Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Azael69[/i]
Moze nie tylko internet i wiekszy zasob gotowki ale i gusta nam sie troszke pozmienialy wybredni jestesmy ,a i potrzeby tez inne (nie tylko muza);) [/quote]
No od kiedy starzy przestają sponsorować to faktycznie zakres potrzeb się zwiększył.
Moze nie tylko internet i wiekszy zasob gotowki ale i gusta nam sie troszke pozmienialy wybredni jestesmy ,a i potrzeby tez inne (nie tylko muza);) [/quote]
No od kiedy starzy przestają sponsorować to faktycznie zakres potrzeb się zwiększył.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Azael69
- rozkręca się
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Revenant
- postuje jak opętany!
Nowy Nominon i owszem, miło by było 
Poza tym liczę, że jak najszybciej nowymi płytami uraczą nas Bolt Thrower, Pentacle oraz Cianide.
Z rzeczy, które są już zaanonsowane i pojawiają się na dniach to z pewnością debiut Bloodthirst.
Z reedycji czekam na zapowiedziane przez Deaspleased Records reedycje Sadus oraz nadchodzącą reedycję Acheron "Rites Of The Black Mass"

Poza tym liczę, że jak najszybciej nowymi płytami uraczą nas Bolt Thrower, Pentacle oraz Cianide.
Z rzeczy, które są już zaanonsowane i pojawiają się na dniach to z pewnością debiut Bloodthirst.
Z reedycji czekam na zapowiedziane przez Deaspleased Records reedycje Sadus oraz nadchodzącą reedycję Acheron "Rites Of The Black Mass"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote] Z rzeczy, które są już zaanonsowane i pojawiają się na dniach to z pewnością debiut Bloodthirst. [/quote]
Miało już być w czerwcu...
[quote] nadchodzącą reedycję Acheron "Rites Of The Black Mass" [/quote]
Ale trochę tych reedycji to już było. Teraz już nawet one są takie ciężko osiągalne, żeby znowu to wznawiać?
Miało już być w czerwcu...
[quote] nadchodzącą reedycję Acheron "Rites Of The Black Mass" [/quote]
Ale trochę tych reedycji to już było. Teraz już nawet one są takie ciężko osiągalne, żeby znowu to wznawiać?
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Ale trochę tych reedycji to już było. Teraz już nawet one są takie ciężko osiągalne, żeby znowu to wznawiać? [/quote]
No nie wiem, ja jakoś nie natknąłem się na żadną... Może źle szukałem, ale co bardziej prawdopodobne te reedycje nie miały jakiejś dobrej dystrybucji, albo wychodziły w małych nakładach, sam nie wiem. Niemniej nie posiadam tej płyty jeszcze w swojej kolekcji na nośniku Cd i z chęcią bym zapolował na nadchodzącą reedycję, żeby zmienić ten stan rzeczy.
Ale trochę tych reedycji to już było. Teraz już nawet one są takie ciężko osiągalne, żeby znowu to wznawiać? [/quote]
No nie wiem, ja jakoś nie natknąłem się na żadną... Może źle szukałem, ale co bardziej prawdopodobne te reedycje nie miały jakiejś dobrej dystrybucji, albo wychodziły w małych nakładach, sam nie wiem. Niemniej nie posiadam tej płyty jeszcze w swojej kolekcji na nośniku Cd i z chęcią bym zapolował na nadchodzącą reedycję, żeby zmienić ten stan rzeczy.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
z bardzo mokrymi na DsO i Revenge. Blasphemy też, ale to raczej nierealne
z nieco mniej mokrymi na Darkthrone
z pewną taką nieśmiałością na Morbid Angel
z nieco mniej mokrymi na Darkthrone
z pewną taką nieśmiałością na Morbid Angel
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez slayer[/i]
A ja jestem ciekawy nowego Clawfingera [/quote]
to oni jeszcze istnieja? o_O
pamietam ze pierwsze dwa rozsmarowaly mnie po scianie. gowniarzem bywszy i taka muza podobawszy w chuj. w sumie posluchawszy bym znowu, ino mi tasmy zaginewszy
A ja jestem ciekawy nowego Clawfingera [/quote]
to oni jeszcze istnieja? o_O
pamietam ze pierwsze dwa rozsmarowaly mnie po scianie. gowniarzem bywszy i taka muza podobawszy w chuj. w sumie posluchawszy bym znowu, ino mi tasmy zaginewszy
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- Revenant
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Widzisz, zalogowałbyś się tutaj rok wcześniej to byś sobie kupił. Któryś z użytkowników, chyba fekal, żenił pierwsze wydanie za przyzwoite pieniądze. [/quote]
Kurcze, musisz mnie dobijać ;/ Ano żałuję, że nie zalogowałem się tu wcześniej, niemniej dopiero od niedawna mam stały dostęp do internetu, cóż takie życie... Żałuje, że mi pierwsze wydanie przeszlo koło nosa cholercia ...
Widzisz, zalogowałbyś się tutaj rok wcześniej to byś sobie kupił. Któryś z użytkowników, chyba fekal, żenił pierwsze wydanie za przyzwoite pieniądze. [/quote]
Kurcze, musisz mnie dobijać ;/ Ano żałuję, że nie zalogowałem się tu wcześniej, niemniej dopiero od niedawna mam stały dostęp do internetu, cóż takie życie... Żałuje, że mi pierwsze wydanie przeszlo koło nosa cholercia ...
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- barthez669
- zaczyna szaleć