SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Only_True_Believers
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
[quote][i]Wysłane przez obiii[/i]
ta płyta to porazka
disco-metal[/quote]
won!![/quote]
Nie reaguj na tego oszołoma. [/quote]
Nowy Satiricon to taki sam popmetal jak Dimmu czy cof.
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
ta płyta to porazka
disco-metal[/quote]
won!![/quote]
Nie reaguj na tego oszołoma. [/quote]
Nowy Satiricon to taki sam popmetal jak Dimmu czy cof.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- longinus696
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Only_True_Believers
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
A ci dalej swoje.
Album zebrał najwyższe noty, zebrał oklaski, został doceniony tam gdzie trzeba i już. Teraz możecie się popłakać i iść do mamy
[/quote]
Tokio hotel tez zebrał oklaski na całym świecie .
A ci dalej swoje.
Album zebrał najwyższe noty, zebrał oklaski, został doceniony tam gdzie trzeba i już. Teraz możecie się popłakać i iść do mamy
Tokio hotel tez zebrał oklaski na całym świecie .
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Trojan
- postuje jak opętany!
-
stary
-
obiii
- świeżak
litości ludzie...
w jednym szeregu z cof i db ich postawić raczej nie mozna,ale płyta i tak do dupy :/ riffy do dupy,frost gra na tych bebenkach jakby nie uzywał rąk tylko kutasa,płyta jakas taka wesołkowata...do dupy moim zdaniem
stary nie obchodzi mnie co do Ciebie mama w dzieciństwie mówiła (won!!!) hehe
w jednym szeregu z cof i db ich postawić raczej nie mozna,ale płyta i tak do dupy :/ riffy do dupy,frost gra na tych bebenkach jakby nie uzywał rąk tylko kutasa,płyta jakas taka wesołkowata...do dupy moim zdaniem
stary nie obchodzi mnie co do Ciebie mama w dzieciństwie mówiła (won!!!) hehe
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
skoro wszyscy sie tak zgadzacie,z e plyta jest nudna, to po chuj upieratra sie, ze jest zajebista? ni chuja! zajebista plyta nie ma prawa szybko sie nudzic. to jest wlasnie to, co zarzucam temu albumowi od kiedy tylko go po raz pierwszy uslyszalem - nude i chujnie.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
-
stary
litości ludzie...
stary nie obchodzi mnie co do Ciebie mama w dzieciństwie mówiła (won!!!) hehe [/quote]
nie wróże ci sukcesów na tym forum, przenies sie na forum dla gejów
litości ludzie...
stary nie obchodzi mnie co do Ciebie mama w dzieciństwie mówiła (won!!!) hehe [/quote]
nie wróże ci sukcesów na tym forum, przenies sie na forum dla gejów
- Gore_Obsessed
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez pajonk[/i]
skoro wszyscy sie tak zgadzacie,z e plyta jest nudna, to po chuj upieratra sie, ze jest zajebista? ni chuja! zajebista plyta nie ma prawa szybko sie nudzic. to jest wlasnie to, co zarzucam temu albumowi od kiedy tylko go po raz pierwszy uslyszalem - nude i chujnie. [/quote]
nudę i chujnie usłyszałem na ostatnim albumie Dimmu Borgr.
Ostatni Satyricon słuchałem na prawdę bardzo długo po jego zakupie; teraz zawsze z chęcią wracam do tego krążka i po jedno-dwukrotnym przesłuchaniu tego albumu nie uważam by brzmiał nudnie.. by był zrobiony tak, że po jego przesłuchaniu, nie chciał by mi się do niego wracać ponownie;
Album uważam za bardzo dobry i bez wątpienia czołówka bm na chwilę obecną.
skoro wszyscy sie tak zgadzacie,z e plyta jest nudna, to po chuj upieratra sie, ze jest zajebista? ni chuja! zajebista plyta nie ma prawa szybko sie nudzic. to jest wlasnie to, co zarzucam temu albumowi od kiedy tylko go po raz pierwszy uslyszalem - nude i chujnie. [/quote]
nudę i chujnie usłyszałem na ostatnim albumie Dimmu Borgr.
Ostatni Satyricon słuchałem na prawdę bardzo długo po jego zakupie; teraz zawsze z chęcią wracam do tego krążka i po jedno-dwukrotnym przesłuchaniu tego albumu nie uważam by brzmiał nudnie.. by był zrobiony tak, że po jego przesłuchaniu, nie chciał by mi się do niego wracać ponownie;
Album uważam za bardzo dobry i bez wątpienia czołówka bm na chwilę obecną.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Ihasan[/i]
Album uważam za bardzo dobry i bez wątpienia czołówka bm na chwilę obecną. [/quote]
powinieneś zaznaczyć, że nie-leśnego BM
Album uważam za bardzo dobry i bez wątpienia czołówka bm na chwilę obecną. [/quote]
powinieneś zaznaczyć, że nie-leśnego BM
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right