DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
a na "Legion" jest cała tracklista [/quote]
Na "Legion" jest cała tracklista, a na kolejnych płytach jest tylko pół tracklisty, bo resztę ukradli cyganie, ale nic to! Cyganie zwabieni odgłosami akordeonu wpadli w zasadzkę! ZASADZKĘ!
"To Be Dead" i "Confessional Rape" - dawaj cokolwiek against. Czekam.
a na "Legion" jest cała tracklista [/quote]
Na "Legion" jest cała tracklista, a na kolejnych płytach jest tylko pół tracklisty, bo resztę ukradli cyganie, ale nic to! Cyganie zwabieni odgłosami akordeonu wpadli w zasadzkę! ZASADZKĘ!
"To Be Dead" i "Confessional Rape" - dawaj cokolwiek against. Czekam.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
"Dead But Dreaming" i zabieram Twoje złoto [/quote]
Nie, dopadnę Cię na przełęczy i złamię opór.
W przytoczonym przez Ciebie przykładzie Benton dopiero śni, tuż po zgonie. Żółtodziób. W przytoczonych przeze mnie zagryzł śmierć i ciąga jej truchło po rajskim ogrodzie.
"Dead But Dreaming" i zabieram Twoje złoto [/quote]
Nie, dopadnę Cię na przełęczy i złamię opór.
W przytoczonym przez Ciebie przykładzie Benton dopiero śni, tuż po zgonie. Żółtodziób. W przytoczonych przeze mnie zagryzł śmierć i ciąga jej truchło po rajskim ogrodzie.
- SzatanHimself
- starszy świeżak
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Hauru[/i]
Według mnie wszystkie ich albumy są świetne za wyjątkiem „Insineratehymn” i „In Torment In Hell” ze szczególnym naciskiem na Tormenta którego chyba tylko raz dosłuchałem do końca, po prostu badziew [/quote]
Oj, nie... Nie, nie, nie...
Nie.
Według mnie wszystkie ich albumy są świetne za wyjątkiem „Insineratehymn” i „In Torment In Hell” ze szczególnym naciskiem na Tormenta którego chyba tylko raz dosłuchałem do końca, po prostu badziew [/quote]
Oj, nie... Nie, nie, nie...
Nie.
- lucass
- weteran forumowych bitew
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Husar
- weteran forumowych bitew
- Najprzewielebniejszy
jak santola dopierdoli w Obituary takie slodkie melodyjne chuja warte wirtuozerskie solowki jak na ostatnim Deicide to sam wlasnorecznie polamie mu palce.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
nie no, do Obituary to kompletnie by niepasowały te heavy solówki. Zresztą ten Allen West to też coś odpierdala, raz jest, póżniej odchodzi, póżniej znów go nie ma. Dobry gitarzysta, ale jakiś taki niestabilny. Po to Obituary wracało żeby teraz grać heavy metalowe solówki na koncertach? Nasrać na to!!