NECROS CHRISTOS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- boroowa
- weteran forumowych bitew
@ rob:
myślę że wzięło się to z okolic końca ub roku, kiedy realizacja zamówień kulała z przyczyn niekoniecznie zależnych od Todeskult. Ale odkąd chodzi on-line shop nie było już tych problemów.
nigdy nie miałem problemów z transakcjami z Bartkiem, czy to za pomocą Allegro czy przez sklep. Termin realizacji ok 1 tygodnia (za wyjatkiem wspomnianego okresu), wszystko solidnie zapakowane. No i zawsze można się dogadać.
oczywiście nie mogę zagwarantować że tak samo będzie u Ciebie
myślę że wzięło się to z okolic końca ub roku, kiedy realizacja zamówień kulała z przyczyn niekoniecznie zależnych od Todeskult. Ale odkąd chodzi on-line shop nie było już tych problemów.
nigdy nie miałem problemów z transakcjami z Bartkiem, czy to za pomocą Allegro czy przez sklep. Termin realizacji ok 1 tygodnia (za wyjatkiem wspomnianego okresu), wszystko solidnie zapakowane. No i zawsze można się dogadać.

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez boroowa[/i]
[/quote]
Ja tez nigdy nie miałem problemów, zawsze było ok. Ale tym razem przegina, podobno ma remont czy cuś, odłączonego kompa i na płyty czekam od 9 Czerwca....

Ja tez nigdy nie miałem problemów, zawsze było ok. Ale tym razem przegina, podobno ma remont czy cuś, odłączonego kompa i na płyty czekam od 9 Czerwca....
- boroowa
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
od czekania kilka dni dłużej na płyty nigdy się jeszcze nikt nie zesrał[/quote]
może i tak, ale można popuscić jak się już je otrzyma
od czekania kilka dni dłużej na płyty nigdy się jeszcze nikt nie zesrał[/quote]
może i tak, ale można popuscić jak się już je otrzyma

I'll give you black sensations up and down your spine
- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
nigdy nie miałem problemów z transakcjami z Bartkiem, czy to za pomocą Allegro czy przez sklep. [/quote] ja też nie - a kupowałem u niego wiele płyt nie tylko za pośrednictwem sklepu, czy allegro ale także gadu-gadu. Zawsze pełne zaufanie i 100 % satysfakcji. A, że coś tam się kiedyś zdarzyło, że opóźniał przesyłki. Cóż - życie. [b]Tak czy siak, na pewno Cię nikt nie oszuka[/b][/quote]
ok, wszystko już wiem,nie chodziło mi o to że mnie ktoś wydyma
nigdy nie miałem problemów z transakcjami z Bartkiem, czy to za pomocą Allegro czy przez sklep. [/quote] ja też nie - a kupowałem u niego wiele płyt nie tylko za pośrednictwem sklepu, czy allegro ale także gadu-gadu. Zawsze pełne zaufanie i 100 % satysfakcji. A, że coś tam się kiedyś zdarzyło, że opóźniał przesyłki. Cóż - życie. [b]Tak czy siak, na pewno Cię nikt nie oszuka[/b][/quote]
ok, wszystko już wiem,nie chodziło mi o to że mnie ktoś wydyma

jebać frajerów
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Według mnie bez sensu to zestawiać ze sobą. Wszystkim trzem kapelom chodzi o co innego. To tak jakby porównywać dyskobola, oszczepnika i kulomiota (trzymając się "maryjnych" porównań). [/quote]
No coś w tym jest. Ważne, że każda z tych trzech kapel nagrała zajebistą płytę w tym roku (Abscess i Necros Christos już na półce, Nunslaughter w najbliższej przyszłości).
Według mnie bez sensu to zestawiać ze sobą. Wszystkim trzem kapelom chodzi o co innego. To tak jakby porównywać dyskobola, oszczepnika i kulomiota (trzymając się "maryjnych" porównań). [/quote]
No coś w tym jest. Ważne, że każda z tych trzech kapel nagrała zajebistą płytę w tym roku (Abscess i Necros Christos już na półce, Nunslaughter w najbliższej przyszłości).
- Mental
[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
[quote][i]Wysłane przez Paffka[/i]
Jako, że nie chce mi się specjalnie szukać mam prośbę.
Gdzie najlepiej zamówić ten krążek??? [/quote]
W razie kłopotów mogę Ci wypalić na CD-r
[/quote]
Lepiej przegraj mu na CDr, bo zanim dostane wyplate to juz wykupia wszystkie sztuki z Todeskult
[quote][i]Wysłane przez Paffka[/i]
Jako, że nie chce mi się specjalnie szukać mam prośbę.
Gdzie najlepiej zamówić ten krążek??? [/quote]
W razie kłopotów mogę Ci wypalić na CD-r

Lepiej przegraj mu na CDr, bo zanim dostane wyplate to juz wykupia wszystkie sztuki z Todeskult

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- twoja_stara_trotzky
- twoja_stara_trotzky
- Grindead
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
Po wielu peanach przeczytanych na temat tej grupy tu i w innych miejscach apetyt na "Triune..." zaostrzył mi się ogromnie. Wreszcie kilkanaście tygodni temu dorwałem ten krążek i cóż mogę powiedzieć - absolutnie wspaniała płyta!
Niesamowity klimat, potęgowany dodatkowo przez zajebiste, "starodawne" intra, tempa raczej wolno-średnie (lepiej niech za wiele nie przyspieszają). Riffy brzmiące klasycznie, ale za to bardzo "rasowe". Umiejętne zastosowanie klawiszy, proste, ale idealnie pasujące do klimatu płyty solówki i przede wszystkim niszczący wokal!
Słucham bardzo często, z początkiem roku praktycznie nie wyjmowałem plyty z odtwarzacza (dopóki nie doszło mi kilka pozycji Jesu i nowy Ulver:))
A "Tormented Flesh On The Mount Of Crucifixion" to szczyt absolutny
Dawać ich na koncerty do kraju!
Niesamowity klimat, potęgowany dodatkowo przez zajebiste, "starodawne" intra, tempa raczej wolno-średnie (lepiej niech za wiele nie przyspieszają). Riffy brzmiące klasycznie, ale za to bardzo "rasowe". Umiejętne zastosowanie klawiszy, proste, ale idealnie pasujące do klimatu płyty solówki i przede wszystkim niszczący wokal!
Słucham bardzo często, z początkiem roku praktycznie nie wyjmowałem plyty z odtwarzacza (dopóki nie doszło mi kilka pozycji Jesu i nowy Ulver:))
A "Tormented Flesh On The Mount Of Crucifixion" to szczyt absolutny

Dawać ich na koncerty do kraju!