BIOHAZARD

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

08-09-2007, 14:10

Z DOG EAT DOG pamiętam tylko dwa utwory, hokejową bluzę wokalisty i trąbkę, która nawet ciekawie brzmiała zmieszana z tym hardcoropodobnym graniem. Dla mnie to był zawsze taki zespół w rodzaju "gwiazda Juwenaliów". Nic poważnego.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
O.D.I.N.
zaczyna szaleć

09-09-2007, 01:24

[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
Co sądzicie o Dog Eat Dog? U kumpla spłyszałem co prawda jakąś syfną taśmę, ale ostatnio obejrzałem klip do "Who's the King?" i odliczając wtręty jakiegoś asfalta było bardzo O.K.[/quote]
Pierwsze dwa krazki DOG EAT DOG sa zajebiste (tj. "Warrant" i "All Boro Kings"), 3-ci jest znacznie slabszy a 4-ty to juz kicha... a tak poza tym Dog Eat Dog to byl ex-Mucky Pup.

Jak jestesmy przy formacjach hc/crossover ktore odniosly sukces na pocz. lat 90-tych to nie nalezy zapominac tez o takich jak LIFE OF AGONY, STUCK MOJO, BODY COUNT z niesmiertelnym pierwszym krazkiem pt. Cop Killer czy RATM.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

09-09-2007, 07:35

Wysłane przez O.D.I.N.
Jak jestesmy przy formacjach hc/crossover ktore odniosly sukces na pocz. lat 90-tych to nie nalezy zapominac tez o takich jak LIFE OF AGONY, STUCK MOJO, BODY COUNT z niesmiertelnym pierwszym krazkiem pt. Cop Killer czy RATM.
STUCK MOJO to połowa lat 90-tych, LIFE OF AGONY to żaden crossover, BODY COUNT nigdy nie mieli krążka pod tytułem "Cop Killer". RATM to na pewno nie jest hc/crossover. Cztery razy pudło.
Awatar użytkownika
O.D.I.N.
zaczyna szaleć

09-09-2007, 16:14

[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
[quote][i]Wysłane przez O.D.I.N.[/i]
a tak w ogole jak jestesmy przy formacjach hc/crossover ktore odniosly sukces na pocz. lat 90-tych to nie nalezy zapominac tez o takich jak LIFE OF AGONY, STUCK MOJO, BODY COUNT z niesmiertelnym pierwszym krazkiem pt. Cop Killer czy RATM [/quote]
STUCK MOJO to połowa lat 90-tych, LIFE OF AGONY to żaden crossover, BODY COUNT nigdy nie mieli krążka pod tytułem "Cop Killer". RATM to na pewno nie jest hc/crossover. Cztery razy pudło. [/quote]

jak zwykle CHUJA WIESZ a sie wypowiadasz

Suck Mojo powstali w 1989, Life of Agony byli scisle zwaiazani ze scana HC, debuitancki krazek Body Count ma tytul "cop killer" - czesc nakladu ze wzgledu na tytulowy numer zostala wycofana ze sprzedazy i zniszczona by jeszcze w tym samym roku ukazala sie re-issue zatytulowana po prostu "body count" juz bez kawalka "cop killer" (obecnie ten first press jest kolekcjonerskim rarytasem), RATM byli przez media okreslani formacja crossover i ten termin funkcjonuje do dzis w stusunku do grup laczacych rap/hc i metal (nie ma on nic wspolnego z stylem crossover lat 80-tych)
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

09-09-2007, 16:39

Suck Mojo powstali w 1989, Life of Agony byli scisle zwaiazani ze scana HC, debuitancki krazek Body Count ma tytul "cop killer" - czesc nakladu ze wzgledu na tytulowy numer zostala wycofana ze sprzedazy i zniszczona by jeszcze w tym samym roku ukazala sie re-issue zatytulowana po prostu "body count" juz bez kawalka "cop killer" (obecnie ten first press jest kolekcjonerskim rarytasem), RATM byli przez media okreslani formacja crossover i ten termin funkcjonuje do dzis w stusunku do grup laczacych rap/hc i metal (nie ma on nic wspolnego z stylem crossover lat 80-tych) [/quote]
Bzdury i tyle.
Awatar użytkownika
O.D.I.N.
zaczyna szaleć

09-09-2007, 16:44

Suck Mojo powstali w 1989, Life of Agony byli scisle zwaiazani ze scana HC, debuitancki krazek Body Count ma tytul "cop killer" - czesc nakladu ze wzgledu na tytulowy numer zostala wycofana ze sprzedazy i zniszczona by jeszcze w tym samym roku ukazala sie re-issue zatytulowana po prostu "body count" juz bez kawalka "cop killer" (obecnie ten first press jest kolekcjonerskim rarytasem), RATM byli przez media okreslani formacja crossover i ten termin funkcjonuje do dzis w stusunku do grup laczacych rap/hc i metal (nie ma on nic wspolnego z stylem crossover lat 80-tych) [/quote]
Bzdury i tyle. [/quote]

tak wyglada z taba dyskusja na poziomie nastolatka: CHUJA WIESZ i nawet nie potrafisz sie przyznac do bledu...
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

