DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
"kompleks Santolli"
[/quote]
Otóż to. Zbyt wielu ludzi na niego cierpi.
Co do średniej ocen 96% w przypadku ostatniego DEICIDE to uważam, że to przesada, ale oceny na poziomie 90-92% rozumiem doskonale.
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Dla mnie w Deicide może grać nawet moja babka od muzyki z podstawówki. Byle tylko brzmiało agresywnie i death metalowo, a nie [b]słodko i ładnie[/b].[/quote]
Ty żeś już od tych podziemnych wyziewów oczadział.
"kompleks Santolli"

Otóż to. Zbyt wielu ludzi na niego cierpi.
Co do średniej ocen 96% w przypadku ostatniego DEICIDE to uważam, że to przesada, ale oceny na poziomie 90-92% rozumiem doskonale.
Dla mnie w Deicide może grać nawet moja babka od muzyki z podstawówki. Byle tylko brzmiało agresywnie i death metalowo, a nie [b]słodko i ładnie[/b].[/quote]
Ty żeś już od tych podziemnych wyziewów oczadział.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
"Insineratehymn" i "In Torment In Hell" przy ostatniej to perełki
)) [/quote]
ROTFL. I i ITiH to płyty akurat tak nijakie (pomijając pojedyncze przebłyski typu Bible Basher) i tak pozbawione jakiejkolwiek muzycznej myśli, że wywyższanie ich ponad jakąkolwiek inną płytę Deicide jest cokolwiek zabawne
[/quote]
Dokładnie taki nudne granie że ja już wole ostani cedek Deicide,"In Torment In Hell" jakos jeszcze dało się słuchac ale "Insineratehymn" to nieporozumienie i zwykłe flaki z olejem.
"Insineratehymn" i "In Torment In Hell" przy ostatniej to perełki

ROTFL. I i ITiH to płyty akurat tak nijakie (pomijając pojedyncze przebłyski typu Bible Basher) i tak pozbawione jakiejkolwiek muzycznej myśli, że wywyższanie ich ponad jakąkolwiek inną płytę Deicide jest cokolwiek zabawne

Dokładnie taki nudne granie że ja już wole ostani cedek Deicide,"In Torment In Hell" jakos jeszcze dało się słuchac ale "Insineratehymn" to nieporozumienie i zwykłe flaki z olejem.
In a world of compromise...some don't
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Właśnie słucham "The Stench of Redemption" i pomimo znacznie posuniętej melodyjności, wolę tę płytę bardziej niż "Insineratehymn" i "In Torment In Hell". "Insineratehymn" miała przynajmniej ok brzmienie i kilka dobrych utworów, a takie "In Torment In Hell" to już porażka na całej linii, brzmieniowej i kompozytorskiej.
- Gore_Obsessed
- lucass
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez MANOWAR[/i]
ja wiem, jakby dobrze zapłacić jakieś rozgłośni to puszczaliby to stale
[/quote]
hehe .... to byla Shakira, ale nic nie rozgrzeje was w ten zimowy wieczór tak jak nowa piosenka od chlopców z JUESEJ, przed panstwem Glen Benton z zespolem Deicide.... szabadabada....
ja wiem, jakby dobrze zapłacić jakieś rozgłośni to puszczaliby to stale

hehe .... to byla Shakira, ale nic nie rozgrzeje was w ten zimowy wieczór tak jak nowa piosenka od chlopców z JUESEJ, przed panstwem Glen Benton z zespolem Deicide.... szabadabada....
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Gore_Obsessed
[i]Wesoła kompania wujka Bentona rozpoczęła w Morrisound Studios prace nad swoim dziewiątym studyjnym albumem "Till Death Do Us Part". Perkusista Steve Asheim buńczucznie zapowiada, że będzie to najwścieklejszy i najszybszy materiał w karierze Deicide, wręcz wypadkowa "Stench of redemption" i "Legion".[/i]
A ja mu wierzę. I czekam. Czekam. Czekam...
A ja mu wierzę. I czekam. Czekam. Czekam...
- Gore_Obsessed
- Husar
- weteran forumowych bitew
stench jest slaba plyta nie oklamujmy sie od "in torment..."jest z nimi tylko coraz gorzej i juz watpie czy kiedykolwiek zaskocza.Kiedys mieli pasje teraz maja rodziny i potrzebuja kasy i tyle nie da sie z tego juz nic wykrzesac ...nic co by mialo taka siarke jak jedynka czy dwojka
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Husar[/i]
stench jest slaba plyta[/quote]
Oprócz "Legion" nie nagrali nic lepszego. Są w doskonałej formie.
Jak faktycznie uda im sie nagrać wypadkową Legion i Stench Of Rademption to będzie to najlepsza płyta Deicide.[/quote]
Dokładnie, bo to dwa najlepsze albumy jakie zrobili.
stench jest slaba plyta[/quote]
Oprócz "Legion" nie nagrali nic lepszego. Są w doskonałej formie.
Jak faktycznie uda im sie nagrać wypadkową Legion i Stench Of Rademption to będzie to najlepsza płyta Deicide.[/quote]
Dokładnie, bo to dwa najlepsze albumy jakie zrobili.