DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Hauru[/i]
Co chcesz od santola, solówki miał zajebiste. Poza tym wprowadził odrobinę świeżości w Deicide, ostatnie trzy płyty nie były niczym wielkim a tu coś nowego. Jak dla mnie „The Stenach Of Redemption” jest genialną płytą [/quote]
Genialna to spora przesada, ale na bank wybija się na tle gniotów wydawanych po Once...
Co chcesz od santola, solówki miał zajebiste. Poza tym wprowadził odrobinę świeżości w Deicide, ostatnie trzy płyty nie były niczym wielkim a tu coś nowego. Jak dla mnie „The Stenach Of Redemption” jest genialną płytą [/quote]
Genialna to spora przesada, ale na bank wybija się na tle gniotów wydawanych po Once...
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
[quote][i]Wysłane przez Hauru[/i]
dla mnie Deicide od trzech czy tam czterech płyt zbytnio się nie liczy. Robią tą muzykę i ciągną ten wózek bo najprawdopodobniej nie umieją robić w życiu nic innego.
dla mnie Deicide od trzech czy tam czterech płyt zbytnio się nie liczy. Robią tą muzykę i ciągną ten wózek bo najprawdopodobniej nie umieją robić w życiu nic innego.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Riven[/i]
[quote][i]Wysłane przez esq[/i]
Genialna to spora przesada, ale na bank wybija się na tle gniotów wydawanych po Once... [/quote]
e tam, Scars of the crucifix to bardzo dobry album. [/quote]
zgadzam się, chodziło mi raczej o serpents..,insineratehymn i in torment..
[quote][i]Wysłane przez esq[/i]
Genialna to spora przesada, ale na bank wybija się na tle gniotów wydawanych po Once... [/quote]
e tam, Scars of the crucifix to bardzo dobry album. [/quote]
zgadzam się, chodziło mi raczej o serpents..,insineratehymn i in torment..
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- lucass
- weteran forumowych bitew
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez nan[/i]
[quote][i]Originally posted by MANOWAR[/i]
zobaczymy co z tego wyjdzie, a Santolla tam gra jeszcze, czy jak teraz jest w Obituary, to znaleźli kogoś na jego miejsce??? [/quote]
Być może weźmie udział w sesji na prawach gościa. [/quote]
to było by kolejne nieporozumienie
[quote][i]Originally posted by MANOWAR[/i]
zobaczymy co z tego wyjdzie, a Santolla tam gra jeszcze, czy jak teraz jest w Obituary, to znaleźli kogoś na jego miejsce??? [/quote]
Być może weźmie udział w sesji na prawach gościa. [/quote]
to było by kolejne nieporozumienie
In a world of compromise...some don't