09-09-2007, 16:52

tak wyglada z taba dyskusja na poziomie nastolatka: CHUJA WIESZ i nawet nie potrafisz sie przyznac do bledu... [/quote]
Masz znikomą wiedzę i przeważnie trafiasz jak kulą w płot. Do tego kiepsko ci idzie z językiem polskim, przykro mi. No bzdury piszesz i tyle.
Awatar użytkownika
O.D.I.N.
zaczyna szaleć

09-09-2007, 16:58

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Life of Agony byli scisle zwaiazani ze scana HC[/quote]

crossover i ten termin funkcjonuje do dzis w stusunku do grup laczacych rap/hc i metal (nie ma on nic wspolnego z stylem crossover lat 80-tych) [/quote]

I jak to się ma do Life Of Agony ?

Co to Stuck Mojo - mogą sobie istnieć od 1936 tego skoro w połowie lat 90-tych nagrali pierwszy album. Wypłynęli właśnie na fali tej modnej wówczas muzyki - ale dość późno bo zanim się rozkręcili to trend się skończył i zaczęły się inne... [/quote]

a w ktorym miejscu jest napisane ze Life of Agony to crossover???
Awatar użytkownika
O.D.I.N.
zaczyna szaleć

09-09-2007, 17:03

Bzdury i tyle. [/quote]

co z tego jest bzura???
masz jakies argumenty czy tylko tak se piszesz bo po raz kolejny zlapalem ciebie na kompletnej niewiedzy w temacie w ktorym sie wypowiadasz
co jest z tego bzdura - uzasadnij, podaj argumenty/dowody
potrafisz?
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

10-09-2007, 00:06

Argumenty? Że słońce świeci też potrzebujesz argumentów? Poczytaj trochę i wróć wtedy. Nędza. Na przyszłość: takie smętne pierdzenie z twojej strony będzie kasowane. :)
nan
postuje jak opętany!

10-09-2007, 00:47

Nie czytałem, jak się jebiecie - no, odrobinę - ale powiem, że Life Of Agony lubię i uważam, że Keith zajebiście śpiewał i pisał dobre, chociaż w sumie pretensjonalne i lekko mydłkowate, teksty. Lubię posłuchać po paru piwach. I o tych piwach nie ma im wcale umniejszać, po prostu potrzebuję odpowiedniego nastroju :)
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

10-09-2007, 00:54

"River Runs Red" było już na tym forum w kilku miejscach wychwalane.
nan
postuje jak opętany!

10-09-2007, 00:56

Nie wpadam za często, ale "Ugly" też jest zajebste, moim zdaniem.
Awatar użytkownika
O.D.I.N.
zaczyna szaleć

10-09-2007, 05:06

Argumenty? Że słońce świeci też potrzebujesz argumentów? Poczytaj trochę i wróć wtedy. Nędza. Na przyszłość: takie smętne pierdzenie z twojej strony będzie kasowane. :) [/quote]

spierdalaj obesrany kudlaczu
nie chce mi sie z toba gadac
Awatar użytkownika
O.D.I.N.
zaczyna szaleć

10-09-2007, 05:13

"River Runs Red" było już na tym forum w kilku miejscach wychwalane. [/quote]

jebnij sie lepiej w ten zawszony glupi leb
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

10-09-2007, 11:13

polecałbym trochę joggingu przed snem albo o poranku... luzuje troche zszargane nerwy... panie O.D.I.N.
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

10-09-2007, 11:52

Kontakt z Biohazard skonczylem na Mata Leao czy jak to sie pisalo. Maniakiem nie bylem ale lubilem i nadal lubie posluchac ich muzy.
Nie mam zielonego pojecia co dzieje sie teraz z nimi.

Ostatnio przypomnial mi sie Merauder z podobnych klimatów. Niezle napierdalanie.
Co do Stuck Mojo to widzialem gdzies ich teledysk. Chyba jakis nowszy. Kompletne dno. Snappin Necks byla ok.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
Boją_się_nawet_jego_koni
zaczyna szaleć

10-09-2007, 12:13

Prawdziwi Biali Wojownicy nie powinni słuchać bichazard.

http://pl.youtube.com/watch?v=ew9jhvuukPY
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

10-09-2007, 13:16

Prawdziwi Biali Wojownicy Słuchają :
http://pl.youtube.com/watch?v=HupKO94C640
jebać frajerów
jesterSS

10-09-2007, 14:05

[quote][i]Wysłane przez Boją_się_nawet_jego_koni[/i]
Prawdziwi Biali Wojownicy nie powinni słuchać bichazard.
[/quote]

Gdybym nie wiedział, że to takie jajca, pomyślałbym że jesteś jakimś Rumunem;)
ODPOWIEDZ