote]
chyba Haemoth
Mój drogi, my już raczej nie będziemy mile widziani w Bitterfeld po ostatniej wizycie - pewnie mają nasze zdjęcia, he he.
A z Francji najlepszą kapelą jest DSO! [/quote]
chyba Haemoth

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Słucham sobie właśnie i mam takie dziwne wrażenie, że ta płytka pod warstwą pozornej poprawności stylistycznej i zadatków na coś fajnego jest lichą kupą bez krzty oryginalności, niespecjalnie nawet mam ochotę ją kończyć słuchaćabsinthe_patriote pisze:Próbuję ugryźć nowy Reverence. Jest całkiem przyjemnie.

Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- postuje jak opętany!
- Morph
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Morph
- Kontakt:
- TORTURER
- w mackach Zła
Chyba nic nowego nie napisze,Deathspell Omega i Antaeus rozdają karty,a stare piardy typu Vlad Tepes,Osculum Infame,Funeral(póżniej Kristallnacht),Mutilation,Bekhira,Celestia itp, to raczej z jakiegos tam sentymentu raz na rok lub dwa zapuszcze,ostatni Blut Aus Nord kiepa,Seth z płyty na płye chujowszy,Arkhon Infaustus śednio jak for me,chyba lepsze załogi Francja miała w Death Metalu jednak,Massacra,Loudblast,Agressor wbiły sie w czołówkę znaczących kapel w historii całego gatunku,to byłoby na tyle.
Death Dwells in Love
- Morph
- Kontakt:
Tego Osculum Infame w bardziej chujowe towarzystwo nie mogłeś wrzucić? Jedna z lepszych kapel z Francji a wrzucasz ją pomiędzy totalnie przeciętne Vlad Tepes i Funeral (Kristallnacht względnie niezłe), skrajnie chujowe Mutiilation i naczelny projekt niespełnionego ideologicznie Noktu czyli Celestię. Bekhira też mocno OK.
Give birth to something dead