Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Koval
- rozkręca się
Miałem okazję usłyszeć "The Final Sign of Evil" na mp3. Jest zakurwiście. Kasa na oryginał już odłożona
Najfajniejsze jest to, że nie są to jakieś nowe wersje starych hitów, płyta autentycznie brzmi jakby była wydana w latach 80.

When the sun has died
When the angels are blind
When the fog lies thick
over the palace of God
When the angels are blind
When the fog lies thick
over the palace of God
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- Timariota
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
[quote][i]Wysłane przez nan[/i]
[quote][i]Originally posted by jesterSS[/i]
A... i ciekawe czy ktoś da się nabrać na ten wałek, który teraz kręci ww Sodom;) [/quote]
"The Final Sign of Evil" w sensie? [/quote]
ja na pewno kupię - raz, że jestem ciekaw jak zabrzmią dziś te stare kawałki, a, dwa (przede wszystkim) ma być bodaj 7 nowych kawałków. To już dostateczny argument, żeby nabyć ich płytkę. Kocham SODOM - nawet jakby "unplugged" nagrali to bym kupił [/quote]
"The Final Sign of Evil" już słyszałem:) i rzeczywiście ostro zapierdala old schoolem. I pomimo że to moim zdaniem skok na kasę to też na 100% kupie.
[quote][i]Wysłane przez nan[/i]
[quote][i]Originally posted by jesterSS[/i]
A... i ciekawe czy ktoś da się nabrać na ten wałek, który teraz kręci ww Sodom;) [/quote]
"The Final Sign of Evil" w sensie? [/quote]
ja na pewno kupię - raz, że jestem ciekaw jak zabrzmią dziś te stare kawałki, a, dwa (przede wszystkim) ma być bodaj 7 nowych kawałków. To już dostateczny argument, żeby nabyć ich płytkę. Kocham SODOM - nawet jakby "unplugged" nagrali to bym kupił [/quote]
"The Final Sign of Evil" już słyszałem:) i rzeczywiście ostro zapierdala old schoolem. I pomimo że to moim zdaniem skok na kasę to też na 100% kupie.
Scarred For Life
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
[quote][i]Wysłane przez Revenant[/i]
Ja jestem ciekaw strasznie nowego Voivod. W końcu Piggy zostawił jeszcze paręnaście utworów po sobie i Snake z ekipą mają to nagrać. Jako, że "Katorz" spodobał mi się bardzo, a bardzo, więc z niecierpliwością czekam na kolejna (ale obawiam się, że ostatnią) odsłonę Kanadyjczyków. [/quote]
Ja pierdolę, Ty chyba kadżą płytę do przynajmniej do '93 poznałeś przez taki krótki czas. [/quote]
Stary, czy chodzi Ci o to, że znam każdą płytę Voivod (a znam, bo kocham ten zespół), czy o coś innego? Bo nieco chaotycznie to napisałeś, więc nie wiem jak się do tego ustosunkować. Rozwiń proszę
Zaś co do nowego tworu Sodom to jestem strasznie ciekaw - klasyczny skład, klasyczne brzmienie, klasyczne utwory, plus nowe, które klasyką by się chciały stać
Będzie albo bardzo dobrze, albo bardzo źle - innej opcji nie widzę
Sprawdzę koniecznie.
Ja jestem ciekaw strasznie nowego Voivod. W końcu Piggy zostawił jeszcze paręnaście utworów po sobie i Snake z ekipą mają to nagrać. Jako, że "Katorz" spodobał mi się bardzo, a bardzo, więc z niecierpliwością czekam na kolejna (ale obawiam się, że ostatnią) odsłonę Kanadyjczyków. [/quote]
Ja pierdolę, Ty chyba kadżą płytę do przynajmniej do '93 poznałeś przez taki krótki czas. [/quote]
Stary, czy chodzi Ci o to, że znam każdą płytę Voivod (a znam, bo kocham ten zespół), czy o coś innego? Bo nieco chaotycznie to napisałeś, więc nie wiem jak się do tego ustosunkować. Rozwiń proszę

Zaś co do nowego tworu Sodom to jestem strasznie ciekaw - klasyczny skład, klasyczne brzmienie, klasyczne utwory, plus nowe, które klasyką by się chciały stać

[/quote]
Nie będę Ci kadził drugi raz, dobrze wiesz co mam na myśli;)

[/quote]
Nie będę Ci kadził drugi raz, dobrze wiesz co mam na myśli;)
- Revenant
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!
Proszę mi tu Sodom do Dimmu Borgir nie porównywać, bo na pojedynek wyzwę
Nie ukrywajmy, że nasi germańscy Thrasherzy sprzedadzą minimum o jedno, dwa zera mniej kopii tego albumu, niż norweskie kaktusiki sprzedały swojego remake'u. Poza tym Sodom nie oferuje nam tu tylko odgrzewanych kotlecików, a także nowiusieńkie kawałki, także stawiam ich dużo wyżej, niż zwykłe reanimacje trupów 

- Revenant
- postuje jak opętany!
- Revenant
- postuje jak opętany!