Głupie i pojebane sny.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
wczoraj mi sie snilo, ze wraz ze Spidermanem mialem uratowac przed wysadzeniem w powietrze budynek ktory mial 9000 pieter, niestety nie udalo nam sie tego dokonac, i kiedy uswiadomilismy sobie ze juz jest za pozno, nie mowiac nic nieswiadomym ludziom ktorzy byli w srodku ucieklismy z wiezowca
I AM MORBID
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Kurwa, ale miałem dzisiaj pojebany sen , śniło mi się ,że przez komputer odezwał się do mnie dgługopisyyy i zaprosił do siebie ,ja tam poszedłem a długopisyyy był razem z jakimś swoim przyjacielem, okazało się ,że są jakimiś jebanymi przybyszami z kosmosu którzy chcą mnie zapłodnić …. :/ , na dodatek długopis był jakiś wyjątkowo dziwny miał dziwny kształt twarzy i bardzo wąskie usta wyglądał jak połączenie szarego z kukłą , zacząłem spierdalać na paralotni a oni za mną , i tak spierdalałem miedzy blokami , aż ustrzeliłem z bazuki albo strzelby jego kolegę , wtedy długopisyyy naprawdę się na mnie wkurzył , uciekałem jakimiś ciężarówkami , i łódkami i za każdym razem gdy już myślałem że uciekłem on się do mnie odzywał przez komputer „ wiem gdzie jesteś” „znajdę cię ” , normalnie prawie na serce umarłem , w końcu kiedy uciekałem motorówką przez jakiś akwedukt , długopis rozbił swoją motolotnie i umarł w zgliszczach , ja myślałem ,że to już koniec tego pojebanego snu , a na monitorze mojej motorówki znowu pojawił się komunikat „ widzę cię , będziesz mój” , wtedy to już się tak przestraszyłem ,że się obudziłem .
Sam jestem pod wrażeniem ,że śniło mi się coś tak pojebanego , oczywiście to nie wszystko ale mniej więcej zarys tego co mi się śniło , było naprawdę okropne.
Sam jestem pod wrażeniem ,że śniło mi się coś tak pojebanego , oczywiście to nie wszystko ale mniej więcej zarys tego co mi się śniło , było naprawdę okropne.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Impious
- zaczyna szaleć
Ja miałem ostatnio dojebany sen! Śniło mi się, że byłem dźwiękowcem w jakiejś telewizji i pewnego dnia przyszli na wywiad kaczyński i rydzyk. Najpierw trochę zjebałem kaczyńskiego za szopki, które odpierdala, a później dostał parę razy z liścia i uciekł. rydzyk miał gorzej bo stawiał opór co mnie wkurzyło bardzo, więc zlałem go solidnie po ryju. Niby nic takiego, ale fajnie tak napierdolić kaczyńskiemu i rydzykowi. Jak się obudziłem to czułem się taki zadowolony.
- Carlos_Satana
- rozkręca się
Ale miałem dzisiaj dziwny sen. Śniło mi się że byłem ubrany w sukienkę i gdzieś chodziłem cały czas pojakiś miastowych dyskotekach i tańczyłem unosząc co chwile sobie ta sukienkę i że białe skarpety miałem i poszedłem póżniej do jakiegoś garażu i w tym garażu stanołem tak jakby na baczność, lekko uginając nogi i przy tym leciała niewiadomo skąd muzyka Reni Jusis - ta melodia piosenki "zakręcona" - i słowa takie leciały do tej piosenki zamiast "zakręcona" "obciągaaaanie, na śniadaaaanie, obciągaaaanie na śniadaaaaanie.... i tak w kółko. Póżniej już mało pamiętam, znaczy pamiętam jeszcze jakąś taką wielką żabę (wielkości psa) i że skakała, skakała, aż w końcu podleciała pod jakiś krzak i odlała się jak pies unosząc jedna łapę :/
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Ale miałem dzisiaj dziwny sen. Śniło mi się że byłem ubrany w sukienkę i gdzieś chodziłem cały czas pojakiś miastowych dyskotekach i tańczyłem unosząc co chwile sobie ta sukienkę i że białe skarpety miałem i poszedłem póżniej do jakiegoś garażu i w tym garażu stanołem tak jakby na baczność, lekko uginając nogi i przy tym leciała niewiadomo skąd muzyka Reni Jusis - ta melodia piosenki "zakręcona" - i słowa takie leciały do tej piosenki zamiast "zakręcona" "obciągaaaanie, na śniadaaaanie, obciągaaaanie na śniadaaaaanie.... i tak w kółko. Póżniej już mało pamiętam, znaczy pamiętam jeszcze jakąś taką wielką żabę (wielkości psa) i że skakała, skakała, aż w końcu podleciała pod jakiś krzak i odlała się jak pies unosząc jedna łapę :/ [/quote]
Too much LSD destroys your brain.
Ale miałem dzisiaj dziwny sen. Śniło mi się że byłem ubrany w sukienkę i gdzieś chodziłem cały czas pojakiś miastowych dyskotekach i tańczyłem unosząc co chwile sobie ta sukienkę i że białe skarpety miałem i poszedłem póżniej do jakiegoś garażu i w tym garażu stanołem tak jakby na baczność, lekko uginając nogi i przy tym leciała niewiadomo skąd muzyka Reni Jusis - ta melodia piosenki "zakręcona" - i słowa takie leciały do tej piosenki zamiast "zakręcona" "obciągaaaanie, na śniadaaaanie, obciągaaaanie na śniadaaaaanie.... i tak w kółko. Póżniej już mało pamiętam, znaczy pamiętam jeszcze jakąś taką wielką żabę (wielkości psa) i że skakała, skakała, aż w końcu podleciała pod jakiś krzak i odlała się jak pies unosząc jedna łapę :/ [/quote]
Too much LSD destroys your brain.
- Carlos_Satana
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Taką żabę?
http://www.gifkikkerportaal.nl/Portals/ ... liath1.jpg
A może taką?
http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/nm/2007 ... ds_odd.jpg
Taką żabę?
http://www.gifkikkerportaal.nl/Portals/ ... liath1.jpg
A może taką?
http://d.yimg.com/us.yimg.com/p/nm/2007 ... ds_odd.jpg
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
buhehehehehehehehehehehehehehehe
dlugopis Ci sie przypadkiem tam pod tym frankfurterkiem nie zawieruszył? ghe ghe
dlugopis Ci sie przypadkiem tam pod tym frankfurterkiem nie zawieruszył? ghe ghe
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- lucass
- weteran forumowych bitew
- Carlos_Satana
- rozkręca się
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy